Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
5.11.10 15:50
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
5.11.10 15:58
Marťanka1 píše:
Katy, fotky už zipuju a posílám! :-)

supeeeeeeeer, diky za fajne odpolko, doufam, brzicko v repete :-)

martanko, v sz mas muj mailik, prosim o zaslani zipika. diky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
5.11.10 16:42

Holky koukam, ze jste si to uzily!! Parada, akorat me stve, ze kdyz to mam 5 minut od baraku, tak se nemuzeme pridat. Dneska byla kontrola, synator ma vysoky CRP, bilkovinu v moci a v pondeli cekam vysledky na streptiky. Ocekavam dalsi baleni antibiotik a asi me trefi slak. Jen doufam, ze az ja zitra doberu antibiotika, nedostanu taky teploty jak Tom. Me fakt trefi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
5.11.10 19:34

Jéje - holky parádně jste si to užily a fotky jsou skvělé. Příště nám to snad vyjde (nebude-li sraz zrovna v pracovní den…).

A teď nabídka:
V pondělí jdeme opět plavat do Jundrova. Rezervace je na 9,30 - 11,00h. Zatím jsme jako účastníci Mischni a já. Kdokoli se může přidat !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.11.10 20:32

Hola, hola, já s tou prací snad seknu, nebo co. Vypadá to, že na Obilňáku bylo veselo. :pankac:

Monix - na pondělí se těším, snad to konečně klapne. :lol: Teda, musím ještě najít plavky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.11.10 10:54
Monix píše:
Jéje - holky parádně jste si to užily a fotky jsou skvělé. Příště nám to snad vyjde (nebude-li sraz zrovna v pracovní den…).A teď nabídka:
V pondělí jdeme opět plavat do Jundrova. Rezervace je na 9,30 - 11,00h. Zatím jsme jako účastníci Mischni a já. Kdokoli se může přidat !

Nemuzem. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
6.11.10 15:22
kattkka píše:
Monix píše:
Jéje - holky parádně jste si to užily a fotky jsou skvělé. Příště nám to snad vyjde (nebude-li sraz zrovna v pracovní den…).A teď nabídka:
V pondělí jdeme opět plavat do Jundrova. Rezervace je na 9,30 - 11,00h. Zatím jsme jako účastníci Mischni a já. Kdokoli se může přidat !
Nemuzem. :cry:

Ani my ne - rýma :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
15.11.10 11:47

Tapetka :wink:

Tak Lidulinka už hačá tak šupajdila z půdy židlička a takto se mi v ní líbí

Pokus o společné foto :wink:

a další

a tady sedím sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
15.11.10 20:14

Jee Lidunka je ale rozkosna holcicka :kytka: Teda Lacenko, nevyrostla ona nejak moc rychle :think: Vzdyt jsi ted porodila!!!! Kazdopadne gratulace k dalsimu pokroku ve vyvojove fazi!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
15.11.10 20:41

Ahoj holky, koukám, že je tu diskuze s názvem BRNO a já jsem taky z Brna, nečetla jsem diskuzi celou :o), ale můžu se k vám občas nakouknout a přidat? Mám chlapečka Marečka a 8.11. oslavil 1. rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.11.10 20:46

Ewule muzes.Vetsinou spis delame ale sraziky.
takze vitej. :kytka:
Lacenko: mala nejak vyrostla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.11.10 21:26

Lacenko, kde máš to malý miminko, co jsi měla ještě nedávno? 8-o :lol: Malá je krásná, krásné oči i úsměv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
16.11.10 10:49
Ewule0712 píše:
Ahoj holky, koukám, že je tu diskuze s názvem BRNO a já jsem taky z Brna, nečetla jsem diskuzi celou :o), ale můžu se k vám občas nakouknout a přidat? Mám chlapečka Marečka a 8.11. oslavil 1. rok.

holka, vitej :-) koukam, ze mame ditka skoro stejne stara, nas martinek mel gest. rok 26.10. :-) no konecne martinek nebude na dalsim sraziku nejmladsi :-):-)

ad srazik holky, cekam na stanoveni data z kapitanskeho mustku :-) kdy nejaky zase spachame? jen prosim ne od 10-19.12., to si budu uzivat snb ve francii :-) tak honem nahodte termin, destinaci… toto pocasi v 1+0 je s prckem na palici :-)

lacenko, ty brdo, to je kocka!!! strasne vam vyrostla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
16.11.10 11:15

holky, nemate zkusenosti s koprivkou? nevite jak dlouho trva, jak vypada? martin uz s ni bojuje 3.tyden a dle kozni mudry staci jen dieta… :-( a vubec vypada viz. obrazek? me to prijde cely divny, vzdy mu vyskoci pupinky, ktere do 20min zmizi a objevi se jinde… sice to vypada jak seslehani od koprivy (takove plasticke bile bolaky), ale intuice mi rika - pozor!!!! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
16.11.10 11:17

a jeste jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie