Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1938
10.9.10 23:00

Martanko, zajdi na Dobrak, posad ho na ten kolotoc na hodku, mohlo by to stacit ne? :mrgreen: Ja dneska litala s ditetem po doktorech, mel rozkapany oci, ztratili jsme ksiltovku, takze jsem ho nosila, aby mu nesvitilo slunko do oci…takze jestli nekdo potkal me, tak jsem mela fakt jiny starosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.9.10 15:26

Holky, nemáte někdo krb (kamna) a zábranu před tím? Chceme koupit tu zábranu, tak hledám, kde v Brně a okolí se dá sehnat… Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
11.9.10 20:38

Krb máme, ale zábranu jsme nikdy nepotřebovali. Je toho spousta na MMB, tak zkus zadat Brno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.9.10 20:40
Luckie píše:
Krb máme, ale zábranu jsme nikdy nepotřebovali. Je toho spousta na MMB, tak zkus zadat Brno.

Tam jsem jích právě našla jen pár a v Brně žádnou :nevim: Možná je to někde i jinak pojmenovaný, ale zkoušela jsem - zábrana, ohrádka, ochrana, brána :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
11.9.10 21:40

A myslíš, že děti po krbu „půjdou“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.9.10 21:52
Luckie píše:
A myslíš, že děti po krbu „půjdou“?

Já myslím, že naše děti jo :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
11.9.10 22:27

Krb nemam a u mamky Tomik po krbu nikdy nesel, ma z takovych veci respekt jako blazen!

Jinak u Caryfuka je vyprodej…super veci, za hodinu jsem tam nechala 2litry!! Ale vanoce jsou za dverma, tak je hrich toho nevyuzit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.9.10 20:24

zdaaar!
mischni, do ktere tanecni skoly bude mladoch chosit? ze bych ho treba dostala do sparku :twisted:

sraz babiho leta - hodi se mi oba terminy!

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
12.9.10 20:48

Zebra - no, my máme v obýváku litinový kamna a v rámci bezpečnosti prostě netopíme. :wink: Asi se taky podívám po nějaké zábraně. My máíme Jotulky, tak určitě budou něco mít u nich na prodejně nebo v Baumaxe a jiných Bau. Ale netuším, kolik to stojí.

Kris - jéje, ty seš i pančitelka v tanečních? 8-o koukám, žena tisíce tváří a devatera řemesel. Puboš bude chodit do Starletu a začínají tuším 5. října.

Alenko - díky za tip, kouknu. Já jsem o víkendu řádila s mamkou na MArianne. Chlap s pubošem mě pumpli o tenisky, já mám budndu a šprndu, mamka svetr a ještě mám v Orsay domluvenou vestičku. Musí pozhánět velrybí velikost… :-? :lol: A taky jsem nakoupila nějaký knížky na vánoce. NO prostě úspěšný víkend. :palec:
A že by se naše „psinka“ příště do hotelu těšila, o tom silně pochybuju. Mamka ji vyzvedávala a skoro ji Dina vtáhla do auta, jak od tam pospíchala. A to má 5 kg.:lol:

OStatní zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
13.9.10 08:37

Holky - malý dotázek: nemáte vy nebo vaši známí nějaké zkušenosti se školkami v Žabovřeskách ? Pomalu začínám shánět nějaké zkušenosti, abych vědela na jaře jaká která školka je. Děkuji ! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
13.9.10 08:48

Bazén zítra (úterý) 9,30 - 11,00 ? Platí to ? Kdo jde ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.9.10 08:53

bazen by mel platit.Ale mala zacla soplit.Kdyby bylo name jdu ale vy byste nas odstrelili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.9.10 10:47
Monix píše:
Bazén zítra (úterý) 9,30 - 11,00 ? Platí to ? Kdo jde ?

Taky mám doma usoplence :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
13.9.10 12:49

Bazén - vzhledem k tomu, počty účastníků značně prořídly, tak asi navrhnu zrušení. Mischni hlásila dopředu, že nejde, holky před chvílí. My jsme sice OK, ale sami tam nepůjdeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.9.10 12:55

moni a kdo to zrusi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie