Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Martanko, zajdi na Dobrak, posad ho na ten kolotoc na hodku, mohlo by to stacit ne?
Ja dneska litala s ditetem po doktorech, mel rozkapany oci, ztratili jsme ksiltovku, takze jsem ho nosila, aby mu nesvitilo slunko do oci…takze jestli nekdo potkal me, tak jsem mela fakt jiny starosti ![]()
Holky, nemáte někdo krb (kamna) a zábranu před tím? Chceme koupit tu zábranu, tak hledám, kde v Brně a okolí se dá sehnat… Díky ![]()
Krb máme, ale zábranu jsme nikdy nepotřebovali. Je toho spousta na MMB, tak zkus zadat Brno.
Luckie píše:
Krb máme, ale zábranu jsme nikdy nepotřebovali. Je toho spousta na MMB, tak zkus zadat Brno.
Tam jsem jích právě našla jen pár a v Brně žádnou
Možná je to někde i jinak pojmenovaný, ale zkoušela jsem - zábrana, ohrádka, ochrana, brána ![]()
Luckie píše:
A myslíš, že děti po krbu „půjdou“?
Já myslím, že naše děti jo
![]()
Krb nemam a u mamky Tomik po krbu nikdy nesel, ma z takovych veci respekt jako blazen!
Jinak u Caryfuka je vyprodej…super veci, za hodinu jsem tam nechala 2litry!! Ale vanoce jsou za dverma, tak je hrich toho nevyuzit!
zdaaar!
mischni, do ktere tanecni skoly bude mladoch chosit? ze bych ho treba dostala do sparku ![]()
sraz babiho leta - hodi se mi oba terminy!
Zebra - no, my máme v obýváku litinový kamna a v rámci bezpečnosti prostě netopíme.
Asi se taky podívám po nějaké zábraně. My máíme Jotulky, tak určitě budou něco mít u nich na prodejně nebo v Baumaxe a jiných Bau. Ale netuším, kolik to stojí.
Kris - jéje, ty seš i pančitelka v tanečních?
koukám, žena tisíce tváří a devatera řemesel. Puboš bude chodit do Starletu a začínají tuším 5. října.
Alenko - díky za tip, kouknu. Já jsem o víkendu řádila s mamkou na MArianne. Chlap s pubošem mě pumpli o tenisky, já mám budndu a šprndu, mamka svetr a ještě mám v Orsay domluvenou vestičku. Musí pozhánět velrybí velikost…
A taky jsem nakoupila nějaký knížky na vánoce. NO prostě úspěšný víkend. ![]()
A že by se naše „psinka“ příště do hotelu těšila, o tom silně pochybuju. Mamka ji vyzvedávala a skoro ji Dina vtáhla do auta, jak od tam pospíchala. A to má 5 kg.:lol:
OStatní zdravím
Holky - malý dotázek: nemáte vy nebo vaši známí nějaké zkušenosti se školkami v Žabovřeskách ? Pomalu začínám shánět nějaké zkušenosti, abych vědela na jaře jaká která školka je. Děkuji ! ![]()
bazen by mel platit.Ale mala zacla soplit.Kdyby bylo name jdu ale vy byste nas odstrelili.
Monix píše:
Bazén zítra (úterý) 9,30 - 11,00 ? Platí to ? Kdo jde ?
Taky mám doma usoplence ![]()
Bazén - vzhledem k tomu, počty účastníků značně prořídly, tak asi navrhnu zrušení. Mischni hlásila dopředu, že nejde, holky před chvílí. My jsme sice OK, ale sami tam nepůjdeme…