Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
20.9.10 20:46

HOla, hola!
Kdo dnes nepřišel, o hodně přišel. :mrgreen: Bylo to super: počasí nádherné, matky dobře naladěné, děti téměř vzorné, jídla dosti. Dostavila se i divá zvěř v podobě divokých kachen a dvojí šplouchnutí zbloudilé ryby.
Přikládám jeden povýletový snímek, pár jich hodím do galerky.

vítám novicku. My jsme tasdy věkově namíchaný, staší matky( tedy matky starších dětí 8-) ) odcházejí do práce a tudíž na naše výlety nemají už moc času, takže buď v pohodě a zařaď se do kolektivu. :lol:

lacenko - krásný míry na krásné holce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.9.10 20:57

Cha Mischni posli mi fotky taky.Treba pres tu uschovnu.Ja si je hodim do pocitace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.9.10 20:58

Pry deti temer vzorne to temer bylo nejspis na Baru moji :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
20.9.10 21:23

Srazík byl opravdu supééér ! Jak už psaly holky - počasí ukázkové, děti ukázkové, papu ukázkové. No jedna báseň :-D Zakončeno skvělým obídkem - co víc si můžeme přát. A drobné zpestření typu: Viki skákající z lodi, botky dětí obalené pískem apod - no to přece musí být, ne ?

Vítám nově příchozí a ať se ti tady líbí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.9.10 21:30

Jo kdyz jsme u tech botek tak ty Barciny jsou nepromokave nebot v nich mela sucho jak jsme dojeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
20.9.10 22:13

Kattko - nemám na ntebe maila, tak jsem pověřila Marťanku, která už je iode mě má, aby ti je přeposlala,jo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.9.10 22:18

Nejhodnejsi.Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
21.9.10 07:09

Nebyli jste na farmářských trzích v neděli v Bystrci? My jo, v 11 už tam nic neměli :-( , ale pak jsme si udělali procházku a koukali na lodě :-), příště jdem s Váma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
21.9.10 07:49

Čerstvé maminky z Brna

Ahojky, najdeme tu se čtrnáctidenní Emičkou nějaké čerstvé maminky z Brna, se kterými bysme mohly chodit na procházky a podnikat různé akcičky? Bydlíme v Bohunicích a poblíž nikoho neznáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
21.9.10 09:15

Ahoj holky, tak to jsem ráda že se můžeme přidat, doma nás to nebaví a i když ještě nechodíme klidně vyrazíme příště s váma i s kočárkem :-) Koukám že jste si krásne užili výlet na přehradě, já nebyla na parníku několik let, už ani nevím jak to parníkování funguje :-D

• Citovat
  • Upravit
365
21.9.10 13:11

A dáme sem malou ochutnávečku, jak bylo na lodi nádherně, jo? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
21.9.10 13:13

A páč nevím, jak se někam nahrne na jedno místo víc fotek, tak mlsat budete muset zde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
21.9.10 13:14

Zde prosím zkontrolujte nádherné nebe…a vodu… jeee :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
21.9.10 13:16

A ještě jedno zaujaté dítě…žádné ryby, ale bójky, abyste věděli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
21.9.10 13:16

A bylo tak krásně, že brýle se fakt hodily!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová