Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jura007 píše:
Luckie, řidič zodpovídá za bezpečnost cestujících i v případě nehody, kterou on nezavinil. V Ostravě se stal případ, kdy do autobusu naboural osobákem nějaký zdivočelý mladík. V tom autobuse byla mamina v sedmém měsíci těhotenství, která při nárazu letěla přes půl autobusu. Její dcerka přišla ještě před narozením o některé prsty na ruce. No a v rámci vyšetření nehody se policajti ptali, jak byli cestující rozmístění uvnitř autobusu… Pokud by při nehodě byl kočárek na jiném než vyznačeném místě, tak má řidič opravdu BIG PROBLEM…
Juro, jo beru.
Ovšem na místě pro kočárky stál pán s jízdním kolem a já a ještě jedna matka se sporťákem jsme stály uprostřed autobusu
No ale nechme to být ![]()
A co se mačká v šalině, když chci vystupovat? Ze svého dětství si pamatuju tlačítko na stropě, ale to už je dost dávno ![]()
Já to myslela tak, že ji mohl nechat projet tím autobusem a ne nutitvystupovat a nastupovat. Ve většině případů lze projet.
U míst pro stání s kočárkem jsou většinou tlačítka, jedno s kočárkem a druhý s invalidním vozíkem. Stačí zmáčknout jednou.
ahoj holky jak jste vybírali pediatra? Koukala jsem na netu a těžko říct jestli podle toho vybírat. Bydlíme v Líšni, tak bych byla ráda aby byl co nejblíž.
Máte dobrého a osvědčeného?
Díky
Ahoj, já na doporučení a naštěstí je fajn. V Líšni jsem bydlela, chodila jsem jako dítě k (no teď nevím, vzpomenu si). A co zkusit znamylekar.cz?
Luci koukala jsem právě tam, ale nevím jestli se dá rozhodnout zrovna podle toho.
No, podlě mě to bude mít stejnou váhu jako názory nás ostatních
Někomu se dr. líbit bude a někomu ne - stejně mezi maminkami jako těmi účastmíky na těch www.
Jo a ten můj dr. byl Dufka.
kattko - jedem na dovču, takže to pořeším až koncem srpna,jo? Jinak s tím počítám.
Ostatní zdravím!
ahoj, koukam, ze taky hledas snazilku z Brna, tak ja se hlasim ![]()
carmen píše:
ahoj holky, je tu mezi vami nejaka snazilka, ktere se uz dlouho nedari otehotnet? Zatim jsem z Brna nikoho takoveho neobjevila, ale moc rada bych poznala
ahoj holky, muzu se pridat jsem taky z Brna, tak treba tady u vas najdu nejakou inspiraci a pokec
susann hoj sem taky momentálně snažilka a nejradši bych našla pak i těhulku z Brna na pokec i osobně a pak bychom mohli i venčit ratolesti
držím ti palce at se brzy zadaří jak dlouho se snažíte?
Marry: nechci byt rejpava nezmizel ti nejaky podpis viz snazenicko od
promin ja si nemohla pomoci.A dalsi rejpava poznamka uz se urco zadarilo ze??
PROMIN ALE JA JAKSI NEODOLALA: