Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
365
21.9.10 13:44

A vystoupili…a tu hromadnou hromadu jste už viděli včera…a koho to tady nebaví po jednom, stačí kliknout na „fotoalbum k tématu“ v záhlaví diskuse a je to :-)

Příští akce bude zase asi tak za měsíc, tak už můžete posílat organizačnímu výboru své tipy! (třeba bude počasí plné barevného listí…a vítr na draky…no vím já? ;-))

Tak. Tak bylo včera :-) Děkuji ještě jednou všem za krásné dopoledne, a kdo nebyl s námi, je vítán příště! Kdo byl, musí zas! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.9.10 21:29

Marťanko, no teda koukám :palec: a docela mě mrzí, že jsme tam nebyly 8-) Ale mám problém udržet Markét 20 minut ve vlaku, natož dvakrát půl hodiny na parníku :-(
A stejně nám v pondělí na autě upadlo kolo 8-) Jel s tím přítel, nedokážu si představit, že by se to stalo mně 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
22.9.10 09:07

holky taky mě to mrzí muselo to být super, už raděj nic neslibuju a počkám jak to bude vypadat příště. Aktuálně mám doma maroda(H. má průjmík) a čekám že Tom se přidá záhy… No je nám mnogo a tak něco naplánovat je fakt hooodně těžký :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
22.9.10 18:38

Joo holky vypada to, ze jste si to fakt uzily, my dopoledne bohuzel nedame, ted jsme navic ve stavu marodu, nejdriv ja a ted i Tom, takze jsem musela povolat babicku, bo s horeckou nejsem schopna vymyslet zabavu nemocnymu diteti :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
24.9.10 13:31

Zdravím holky, marody a usoplínky :-)

Nebojte, příště to vyjde!
Chuanitko, teda, „výmluva“ s upadlým kolem nemá chybu, štěstí, že jsi u toho nebyla, brrr… a neposedné dítě není překážkou, bereme též - neb taky máme :mrgreen:
Laci, Ali, jak u marodu? Líp? K nám už bacil taky dorazil, zatím dostal jenom mě :-(, ale zato kvalitně :twisted:

A to jsem chtěla zjistit, jak se dnes na Kraváku lampionuje…prdlajs, čaj a postel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
24.9.10 16:47

Martanko, nejsou ty lampiony až zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
24.9.10 17:02

Luckie, mně Facebook říká dnes :-) A prý to bude, že vítr se má trochu uklidnit (dle diskuse na FB)

A ještě tady info: http://www.thajskelampiony.cz/…ni/brno.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
24.9.10 17:15

Díky Marťanko, no fakt, napsala jsem si to kalendáře blbě. Děkuju moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.9.10 20:54

Ahoj spolumatky!)zejména teda ty nastávající) Šoupla jsem do alby nějaký ssvršky po Báře, který by byl hřích dát na charitu, protože jsou ještě pěkný, tak kdyby měl někdo zájem, k nahlédnutí zde:
 https://www.emimino.cz/…odejna-3257/#…

A byl někdo na těch lampionech? Jaký to bylo? My s Bárou svorně prskáme a počasí tomu moc nepřidá. **
Plavání v Jundrově je předběžně domluvený na pondělí 4.10 9.30-11h.** ZAtím jsme snad 3, tak jsou ještě volné kapacity. Rezervovat budu příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.9.10 20:58

uz jste 4 jdem taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
29.9.10 15:36

ahojda holciny, tak dnes je to presne rok, co jsme si martinka s vahou 2300 a 46cm vezli dom :-) no a dnes po roce … pro predstavu posilam foto na porovnani :-) to neni ani pravda, kdyz ho tu vidim jak tu beha, pisti, lumpaci a vloni touto dobou jsem ho v postylce ani nemohla najit :-)a dnes tu mam 10ti kiloveho, 80cm vysokeho chlapaka ::-) :-) holt zazraky se obcas deji!!!!

https://www.emimino.cz/…rtinko-3283/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.9.10 21:43

markytko -jo, letí to… :wink:

Hlášení pro plavce:
Bohužel naše klasická hodina 9.30-11 je na pondělí už zabraná( i na úterý), volno je 8-9.30 (což je pro nás vražedný) nebo 11 - 12.30 ( tam hrozí, že budou děti ospalé. Tak co s tím? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.10.10 07:58

Mischni: ta druha hodina 11-12:30 tu prvni mi nezvladame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
1.10.10 08:21

Mischni - a co to posunout o týden později a zablokovat to už teď ? My by jsme na 8h stíhali, ale máme to taky nejblíž, což pro vás z daleka je nemyslitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
1.10.10 09:57

Markytko, takovej malej byl :-) Mě se teda nezobrazujou fotky, ale určitě už moooc vyrostl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová