Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě je zamčení taky fuk, spíš si ale myslím, že je to zbytečné - nic moc osobního tu nepíšeme (to si případně můžeme říct osobně
) a když se zamčeme, bude to pro nováčky obtížnější se přidat ![]()
Mischni - plavání v úterý je ideální termín. Na pondělí by nám vycházelo cvíčo, úterý plavčo, středa a čtvrtek se budou vydělávat korunky a pátek zakončíme hudebkou - no nejsme my fakt šikovný holky ???
![]()
Zamčení diskuse - nejsem pro - je to tady přece jen taková obecná diskuse, spíš se sem tam sejdeme a pokecáme osobně. Větší význam to má asi u těhulkovských diskusí, kde jsou kočky z celé republiky a nemůžou se setkat osobně. Navíc v případě potřeby řešení nějaké osobnější věci jsou SZ, maily, FB apod. Je to však jen můj názor, zas až tak často tady nejsem. A souhlasím se Zebrou - nováčci by se obtížně přidávali.
Tak fajn, nechame diskuzi tak jak je
Aspon nas to bude nutit k vetsimu poctu sraziku ![]()
Marťanka1 píše:
Ale abyste neřekly a neřekli, že bylo zaveleno pozdě:VÍTÁNÍ PODZIMU budiž vyhlášeno
![]()
![]()
Termíny k posouzení a schválení a přihlášení a hlasování:
1. 15.9. (středa) odpoledne kolem 16:00
2. 17.9. (pátek) dopoledne kolem 10:00
3. 22.9. (náhradní, tedy bez upřesnění, ale vlastně skoropodzimní)
no jejej to je slovo do pranice
, toz martanko, pis si do statistiky - marky&martinek:
1. 15.9. (středa) jen do 14 hodky
2. 17.9. (pátek) celkove patky nic moc, ale kdyby byl, tak se mi tento taky bude hodit ![]()
3. 22.9. ![]()
jo a co takhle pondeli 13.9? to by se nehodilo?
holky, nevite o nejakem miste, kde se daji oslavit martinkovi 1. narozeniny - kde se dobre najime, vejdem se tam i s prarodici a decka 1-6 let se nebudou nudit (detsky koutek…). pristi nedeli mame rodinou oslavu, bohuzel nemame na pulce baraku od cervence okna
(meli je dostat dnes, ale vcera montaz zrusili
), takze nutne potrebuju nejaky jiny prostor, kde to oslavime
diky moc za typy!!!!!!
Markytko, v restauraci naproti Dobráku, nekuřácká a slušnej koutek. Anebo kdyby bylo slušný počasí, tak vedle Dobráku je velký hřiště.
Zjistila jsem, že nám teď 6× vypnou na celej den elektřinu, takže některý ty dny budeme v Brně u mamky (je to vždycky pondělí a středa - 6, 8, 13, 15, 20, 22. 9) 20.9 tam budu určitě, máme i kožní s malou. Tak kdyby byl třeba ten srazík, můžeme se připojit ![]()
Hola, hola,
hlásím, že rezervace na bazén jsou už otevřené(jak mi sdělila jedna dobrá duše
), takže můžeme zahájit plavání.
Takže stále všem zájemcům vyhovuje ÚTERÝ 9.30-11H?
Varianta je ještě čtvrtek v tentýž čas. Stejně, pokud nás bude víc, jak 5 matek, tak budeme muset vytvořit dvě skupiny, popřípadě se vzájemně doplňovat, abysme se vešly.
MY příští týden v úterý nemůžeme, už něco máme, ale pak už jsme připraveny se vrhnout do vln.
TAk mi hoďte, kdo chcete příští úterý, jestli mám rezervovat.
A jak to vypadá s tím „vítáním podzimu“ nebo jak to Marťanka nazvala? Koná se nebo nee? ![]()
Fajn, máte to na to úterý rezervovaný. Max počet je 5, tak kdo se přidá?
Já už se těším na ten další týden, jak se sváma vycachtáme.
ahooooj ![]()
co to jako je totok pocasi?
adaptace je svina…
kde jsou fotky ze srazu?! ahaaa?
vitani podzimu odmitam, maximalne tak babi leto
jsem pro!, nemuzu uterky a patk
eee, jsem jeste neco chtela, ale hodina je pokrocila a k. jde zitra poprve do „skolicky“, tak jdu radsi spat…
brou!
Ahoj holky,
neznate nahodou nekoho kdo chodil na plavani Čiperové, je to mezi Ostrovacicema a Zebetinem v hotelu Motorsport…potrebovala bych nejake reference… ![]()
A vcera jsem videla Kattkku s Baru v Popuvkach… ![]()
Uzijte si srazik ![]()
mersi:ted nevim jestli tam nechodi kamoska se ti zeptam.A mimochodem jak vis ze jsem to byla ja??A kde jsi me videla.Jestli myslis to vztekle dite ktere vcera dostalo na zadek tak to jsme my byli.