Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ivi - teď už chodíme 2 dny, dokonce mimořádně příští týden jde na 3 dny. Poslední týden mi předvádí hysterické scény, že nechce jít ze školky domů !! Tak jsem dopadla…
No, když se tak dívám na otevírací doby státních školek, tak taky mám pochybnosti o tom jak budu stíhat. Takový luxus jako teď ve Vesněnce, kde mají otevřeno 7 - 19,00h. mít nebudu ![]()
holky dekuji moc, zitra si tam zavolam a domluvim si to tam ![]()
Monix, myslim, zes dopadla famozne!! Super, ze se Katy ve skolce libi!! ![]()
Ivus, vy jste ve skolce v 7,30 prvni
Proboha, co tam chodi za lidi?? Kde pracuji, co to jako ma byt??? My chodime vetsinou pred 8hod, ale postupne se snazim to snizit, zapsali jsme se do krouzku tanecku, ten zacina v 7,45, takze tam chci byt min 15minut pred.. U nas to ze zacatku bylo s revem, ale ted uz je to OK a odpo mi rika, ze chce do skolky.. Co rekne pani ucitelka je svaty.. takze posloucham „ale mami pani ucitelka rikala…“ Nastesti pani ucitelka rika celkem rozumny veci
Jinak nase dite az zacnu pracovat tam chudak bude uz tak v 6,30-7 a odchazet bude po 16hod - v tom lepsim pripade. Nastesti se skolka zavira v 16,45hod
Jo a nejak mi chlapec zdrzl.. ![]()
(child8) Ahoj…ted jsem narazila na dobrý tip, tak kdyby někdo měl zájem, kavárnu znám, chodím tam s dětma - mají dětský koutek klouzačku, byzén s kuličkama, pastelky kostky hrací koberec a výbornou kávu a solárko, slečna mi vždy pohlídala synky
http://www.zapakatel.cz/…ort-dle-vaba
Alenko na 7hod jsme vedli první 2dny, ale na příjezdové cestě jsem předjížděla úču a pak jsme čekali až dojde a odemkne
A to jsme jeli myslím 7.05hod
Druhý den totéž a už jsme byli mile upozorněni, že první děti chodí tak na 7.30 a že by bylo možná lepší kdyby chodil taky tak. No zatím je konstelace dobrá, takto tak děláme a s manželem se střídáme, ale kdybych byla nucena vodit i vyzvedávat sama - tak je tam přesně v 7 vyzvedávám 16.30(to je zavíračka) a po Brně by nesměli měřit rychlost
![]()
Jinak je super, že jste si taky bez problémů ve školce zvykli. No a taky mám pocit, že Víťas občas drzačí…zatím je to v normě.
ahojda zeny, tak poslusne hlasim od 25.10. uz budem opet nastalo v brne, takze
2 florenc: je to tam fakt super!!!
jinak zpravy od nas - martin uz mesic chodi, ale su zdesena z jeho velikosti nohy bo ma c. 22 a to ma teprv za 14dni gestacni 1 rok, s takovouhle bude nosit do skolky moje boty
(pozn. c.39) ![]()
toz tak - pozdrav z liberce vam posila marky ![]()
Zdareeeec, je tu něěěěěkdóóó? ![]()
To jsem si mohla myslet, venku hnus, všichni chrní ![]()
Takže budíček:
Kdyby se tu objevila Acynka, tak jí sem píšu OBROVSKÉ GRATULACE K MALÉ BETYNCE!!!! Ať jste všechny holky zdravé!
![]()
A pak ještě jeden návrh - říjen nám nějak rychle utekl, tak co říkáte na dušičkový srazík příští týden?
Termíny v návrhu (slíbila jsem odpoledne, že? ![]()
2.11. (úterý) odpoledne
4.11. (čtvrtek) odpoledne
Tak nějak po 3. hodině, buď krátká kecací prochajda listím (pokud uschne, žeby Lužánky?) nebo teplý čaj a kavárna (špunty do uší s sebou).
