Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
jmenuji se Lenka a bydlím v okolí Brna (Kuřim)..no a už mi začíná hrabat s MD
Tak hledám nové kamárádky v Brně nebo poblíž…
MOhla bych se přidat ?
třeba to tu trochu oživíme
taky bych si s někým pokecala a kdyžtak našla i inspiraci, co v brně s dítětem děláte a kam chodíte:)
Lolinka79 píše:
Ahoj holky,jmenuji se Lenka a bydlím v okolí Brna (Kuřim)..no a už mi začíná hrabat s MDTak hledám nové kamárádky v Brně nebo poblíž…
MOhla bych se přidat ?
tož to vás máme po cestě do velkého města
Zdravým
U nás standartně 20cm prašanu = vězni vlastního domu
Já chci jaro a hned ![]()
lacenka píše:Lolinka79 píše:tož to vás máme po cestě do velkého města
Ahoj holky,jmenuji se Lenka a bydlím v okolí Brna (Kuřim)..no a už mi začíná hrabat s MDTak hledám nové kamárádky v Brně nebo poblíž…
MOhla bych se přidat ?Zdravým
U nás standartně 20cm prašanu = vězni vlastního domu
Já chci jaro a hned
Je, ja mam zimu rada.,..ale Kuba je nechodic
, takze jeste nema boticky a tak s nim capkat do snehu nemuzu..jenom si ho „uzivat“ na neprotazenych chodnicich..nebo vzit na boty protiskluzy a na zada Manducu..to by slo
Tak chodime nakupovat do obchodu..a lidi docela koukaj..bohuzel mam jeste furt pocit, ze pro hodne lidi je dite v satku nebo nositku chudinka ![]()
já chci taky jaro, dnes s kočárem sem na jednom místě nevyjela z přechodu na chodník, jaka tam byla hromada hnusne břečky
tak sem nadávala na zimu a pak sem potkala školku, jak hezky jezdili na bobech a říkala sem si, jak se těším, až naše malá bude taky tak velká a budem blbnout na sněhu ![]()
Loli, v Kuřimi jsem dlouho pracovala, ale bydlím jinde… to ti asi nepomůže
Většinou mi lidi říkají o dítěti na zádech:„Jé, ta se má
“ Asi mám štěstí nebo se mě negativci bojí ![]()
Jináč já už od září chci jít na nějaký srazík, ale malá má buď rýmu nebo je po očkování nebo máme rýmu obě
![]()
A dá se někam jít s dítětem přímo v Kuřimi?
ahojda mamci, vitam nove prichozi. napada mne, co takhle nejaky predvanocni srazik se svarackem?
já su rozhodně pro
sice nově příchozí, ale ráda se nějakého srazíku zúčastním:)
chuanitka píše:chuanitko, teď v zimě ani ne…nevím tu o nějakém mateřském centru či tak něco..V létě je tu taková cukrárna na náměstí a před ní je zahrádka a hřiště ..takže je tam furt nával
Loli, v Kuřimi jsem dlouho pracovala, ale bydlím jinde… to ti asi nepomůžeVětšinou mi lidi říkají o dítěti na zádech:„Jé, ta se má
“ Asi mám štěstí nebo se mě negativci bojí
Jináč já už od září chci jít na nějaký srazík, ale malá má buď rýmu nebo je po očkování nebo máme rýmu obě![]()
![]()
A dá se někam jít s dítětem přímo v Kuřimi?
ahoj, najde se tu někdo z Černých Polí či Lesné? Přistěhovaly jsme se na podzim a nějak jsme si nestihly najít známé
Včera jsme byly vyzkoušet pobyt v herně(duh. raj), ale tam byly větší děti
hledáme maminku s podobně starým dítětem (Luci má 13měs)