Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
7.2.11 21:13
chuanitka píše:
kattkka píše:
Marťanka1 píše:
Halooo halooo,

všem Brňačkám a Brňákům, malým i velkým, zde se často/občas/někdy/sem a tam vyskytujícím, se na vědomost dává, že se musíme srazit! :dance:

No jo, kopli do mě, abych se probrala a zahulákala k akci, čímž se omlouvám za chybějící prosincový a lednový sraz, ale teď to napravíme.

:srdce: **Valentýnská prckoakce ** :srdce:

14.2. dopoledne (cca kolem 10?)
14.2. odpoledne (cca kolem 15?) - to nemůžu, ale vy třeba jo :-)
15.2. dopoledne (cca kolem 10?)
15.2. odpoledne (cca kolem 15?)

Nevím, jak spíte, školkujete, pracujete, tak prostě hlasujte a uvidíme, zda se uvidíme :mrgreen:

Program:
1. za počasí pěkného (= ne moc zima, ne moc sraček na cestách, případně jako dnes, ale to nebude hehe…) se jde někam ven (návrhy sem, v neděli musíme vědět!)

2. za počasí nic moc, či bude-li odhlasováno, vybereme dle počtu přihlášených nějakou dětskou kavárnu ;-) (já jako vždy hlasuju pro co největší výběh se spoustou hraček, páč vím, co mám za dítě :-))

Tak!
Kdo jde? :kytka:
Vse terminy vyhovuji. :mrgreen:
Kamkoliv :mrgreen: kavarna velka super napad-neco bylo v kralove poli tam to bylo velke.
Já bych se s dovolením taky zúčastnila :)
Lepší by bylo dopoledne, ale přizpůsobíme se.

V tom pripade si zamlouvam misto na sedadle spolujezdce.Autosedacku mame. :mrgreen: :mrgreen:
Ne delam srandu my se dopravime busem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.2.11 21:39

Martanko - No hurá, konečně slovo vůdce! :lol: My můžem oba dny(snad), ale jen dopol. Odpol. jsem pracující…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.2.11 21:47
kattkka píše:
chuanitka píše:
kattkka píše:
Marťanka1 píše:
Halooo halooo,

všem Brňačkám a Brňákům, malým i velkým, zde se často/občas/někdy/sem a tam vyskytujícím, se na vědomost dává, že se musíme srazit! :dance:

No jo, kopli do mě, abych se probrala a zahulákala k akci, čímž se omlouvám za chybějící prosincový a lednový sraz, ale teď to napravíme.

:srdce: **Valentýnská prckoakce ** :srdce:

14.2. dopoledne (cca kolem 10?)
14.2. odpoledne (cca kolem 15?) - to nemůžu, ale vy třeba jo :-)
15.2. dopoledne (cca kolem 10?)
15.2. odpoledne (cca kolem 15?)

Nevím, jak spíte, školkujete, pracujete, tak prostě hlasujte a uvidíme, zda se uvidíme :mrgreen:

Program:
1. za počasí pěkného (= ne moc zima, ne moc sraček na cestách, případně jako dnes, ale to nebude hehe…) se jde někam ven (návrhy sem, v neděli musíme vědět!)

2. za počasí nic moc, či bude-li odhlasováno, vybereme dle počtu přihlášených nějakou dětskou kavárnu ;-) (já jako vždy hlasuju pro co největší výběh se spoustou hraček, páč vím, co mám za dítě :-))

Tak!
Kdo jde? :kytka:
Kamkoliv :mrgreen: kavarna velka super napad-neco bylo v kralove poli tam to bylo velke.
Já bych se s dovolením taky zúčastnila :)
V tom pripade si zamlouvam misto na sedadle spolujezdce.Autosedacku mame. :mrgreen: :mrgreen:
Ne delam srandu my se dopravime busem :mrgreen:

A my vlakem :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
7.2.11 23:05

Kamkoliv :mrgreen: kavarna velka super napad-neco bylo v kralove poli tam to bylo velke.

• Já bych se s dovolením taky zúčastnila :)

• V tom pripade si zamlouvam misto na sedadle spolujezdce.Autosedacku mame. :mrgreen: :mrgreen:

Ne delam srandu my se dopravime busem :mrgreen:

• A my vlakem :jazyk: :lol:

polem, nepolem, lesem, nelesem … toz taky lobuju za dopo, v jaky den je mi putna :-)

p.s. s patkem rovnez pocitam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.2.11 23:09

Ahoj holky :kytka:
muzu se k vam pridat? Jsem brnacka, bydlim kousek od Malomerickeho mostu a mam 3-mesicni dceru :mrgreen:
Vidim, ze uz mate vcelku zabehnutou diskuzi, tak jestli se jeste mistecko najde, rada bych kecala s vama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.2.11 05:43

klidně se přidej, já sem tu taky docela nová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.11 08:57

já se také přidám, jsestli neva, že budu jak kůl v poltě :-D ale moje Sofinka říkala že se těší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.2.11 11:33

Hoj hoj… :mavam:
my marodime, takze na nas skolkovy neberte ohled :cry: A uzijte si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
8.2.11 13:15

Ahojky !
Cože ? Srazík ? Joooo !
My můžem:
14.2 dopoledne.
15.2 odpoledne.

Tak uvidíme esli se nějak trefíme. Moc rádi vás všechny uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
8.2.11 19:52

Ahoj babulky,
nechám Vás hlasovat,zatím asi vítězí dopoledne. Já jedině odpoledne, jinak už zařezávám - ráda bych zejména viděla zdejší „staré páky“, ale tam vidím, že je situace taky dost rozporuplná. Tak vězte že Vás bedlivě sleduju jak to dopadne a kdyby náhodou odpoledne - tak jak vyzvednu ze školky tak dorazíme.
Jinak zdravím všechny nové, a držím palce tatínkovi na mateřské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.2.11 20:20

Všem, všem, všem! Na vědomost se dává, že se Jura rozhodl oprášit svou balzu, lepidlo a modelářský skalpel a zase vyřeže nějaká ta házecí letadla, aby je dětičky posléze mohly rozcupovat… Sice mně to bude tak měsíc trvat :wink: , čili hotové to budu mít v březnu, ale pak bych se s tím mohl objevit na nějakém srazíku… Předběžně se ptám, kdo by měl zájem o házedlo? (Velikost 15- 30 centimetrů…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.2.11 20:25

My se hlasime.Snad nerozcupujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
8.2.11 21:31
Alenka píše:
Hoj hoj… :mavam:
my marodime, takze na nas skolkovy neberte ohled :cry: A uzijte si to :kytka:

omyl pokud nenapadne sníh tak na nás školkový ohled berte a hlasuji pro dopoledne :wink: zatím můžem oba dva dny. :mavam: a tooto nám tu kvete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
8.2.11 21:33
Jura007 píše:
Všem, všem, všem! Na vědomost se dává, že se Jura rozhodl oprášit svou balzu, lepidlo a modelářský skalpel a zase vyřeže nějaká ta házecí letadla, aby je dětičky posléze mohly rozcupovat… Sice mně to bude tak měsíc trvat :wink: , čili hotové to budu mít v březnu, ale pak bych se s tím mohl objevit na nějakém srazíku… Předběžně se ptám, kdo by měl zájem o házedlo? (Velikost 15- 30 centimetrů…)

2ks :mrgreen: kujíííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.2.11 03:51

Lacenko, to vám kvete talovín zimní… Únorová kytička :wink: Že by mně na chatičce už taky začaly…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová