Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
10.10.10 20:05

Ivi - teď už chodíme 2 dny, dokonce mimořádně příští týden jde na 3 dny. Poslední týden mi předvádí hysterické scény, že nechce jít ze školky domů !! Tak jsem dopadla… :cry: :cry: No, když se tak dívám na otevírací doby státních školek, tak taky mám pochybnosti o tom jak budu stíhat. Takový luxus jako teď ve Vesněnce, kde mají otevřeno 7 - 19,00h. mít nebudu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8441
10.10.10 20:26

holky dekuji moc, zitra si tam zavolam a domluvim si to tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
10.10.10 21:31

Monix, myslim, zes dopadla famozne!! Super, ze se Katy ve skolce libi!! :kytka:

Ivus, vy jste ve skolce v 7,30 prvni 8-o Proboha, co tam chodi za lidi?? Kde pracuji, co to jako ma byt??? My chodime vetsinou pred 8hod, ale postupne se snazim to snizit, zapsali jsme se do krouzku tanecku, ten zacina v 7,45, takze tam chci byt min 15minut pred.. U nas to ze zacatku bylo s revem, ale ted uz je to OK a odpo mi rika, ze chce do skolky.. Co rekne pani ucitelka je svaty.. takze posloucham „ale mami pani ucitelka rikala…“ Nastesti pani ucitelka rika celkem rozumny veci :lol: Jinak nase dite az zacnu pracovat tam chudak bude uz tak v 6,30-7 a odchazet bude po 16hod - v tom lepsim pripade. Nastesti se skolka zavira v 16,45hod :roll: Jo a nejak mi chlapec zdrzl.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
11.10.10 13:42

(child8) Ahoj…ted jsem narazila na dobrý tip, tak kdyby někdo měl zájem, kavárnu znám, chodím tam s dětma - mají dětský koutek klouzačku, byzén s kuličkama, pastelky kostky hrací koberec a výbornou kávu a solárko, slečna mi vždy pohlídala synky :) http://www.zapakatel.cz/…ort-dle-vaba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
11.10.10 16:59

Alenko na 7hod jsme vedli první 2dny, ale na příjezdové cestě jsem předjížděla úču a pak jsme čekali až dojde a odemkne :nevim: A to jsme jeli myslím 7.05hod
Druhý den totéž a už jsme byli mile upozorněni, že první děti chodí tak na 7.30 a že by bylo možná lepší kdyby chodil taky tak. No zatím je konstelace dobrá, takto tak děláme a s manželem se střídáme, ale kdybych byla nucena vodit i vyzvedávat sama - tak je tam přesně v 7 vyzvedávám 16.30(to je zavíračka) a po Brně by nesměli měřit rychlost :lol: :lol:
Jinak je super, že jste si taky bez problémů ve školce zvykli. No a taky mám pocit, že Víťas občas drzačí…zatím je to v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
14.10.10 00:15

ahojda zeny, tak poslusne hlasim od 25.10. uz budem opet nastalo v brne, takze

1. strasne rada uvitam nejaky ten srazik, bo bych vas rada osobne poznala - navrh na lesnou super :-)
  1. su vazny adept na plavani bo martas plavani miluje, teda pokud se nechodi v pondeli bo mame plavani v kenny v reckovicich -

2 florenc: je to tam fakt super!!!

jinak zpravy od nas - martin uz mesic chodi, ale su zdesena z jeho velikosti nohy bo ma c. 22 a to ma teprv za 14dni gestacni 1 rok, s takovouhle bude nosit do skolky moje boty :-) :-) (pozn. c.39) :-)

toz tak - pozdrav z liberce vam posila marky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
25.10.10 13:46

Zdareeeec, je tu něěěěěkdóóó? :mrgreen:
To jsem si mohla myslet, venku hnus, všichni chrní :-)

Takže budíček:

Kdyby se tu objevila Acynka, tak jí sem píšu OBROVSKÉ GRATULACE K MALÉ BETYNCE!!!! Ať jste všechny holky zdravé! :srdce: :srdce: :srdce:

A pak ještě jeden návrh - říjen nám nějak rychle utekl, tak co říkáte na dušičkový srazík příští týden?
Termíny v návrhu (slíbila jsem odpoledne, že? ;-))

2.11. (úterý) odpoledne
4.11. (čtvrtek) odpoledne

Tak nějak po 3. hodině, buď krátká kecací prochajda listím (pokud uschne, žeby Lužánky?) nebo teplý čaj a kavárna (špunty do uší s sebou).

Samozřejmě doplňovací a pozměňovací návrhy sem! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.10.10 14:15

Jakykoliv :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.10.10 14:29

My budem k zastižení(celá smečka) na Husové tuto středu v poledne a uvidíme jak dlouho se zdržíme :pankac:

k odpoledním termínům se dopředu vyjadřovat moc nemůžu, takže uvidíme, uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
26.10.10 13:51

Ja uz se radsi nikam necpu, pac my jsme porad nahromade. Sotva jsem dochrchlala ja, tak mi vcera lehlo dite s horeckama. Takze kdyz neco bude a my budeme OK a budeme mit cas, pripojime se, jinak budem z povzdali domova tise zavidet… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
26.10.10 23:02
Marťanka1 píše:
A pak ještě jeden návrh - říjen nám nějak rychle utekl, tak co říkáte na dušičkový srazík příští týden?
Termíny v návrhu (slíbila jsem odpoledne, že? ;-))

2.11. (úterý) odpoledne
4.11. (čtvrtek) odpoledne

Tak nějak po 3. hodině, buď krátká kecací prochajda listím (pokud uschne, žeby Lužánky?) nebo teplý čaj a kavárna (špunty do uší s sebou).

Samozřejmě doplňovací a pozměňovací návrhy sem! :pankac:

za nas - oba terminy v poho, jen martinek uz tyden bojuje se 40tkama horeckama, ale do te doby bude snad uz v poho

p.s. dnes by mel martinek 1.rok, kdyby se mu chtelo u mne zustat v brisku do terminu :-( nu coz olupte, aspon ma vetsi pravdepodobnost, ze bude mit na sve narozeniny hezke pocasi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
27.10.10 10:40

Tak my na srazik hlasime NEUCAST. Tomik si dotahl buhvi odkud spalovou anginu, tak budem jeste pristi tyden vegetit doma :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.10.10 23:07

Ahoj vespolek,

Acy - přveliká gratulace k prďolce! A koukej nám ji přijít ukázat. :wink:

Marto - kde jsi to vyšpízovala? Nedávno jsem na ni myslela, že už by pomalu mělo být odrozeno…

ad sraz - čtvrtek určitě néé, dělám. A to úterý teď z hlavy nevím a nechce se mi dolů pro diář, ale myslím, že to by mohlo být ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
29.10.10 20:16

Ahoj od vínečka :-)

Ráno mi byla taková zima (už po vystrčení nohy z postele), že celý den mlsám, čajuju, kafuju a ukončím to ožralá a přežraná, nooo…a jdu zkontrolovat, jestli se někomu bude chtít vystrčit nos někam ven a chvilku se podružit ;-)

Kattkko, na vás je dycinky spoleh!!! :srdce:

Ali, chudáci malí, myslím na vás! :kytka: Čekám, kdy dopadneme stejně, protože Řečky prý jsou prolezlé spálou…junior měl ve středu večer kolem 39 horečku, celou noc nám vytápěl ložnici jak kamínka, ale druhý den byl fit a tváří se tak dosud, tak snad neodpadne…

Markytko, žeby? Žeby další chlapák do party? ;-) Přejeme k ročku podruhé! A ještě jsem minule zapomněla napsat, jak jsem se zasmála nad „botkovými“ postřehy :-) Náš yetti je stejný případ! V roce nosil 22-23, v roce a půl 24-25 (joo, to byla loňská zima a stálo mě to za zimu dvoje botky!) a teď má nožku bez nějakého milimetříku 17 cm, což byla podzimní botka 27 a zimní mi doporučili 28! :-D Bude asi po mně, páč já mám sloní 40 ;-)

Míšo, hehe, to jsem drbná šmírácká, co? :-D Kočenka malá Acynkovic se narodila krásného 20.10. 2010, vyšpiónila jsem to na FB i fotečky jsem viděla, ale počkám, až sem pyšná šťastná mamka konečně dorazí a podělí se o obrázky… **Acyyyyyyynkoooooo!!!! ** :-D

Všem, co jsem nejmenovala, posílám pozdravy a zastavte se taky na kus řeči, co? ;-)

EDIT:
Laci, tak jaká, copak říká koule věštecká? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.10.10 20:21

Ja mam Amendusena zlateho :mrgreen: :mrgreen:
Jo na nas je vzdycky spoleh. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...