Samozřejmě doplňovací a pozměňovací návrhy sem! ![]()
My budem k zastižení(celá smečka) na Husové tuto středu v poledne a uvidíme jak dlouho se zdržíme ![]()
k odpoledním termínům se dopředu vyjadřovat moc nemůžu, takže uvidíme, uvidíme
Ja uz se radsi nikam necpu, pac my jsme porad nahromade. Sotva jsem dochrchlala ja, tak mi vcera lehlo dite s horeckama. Takze kdyz neco bude a my budeme OK a budeme mit cas, pripojime se, jinak budem z povzdali domova tise zavidet… ![]()
Marťanka1 píše:
A pak ještě jeden návrh - říjen nám nějak rychle utekl, tak co říkáte na dušičkový srazík příští týden?
Termíny v návrhu (slíbila jsem odpoledne, že?![]()
2.11. (úterý) odpoledne
4.11. (čtvrtek) odpoledneTak nějak po 3. hodině, buď krátká kecací prochajda listím (pokud uschne, žeby Lužánky?) nebo teplý čaj a kavárna (špunty do uší s sebou).
Samozřejmě doplňovací a pozměňovací návrhy sem!
za nas - oba terminy v poho, jen martinek uz tyden bojuje se 40tkama horeckama, ale do te doby bude snad uz v poho
p.s. dnes by mel martinek 1.rok, kdyby se mu chtelo u mne zustat v brisku do terminu
nu coz olupte, aspon ma vetsi pravdepodobnost, ze bude mit na sve narozeniny hezke pocasi ![]()
Tak my na srazik hlasime NEUCAST. Tomik si dotahl buhvi odkud spalovou anginu, tak budem jeste pristi tyden vegetit doma ![]()
Ahoj vespolek,
Acy - přveliká gratulace k prďolce! A koukej nám ji přijít ukázat. ![]()
Marto - kde jsi to vyšpízovala? Nedávno jsem na ni myslela, že už by pomalu mělo být odrozeno…
ad sraz - čtvrtek určitě néé, dělám. A to úterý teď z hlavy nevím a nechce se mi dolů pro diář, ale myslím, že to by mohlo být ok.
Ahoj od vínečka ![]()
Ráno mi byla taková zima (už po vystrčení nohy z postele), že celý den mlsám, čajuju, kafuju a ukončím to ožralá a přežraná, nooo…a jdu zkontrolovat, jestli se někomu bude chtít vystrčit nos někam ven a chvilku se podružit ![]()
Kattkko, na vás je dycinky spoleh!!! ![]()
Ali, chudáci malí, myslím na vás!
Čekám, kdy dopadneme stejně, protože Řečky prý jsou prolezlé spálou…junior měl ve středu večer kolem 39 horečku, celou noc nám vytápěl ložnici jak kamínka, ale druhý den byl fit a tváří se tak dosud, tak snad neodpadne…
Markytko, žeby? Žeby další chlapák do party?
Přejeme k ročku podruhé! A ještě jsem minule zapomněla napsat, jak jsem se zasmála nad „botkovými“ postřehy
Náš yetti je stejný případ! V roce nosil 22-23, v roce a půl 24-25 (joo, to byla loňská zima a stálo mě to za zimu dvoje botky!) a teď má nožku bez nějakého milimetříku 17 cm, což byla podzimní botka 27 a zimní mi doporučili 28!
Bude asi po mně, páč já mám sloní 40 ![]()
Míšo, hehe, to jsem drbná šmírácká, co?
Kočenka malá Acynkovic se narodila krásného 20.10. 2010, vyšpiónila jsem to na FB i fotečky jsem viděla, ale počkám, až sem pyšná šťastná mamka konečně dorazí a podělí se o obrázky… **Acyyyyyyynkoooooo!!!! ** ![]()
Všem, co jsem nejmenovala, posílám pozdravy a zastavte se taky na kus řeči, co? ![]()
EDIT:
Laci, tak jaká, copak říká koule věštecká? ![]()