Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A vystoupili…a tu hromadnou hromadu jste už viděli včera…a koho to tady nebaví po jednom, stačí kliknout na „fotoalbum k tématu“ v záhlaví diskuse a je to ![]()
Příští akce bude zase asi tak za měsíc, tak už můžete posílat organizačnímu výboru své tipy! (třeba bude počasí plné barevného listí…a vítr na draky…no vím já? ![]()
Tak. Tak bylo včera
Děkuji ještě jednou všem za krásné dopoledne, a kdo nebyl s námi, je vítán příště! Kdo byl, musí zas! ![]()
Marťanko, no teda koukám
a docela mě mrzí, že jsme tam nebyly
Ale mám problém udržet Markét 20 minut ve vlaku, natož dvakrát půl hodiny na parníku ![]()
A stejně nám v pondělí na autě upadlo kolo
Jel s tím přítel, nedokážu si představit, že by se to stalo mně ![]()
holky taky mě to mrzí muselo to být super, už raděj nic neslibuju a počkám jak to bude vypadat příště. Aktuálně mám doma maroda(H. má průjmík) a čekám že Tom se přidá záhy… No je nám mnogo a tak něco naplánovat je fakt hooodně těžký ![]()
Joo holky vypada to, ze jste si to fakt uzily, my dopoledne bohuzel nedame, ted jsme navic ve stavu marodu, nejdriv ja a ted i Tom, takze jsem musela povolat babicku, bo s horeckou nejsem schopna vymyslet zabavu nemocnymu diteti ![]()
Zdravím holky, marody a usoplínky ![]()
Nebojte, příště to vyjde!
Chuanitko, teda, „výmluva“ s upadlým kolem nemá chybu, štěstí, že jsi u toho nebyla, brrr… a neposedné dítě není překážkou, bereme též - neb taky máme ![]()
Laci, Ali, jak u marodu? Líp? K nám už bacil taky dorazil, zatím dostal jenom mě
, ale zato kvalitně ![]()
A to jsem chtěla zjistit, jak se dnes na Kraváku lampionuje…prdlajs, čaj a postel ![]()
Luckie, mně Facebook říká dnes
A prý to bude, že vítr se má trochu uklidnit (dle diskuse na FB)
A ještě tady info: http://www.thajskelampiony.cz/…ni/brno.html
Díky Marťanko, no fakt, napsala jsem si to kalendáře blbě. Děkuju moc!!
Ahoj spolumatky!)zejména teda ty nastávající) Šoupla jsem do alby nějaký ssvršky po Báře, který by byl hřích dát na charitu, protože jsou ještě pěkný, tak kdyby měl někdo zájem, k nahlédnutí zde:
https://www.emimino.cz/…odejna-3257/#…
A byl někdo na těch lampionech? Jaký to bylo? My s Bárou svorně prskáme a počasí tomu moc nepřidá. **
Plavání v Jundrově je předběžně domluvený na pondělí 4.10 9.30-11h.** ZAtím jsme snad 3, tak jsou ještě volné kapacity. Rezervovat budu příští týden.
ahojda holciny, tak dnes je to presne rok, co jsme si martinka s vahou 2300 a 46cm vezli dom
no a dnes po roce … pro predstavu posilam foto na porovnani
to neni ani pravda, kdyz ho tu vidim jak tu beha, pisti, lumpaci a vloni touto dobou jsem ho v postylce ani nemohla najit
a dnes tu mam 10ti kiloveho, 80cm vysokeho chlapaka ::-)
holt zazraky se obcas deji!!!!
markytko -jo, letí to… ![]()
Hlášení pro plavce:
Bohužel naše klasická hodina 9.30-11 je na pondělí už zabraná( i na úterý), volno je 8-9.30 (což je pro nás vražedný) nebo 11 - 12.30 ( tam hrozí, že budou děti ospalé. Tak co s tím? ![]()
Mischni - a co to posunout o týden později a zablokovat to už teď ? My by jsme na 8h stíhali, ale máme to taky nejblíž, což pro vás z daleka je nemyslitelné.
Markytko, takovej malej byl
Mě se teda nezobrazujou fotky, ale určitě už moooc vyrostl ![]()