Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prasknu, ze Mischni je ted na dovci a myslim, ze toho 31.8. uz bude zpet, tak verim, ze se prida. Tuhle rikala, kdy bude nejakej srazik!! ![]()
co poslat, těm co už moc nechodí SZ, hodí přece upozornění na meil, tak by třeba zavítali si ji přečíst
![]()
Jé, já si pořád říkám, že mi nechodí emaily, že se tu nic neděje a ono děje ![]()
Snad na srazík taky dorazíme, ale nevím to jistě - manžel pracuje často doma a neví dopředu, kdy bude v práci, takže uvidím - jestli pojede do Brna, svezeme se s ním ![]()
holciny, tak bohuzel, ani tentokrate vas nepoznam face to face, bo do zari jsem stale v liberci
ale doufam, ze zarijove setkani uz stihnu ![]()
ahooooj ![]()
tak tady probehl puc, jo?
no dobre, s radosti skladam svou funkci ![]()
31. nemuzem a fakt me to sejri
v patek jedeme zas do trapu…
tak si to uzijte, fotte a ja napisu sms bubis
jinak se mame vyborne, jako ivusha, vybalim, vyperu, vlhke opet balim a odjizdim - uz aby to otravne leto bylo za nama, co?
(timto se omlouvam matkam, co pretrpely tropy v betonu
)
moc vsechny zdravim, nove tvare vitam a starym znamym posilam nekolik stouchancu pod zebra a krison velkeho hubana
myslim na vas!
tak snad v zari se uvidime, adios ![]()
to ti děkuji krisulko…já jsem si 3 dny po státnicích utrhla vaz v koleni, takže celý léto trčím v tomhle městě !!!!!!!!!!! sháním slečny na hlídání mých draků a na úklid. teď konečně jsme byli o víkendu mimo brno a užili si léto dosyta i na plavání došlo ![]()
holky kde bude ten srazík v úterý? že bychom se za Vámi s dětma podívali a s některýma osobně seznámili ![]()
jééé tak na parník se těším. dorazíme i s lukáškem protože školku má až od 1.9. vy se budete s prázdninama loučit a mě teprve začali
konečně po 5 letech školy a po 2 porodech
a po prvním úrazu. uf. to vypadá hrozně.
v září stihnem ještě i to moře. tak příští týden.
Hola hoj,
Kris, žádný puč se nekonal, ale když holt tvrdneme a tvrdneme v betonu, máme roupy, nooo
A protože provokuješ, dlužíš punč
(cha!)
Je tu ještě někdo, kdo nečetl oznámení?
31.8. SE KONÁ LOUČENÍ S PRÁZDNINAMI!
Místo konání: přehrada a parník
Čas: asi by bylo lepší dopoledne, ať se na nějaký parník vejdeme, navrhuju chytnout a obsadit loďku v 10:00 ![]()
(plán B pro nic moc počasí budeme řešit nejdříve příští týden, nejspíš by to byla nějaká větší kavárna)
Seznam přihlášených: Alenka, Lacenka, Kattkka, Marťanka, Ivusha, Kometka
Možná si na nás najdou čas: Mischni, Monix, Zebra, Bubis (jestli ji někdo uloví ![]()
Flákači a omluvenkáři: Krisulka, Acynka, markytka3 (závidíme no, takže trest vás nemine)
Úkol na celý týden: držet palce, držet pěsti, vrtět se v bocích u sporáku a přivolávat pěkné počasí
Další přihlášky sem! Howgh, jdu se nasnídat ![]()
jééé, to je krásný sumář
se radši ani nevrtím, jen počásko volám. tak v úterý naviděnou.
Marťanka1 píše:
Hola hoj,
Kris, žádný puč se nekonal, ale když holt tvrdneme a tvrdneme v betonu, máme roupy, noooA protože provokuješ, dlužíš punč
(cha!)
Je tu ještě někdo, kdo nečetl oznámení?
31.8. SE KONÁ LOUČENÍ S PRÁZDNINAMI!
Místo konání: přehrada a parník
Čas: asi by bylo lepší dopoledne, ať se na nějaký parník vejdeme, navrhuju chytnout a obsadit loďku v 10:00
kurna holkyyy ja vas chci taky poznat face to face!!!!
lobuju za zarijovy srazik v tydnu 13.-17.,bo to budu urco v brne
toz, az se na parniku budete domlouvat na dalsi setkani, tak „si na mne vzpomente“ ju
![]()
Já bych se taky ráda přidala, akorát se nám v pátek narodil chlapeček, takže to asi nezvládnu
Ale v říjnu by to snad už šlo. Užijte si to.