Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
14.1.11 15:35

Ahoj, dort je bezvadnej. Jsi zdatná cukrářka. Asi tě budu kontaktovat, když budu potřebovat nějaký dort. Jinak mám typ na akci. V tom centru co navštěvuji, tak budou otvírat jako součást herny nvý family point, takže tam mají toto úterý takovou oslavu. Zvané jsou i maminky s dětma. Mi se tam jdeme podívat. Začíná to v 10:00 hod. Bude prý i občerstvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.1.11 18:17

Lacenko, dort super, modelovala jsi podle zrcadla? :mrgreen: A čím jsi barvila marcipán, že je tak pěkně oranžový? Já vždycky použiju práškové Kovanda z drogerie a jsem naštvaná, protože červená a modrá jsou pěkně hnusný 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
14.1.11 19:20
chuanitka píše:
Lacenko, dort super, modelovala jsi podle zrcadla? :mrgreen: A čím jsi barvila marcipán, že je tak pěkně oranžový? Já vždycky použiju práškové Kovanda z drogerie a jsem naštvaná, protože červená a modrá jsou pěkně hnusný 8-)

prášková Kovanda z Globusu :wink: Děkuji za pochvaly :palec: Mno modelace podle zrcadla by teda vypadala asi nějak takto http://www.mimibazar.cz/recept.php?… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
17.1.11 23:42

Lacenko pěkný dortík.
A s tím bongem, já tam chtěla jít až bude mět teď Agi Výzo v první třídě, ale aj s holkama, kterým je teprv rok a 8 měsíců, tak teda nevím. Ale nežř trčet doma, tak to zkusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.1.11 11:23

Lacenko, by mě zajímalo, kdo si nechá dělat takový dort :lol:

Andris, my přes veškeré rady do Bonga šly :oops: :oops: :oops: Víceméně jako doprovod kamarádce. A bylo to nakonec fajn, sice jsem neustále běhala za dítětem (ale to dělám i jinde :lol:) a v tom koutku do tří let si docela vyhrála :)
Jen je Markét asi jediné dítě, které nesnáší balonkový bazén, protože v něm řvala :lol: A ze společného skákání na trampolíně mě bolí zadek ještě teď :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.1.11 09:28

jé drotík vypadá úžasně, hned bych si dala:-)

chuanitka a mimo těch balonků, je v tom koutku pro dětí do tří ještě něco jiného? že bych se tam nakonec taky vypravila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.1.11 09:38
Diggi píše:
jé drotík vypadá úžasně, hned bych si dala:-)chuanitka a mimo těch balonků, je v tom koutku pro dětí do tří ještě něco jiného? že bych se tam nakonec taky vypravila:-)

Diggi, otevři odkaz v mém příspěvku, je tam fotka. Je to ohrazený prostor s balonkovým bazénem, plyšovými kostkami, velkým legem, a je tam taková dráha - dítě vyleze nahoru, kousek jde a na konci je skluzavka. Moje 15m dcera nezvládala to projít, jen vylezla nahoru a zas slezla, ale bavilo ji to :lol: A nejvíc ji bavilo chodit po celém tom areálu dokola a taky na jedné atrakci jsem ji dávala na konec skluzavky a ona sklouzla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.1.11 16:03
chuanitka píše:
Diggi, otevři odkaz v mém příspěvku, je tam fotka. Je to ohrazený prostor s balonkovým bazénem, plyšovými kostkami, velkým legem, a je tam taková dráha - dítě vyleze nahoru, kousek jde a na konci je skluzavka. Moje 15m dcera nezvládala to projít, jen vylezla nahoru a zas slezla, ale bavilo ji to :lol: A nejvíc ji bavilo chodit po celém tom areálu dokola a taky na jedné atrakci jsem ji dávala na konec skluzavky a ona sklouzla.

holky, kdyz jste u toho bonga, jukla jsem se jim ted na stranky bo bych tam s martinkem taky rada nekdy vyrazila se juknout a nasla jsem toto:

Středeční dopoledne v Bongu pro malé děti
Každou všední středu dopoledne od 9:00 do 11:00 nabízí zábavní park Bongo mimořádný vstup pro rodiče s malými dětmi. Cena je pouze 70 Kč na osobu.

akorat mi z toho neni zrejme, zda i za decko do 2 let nebo jen za dospelaka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.1.11 08:10

Aha, díky, nevšimla jsem si té fotky…no tak to myslím, že každopádně za vyzkoušení stojí:-), takže tam s malým určitě vyrazím…a asi ve středu dopo:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.1.11 09:04
markytka3 píše:
chuanitka píše:

holky, kdyz jste u toho bonga, jukla jsem se jim ted na stranky bo bych tam s martinkem taky rada nekdy vyrazila se juknout a nasla jsem toto:

Středeční dopoledne v Bongu pro malé děti
Každou všední středu dopoledne od 9:00 do 11:00 nabízí zábavní park Bongo mimořádný vstup pro rodiče s malými dětmi. Cena je pouze 70 Kč na osobu.

akorat mi z toho neni zrejme, zda i za decko do 2 let nebo jen za dospelaka :-(

To mi taky není jasné. Kdyby za oba, tak se to nevyplatí, protože normálně platíš 100 za sebe a za dítě do dvou let nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.11 12:41

Na Kafe

Ahoj je tu někdo z Brna s prckem na kafe, mám čtyřměsíční dcerku a jsem na mateřské, nedávno jsme se sem přistěhovali, občas je dlouhá chvíle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.1.11 17:17
Taťka na Mateřské píše:
Ahoj je tu někdo z Brna s prckem na kafe, mám čtyřměsíční dcerku a jsem na mateřské, nedávno jsme se sem přistěhovali, občas je dlouhá chvíle…

Odkud jsi? Jinak tady to moc nežije… Občas proběhne nějaký sraz, ale moc nekecáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.11 17:32

Život v brně

Jo jo, vidím spousty matek s dětmi, ale o nějakém kafču ani řeč :-D

Jsme z uplného centra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.1.11 17:39
Taťka na Mateřské píše:
Jo jo, vidím spousty matek s dětmi, ale o nějakém kafču ani řeč :-DJsme z uplného centra…
:lol: :lol: :lol:
Nedávno tu Evžen zvala do nového mateřského centra na Václavské. Zkus jí napsat :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.1.11 17:39

Tatko na materske: mam otazku. Jake to je byt chlap na materske?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie