Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, dort je bezvadnej. Jsi zdatná cukrářka. Asi tě budu kontaktovat, když budu potřebovat nějaký dort. Jinak mám typ na akci. V tom centru co navštěvuji, tak budou otvírat jako součást herny nvý family point, takže tam mají toto úterý takovou oslavu. Zvané jsou i maminky s dětma. Mi se tam jdeme podívat. Začíná to v 10:00 hod. Bude prý i občerstvení.
Lacenko, dort super, modelovala jsi podle zrcadla?
A čím jsi barvila marcipán, že je tak pěkně oranžový? Já vždycky použiju práškové Kovanda z drogerie a jsem naštvaná, protože červená a modrá jsou pěkně hnusný ![]()
chuanitka píše:
Lacenko, dort super, modelovala jsi podle zrcadla?A čím jsi barvila marcipán, že je tak pěkně oranžový? Já vždycky použiju práškové Kovanda z drogerie a jsem naštvaná, protože červená a modrá jsou pěkně hnusný
prášková Kovanda z Globusu
Děkuji za pochvaly
Mno modelace podle zrcadla by teda vypadala asi nějak takto http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
![]()
Lacenko pěkný dortík.
A s tím bongem, já tam chtěla jít až bude mět teď Agi Výzo v první třídě, ale aj s holkama, kterým je teprv rok a 8 měsíců, tak teda nevím. Ale nežř trčet doma, tak to zkusíme.
Lacenko, by mě zajímalo, kdo si nechá dělat takový dort ![]()
Andris, my přes veškeré rady do Bonga šly
Víceméně jako doprovod kamarádce. A bylo to nakonec fajn, sice jsem neustále běhala za dítětem (ale to dělám i jinde
) a v tom koutku do tří let si docela vyhrála ![]()
Jen je Markét asi jediné dítě, které nesnáší balonkový bazén, protože v něm řvala
A ze společného skákání na trampolíně mě bolí zadek ještě teď ![]()
jé drotík vypadá úžasně, hned bych si dala:-)
chuanitka a mimo těch balonků, je v tom koutku pro dětí do tří ještě něco jiného? že bych se tam nakonec taky vypravila:-)
Diggi píše:
jé drotík vypadá úžasně, hned bych si dala:-)chuanitka a mimo těch balonků, je v tom koutku pro dětí do tří ještě něco jiného? že bych se tam nakonec taky vypravila:-)
Diggi, otevři odkaz v mém příspěvku, je tam fotka. Je to ohrazený prostor s balonkovým bazénem, plyšovými kostkami, velkým legem, a je tam taková dráha - dítě vyleze nahoru, kousek jde a na konci je skluzavka. Moje 15m dcera nezvládala to projít, jen vylezla nahoru a zas slezla, ale bavilo ji to
A nejvíc ji bavilo chodit po celém tom areálu dokola a taky na jedné atrakci jsem ji dávala na konec skluzavky a ona sklouzla.
chuanitka píše:
Diggi, otevři odkaz v mém příspěvku, je tam fotka. Je to ohrazený prostor s balonkovým bazénem, plyšovými kostkami, velkým legem, a je tam taková dráha - dítě vyleze nahoru, kousek jde a na konci je skluzavka. Moje 15m dcera nezvládala to projít, jen vylezla nahoru a zas slezla, ale bavilo ji toA nejvíc ji bavilo chodit po celém tom areálu dokola a taky na jedné atrakci jsem ji dávala na konec skluzavky a ona sklouzla.
holky, kdyz jste u toho bonga, jukla jsem se jim ted na stranky bo bych tam s martinkem taky rada nekdy vyrazila se juknout a nasla jsem toto:
Středeční dopoledne v Bongu pro malé děti
Každou všední středu dopoledne od 9:00 do 11:00 nabízí zábavní park Bongo mimořádný vstup pro rodiče s malými dětmi. Cena je pouze 70 Kč na osobu.
akorat mi z toho neni zrejme, zda i za decko do 2 let nebo jen za dospelaka ![]()
Aha, díky, nevšimla jsem si té fotky…no tak to myslím, že každopádně za vyzkoušení stojí:-), takže tam s malým určitě vyrazím…a asi ve středu dopo:-D
markytka3 píše:chuanitka píše:
Diggi, otevři odkaz v mém příspěvku, je tam fotka. Je to ohrazený prostor s balonkovým bazénem, plyšovými kostkami, velkým legem, a je tam taková dráha - dítě vyleze nahoru, kousek jde a na konci je skluzavka. Moje 15m dcera nezvládala to projít, jen vylezla nahoru a zas slezla, ale bavilo ji toA nejvíc ji bavilo chodit po celém tom areálu dokola a taky na jedné atrakci jsem ji dávala na konec skluzavky a ona sklouzla.
holky, kdyz jste u toho bonga, jukla jsem se jim ted na stranky bo bych tam s martinkem taky rada nekdy vyrazila se juknout a nasla jsem toto:
Středeční dopoledne v Bongu pro malé děti
akorat mi z toho neni zrejme, zda i za decko do 2 let nebo jen za dospelaka
Každou všední středu dopoledne od 9:00 do 11:00 nabízí zábavní park Bongo mimořádný vstup pro rodiče s malými dětmi. Cena je pouze 70 Kč na osobu.
To mi taky není jasné. Kdyby za oba, tak se to nevyplatí, protože normálně platíš 100 za sebe a za dítě do dvou let nic.
Ahoj je tu někdo z Brna s prckem na kafe, mám čtyřměsíční dcerku a jsem na mateřské, nedávno jsme se sem přistěhovali, občas je dlouhá chvíle…
Taťka na Mateřské píše:
Ahoj je tu někdo z Brna s prckem na kafe, mám čtyřměsíční dcerku a jsem na mateřské, nedávno jsme se sem přistěhovali, občas je dlouhá chvíle…
Odkud jsi? Jinak tady to moc nežije… Občas proběhne nějaký sraz, ale moc nekecáme.
Jo jo, vidím spousty matek s dětmi, ale o nějakém kafču ani řeč ![]()
Jsme z uplného centra…
Taťka na Mateřské píše:
Jo jo, vidím spousty matek s dětmi, ale o nějakém kafču ani řečJsme z uplného centra…
Tatko na materske: mam otazku. Jake to je byt chlap na materske?? ![]()