Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4633
2.12.10 16:14

Ahoj holky,

jmenuji se Lenka a bydlím v okolí Brna (Kuřim)..no a už mi začíná hrabat s MD :) Tak hledám nové kamárádky v Brně nebo poblíž…
MOhla bych se přidat ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.12.10 16:28

Ahoj,muzes a vitej. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
2.12.10 16:47

třeba to tu trochu oživíme :) taky bych si s někým pokecala a kdyžtak našla i inspiraci, co v brně s dítětem děláte a kam chodíte:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
2.12.10 16:53
Lolinka79 píše:
Ahoj holky,jmenuji se Lenka a bydlím v okolí Brna (Kuřim)..no a už mi začíná hrabat s MD :) Tak hledám nové kamárádky v Brně nebo poblíž…
MOhla bych se přidat ?

tož to vás máme po cestě do velkého města :mrgreen: Zdravým :mavam: U nás standartně 20cm prašanu = vězni vlastního domu :mrgreen: Já chci jaro a hned :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
2.12.10 17:49
lacenka píše:
Lolinka79 píše:
Ahoj holky,jmenuji se Lenka a bydlím v okolí Brna (Kuřim)..no a už mi začíná hrabat s MD :) Tak hledám nové kamárádky v Brně nebo poblíž…
MOhla bych se přidat ?
tož to vás máme po cestě do velkého města :mrgreen: Zdravým :mavam: U nás standartně 20cm prašanu = vězni vlastního domu :mrgreen: Já chci jaro a hned :cert:

Je, ja mam zimu rada.,..ale Kuba je nechodic :), takze jeste nema boticky a tak s nim capkat do snehu nemuzu..jenom si ho „uzivat“ na neprotazenych chodnicich..nebo vzit na boty protiskluzy a na zada Manducu..to by slo :))) Tak chodime nakupovat do obchodu..a lidi docela koukaj..bohuzel mam jeste furt pocit, ze pro hodne lidi je dite v satku nebo nositku chudinka :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
2.12.10 21:16

já chci taky jaro, dnes s kočárem sem na jednom místě nevyjela z přechodu na chodník, jaka tam byla hromada hnusne břečky :-( tak sem nadávala na zimu a pak sem potkala školku, jak hezky jezdili na bobech a říkala sem si, jak se těším, až naše malá bude taky tak velká a budem blbnout na sněhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
3.12.10 10:13

Loli, v Kuřimi jsem dlouho pracovala, ale bydlím jinde… to ti asi nepomůže :lol: Většinou mi lidi říkají o dítěti na zádech:„Jé, ta se má :lol:“ Asi mám štěstí nebo se mě negativci bojí :lol:
Jináč já už od září chci jít na nějaký srazík, ale malá má buď rýmu nebo je po očkování nebo máme rýmu obě :zed: :zed: :zed:
A dá se někam jít s dítětem přímo v Kuřimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.12.10 11:12

ahojda mamci, vitam nove prichozi. napada mne, co takhle nejaky predvanocni srazik se svarackem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
3.12.10 12:22

já su rozhodně pro :) sice nově příchozí, ale ráda se nějakého srazíku zúčastním:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
3.12.10 16:16
chuanitka píše:
Loli, v Kuřimi jsem dlouho pracovala, ale bydlím jinde… to ti asi nepomůže :lol: Většinou mi lidi říkají o dítěti na zádech:„Jé, ta se má :lol:“ Asi mám štěstí nebo se mě negativci bojí :lol:
Jináč já už od září chci jít na nějaký srazík, ale malá má buď rýmu nebo je po očkování nebo máme rýmu obě :zed: :zed: :zed:
A dá se někam jít s dítětem přímo v Kuřimi?
chuanitko, teď v zimě ani ne…nevím tu o nějakém mateřském centru či tak něco..V létě je tu taková cukrárna na náměstí a před ní je zahrádka a hřiště ..takže je tam furt nával :)))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
9.12.10 09:54

ahoj, najde se tu někdo z Černých Polí či Lesné? Přistěhovaly jsme se na podzim a nějak jsme si nestihly najít známé :-( Včera jsme byly vyzkoušet pobyt v herně(duh. raj), ale tam byly větší děti :-( hledáme maminku s podobně starým dítětem (Luci má 13měs)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
9.12.10 14:24

Ahoj maminky, můžu se k vám přidat Brňandy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.12.10 17:16

Ahojky Andris, odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
12.12.10 13:50

Jsem taky z Brna - Obřany.