Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
HOla, hola!
Kdo dnes nepřišel, o hodně přišel.
Bylo to super: počasí nádherné, matky dobře naladěné, děti téměř vzorné, jídla dosti. Dostavila se i divá zvěř v podobě divokých kachen a dvojí šplouchnutí zbloudilé ryby.
Přikládám jeden povýletový snímek, pár jich hodím do galerky.
vítám novicku. My jsme tasdy věkově namíchaný, staší matky( tedy matky starších dětí
) odcházejí do práce a tudíž na naše výlety nemají už moc času, takže buď v pohodě a zařaď se do kolektivu. ![]()
lacenko - krásný míry na krásné holce.
Cha Mischni posli mi fotky taky.Treba pres tu uschovnu.Ja si je hodim do pocitace.
Srazík byl opravdu supééér ! Jak už psaly holky - počasí ukázkové, děti ukázkové, papu ukázkové. No jedna báseň
Zakončeno skvělým obídkem - co víc si můžeme přát. A drobné zpestření typu: Viki skákající z lodi, botky dětí obalené pískem apod - no to přece musí být, ne ?
Vítám nově příchozí a ať se ti tady líbí ![]()
Jo kdyz jsme u tech botek tak ty Barciny jsou nepromokave nebot v nich mela sucho jak jsme dojeli.
Kattko - nemám na ntebe maila, tak jsem pověřila Marťanku, která už je iode mě má, aby ti je přeposlala,jo? ![]()
Nebyli jste na farmářských trzích v neděli v Bystrci? My jo, v 11 už tam nic neměli
, ale pak jsme si udělali procházku a koukali na lodě
, příště jdem s Váma ![]()
Ahojky, najdeme tu se čtrnáctidenní Emičkou nějaké čerstvé maminky z Brna, se kterými bysme mohly chodit na procházky a podnikat různé akcičky? Bydlíme v Bohunicích a poblíž nikoho neznáme…
Ahoj holky, tak to jsem ráda že se můžeme přidat, doma nás to nebaví a i když ještě nechodíme klidně vyrazíme příště s váma i s kočárkem
Koukám že jste si krásne užili výlet na přehradě, já nebyla na parníku několik let, už ani nevím jak to parníkování funguje ![]()
A dáme sem malou ochutnávečku, jak bylo na lodi nádherně, jo? ![]()
A páč nevím, jak se někam nahrne na jedno místo víc fotek, tak mlsat budete muset zde ![]()
A ještě jedno zaujaté dítě…žádné ryby, ale bójky, abyste věděli!