Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
20.8.10 20:19

Marto: ja to ani nepostrehla to k.uz jsem ti pisla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
21.8.10 00:26

31.8. přijdem určo… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
21.8.10 10:53

Prasknu, ze Mischni je ted na dovci a myslim, ze toho 31.8. uz bude zpet, tak verim, ze se prida. Tuhle rikala, kdy bude nejakej srazik!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
21.8.10 12:26

co poslat, těm co už moc nechodí SZ, hodí přece upozornění na meil, tak by třeba zavítali si ji přečíst :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
21.8.10 12:30

Lacenko, dobry napad, pisnu Bubis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.8.10 23:21

Jé, já si pořád říkám, že mi nechodí emaily, že se tu nic neděje a ono děje :mrgreen:
Snad na srazík taky dorazíme, ale nevím to jistě - manžel pracuje často doma a neví dopředu, kdy bude v práci, takže uvidím - jestli pojede do Brna, svezeme se s ním :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
23.8.10 21:22

holciny, tak bohuzel, ani tentokrate vas nepoznam face to face, bo do zari jsem stale v liberci :-) ale doufam, ze zarijove setkani uz stihnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
24.8.10 17:56

Ahoj,
tak my 31 nemůžeme sme na dovči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
24.8.10 20:03

ahooooj :mavam:

tak tady probehl puc, jo? :twisted: no dobre, s radosti skladam svou funkci :lol:

31. nemuzem a fakt me to sejri :cry: v patek jedeme zas do trapu…
tak si to uzijte, fotte a ja napisu sms bubis

jinak se mame vyborne, jako ivusha, vybalim, vyperu, vlhke opet balim a odjizdim - uz aby to otravne leto bylo za nama, co? :mrgreen: (timto se omlouvam matkam, co pretrpely tropy v betonu 8-) )

moc vsechny zdravim, nove tvare vitam a starym znamym posilam nekolik stouchancu pod zebra a krison velkeho hubana :huban: myslim na vas!
tak snad v zari se uvidime, adios :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
25.8.10 02:33

to ti děkuji krisulko…já jsem si 3 dny po státnicích utrhla vaz v koleni, takže celý léto trčím v tomhle městě !!!!!!!!!!! sháním slečny na hlídání mých draků a na úklid. teď konečně jsme byli o víkendu mimo brno a užili si léto dosyta i na plavání došlo :-)))
holky kde bude ten srazík v úterý? že bychom se za Vámi s dětma podívali a s některýma osobně seznámili :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
25.8.10 02:38

jééé tak na parník se těším. dorazíme i s lukáškem protože školku má až od 1.9. vy se budete s prázdninama loučit a mě teprve začali :-))) konečně po 5 letech školy a po 2 porodech :-))) a po prvním úrazu. uf. to vypadá hrozně.
v září stihnem ještě i to moře. tak příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
25.8.10 07:35

Hola hoj,
Kris, žádný puč se nekonal, ale když holt tvrdneme a tvrdneme v betonu, máme roupy, nooo :-) A protože provokuješ, dlužíš punč ;-) (cha!)

Je tu ještě někdo, kdo nečetl oznámení?

31.8. SE KONÁ LOUČENÍ S PRÁZDNINAMI!

Místo konání: přehrada a parník

Čas: asi by bylo lepší dopoledne, ať se na nějaký parník vejdeme, navrhuju chytnout a obsadit loďku v 10:00 ;-)

(plán B pro nic moc počasí budeme řešit nejdříve příští týden, nejspíš by to byla nějaká větší kavárna)

Seznam přihlášených: Alenka, Lacenka, Kattkka, Marťanka, Ivusha, Kometka
Možná si na nás najdou čas: Mischni, Monix, Zebra, Bubis (jestli ji někdo uloví ;-))
Flákači a omluvenkáři: Krisulka, Acynka, markytka3 (závidíme no, takže trest vás nemine)

Úkol na celý týden: držet palce, držet pěsti, vrtět se v bocích u sporáku a přivolávat pěkné počasí

Další přihlášky sem! Howgh, jdu se nasnídat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
25.8.10 23:44

jééé, to je krásný sumář :-))) se radši ani nevrtím, jen počásko volám. tak v úterý naviděnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
26.8.10 01:08
Marťanka1 píše:
Hola hoj,
Kris, žádný puč se nekonal, ale když holt tvrdneme a tvrdneme v betonu, máme roupy, nooo :-) A protože provokuješ, dlužíš punč ;-) (cha!)

Je tu ještě někdo, kdo nečetl oznámení?

31.8. SE KONÁ LOUČENÍ S PRÁZDNINAMI!

Místo konání: přehrada a parník

Čas: asi by bylo lepší dopoledne, ať se na nějaký parník vejdeme, navrhuju chytnout a obsadit loďku v 10:00 ;-)

kurna holkyyy ja vas chci taky poznat face to face!!!! :hug: :lol: lobuju za zarijovy srazik v tydnu 13.-17.,bo to budu urco v brne :dance: toz, az se na parniku budete domlouvat na dalsi setkani, tak „si na mne vzpomente“ ju :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
26.8.10 07:17

Já bych se taky ráda přidala, akorát se nám v pátek narodil chlapeček, takže to asi nezvládnu :-( Ale v říjnu by to snad už šlo. Užijte si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová