Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chuanitka píše:kattkka píše:Já bych se s dovolením taky zúčastnilaMarťanka1 píše:Vse terminy vyhovuji.
Halooo halooo,všem Brňačkám a Brňákům, malým i velkým, zde se často/občas/někdy/sem a tam vyskytujícím, se na vědomost dává, že se musíme srazit!
No jo, kopli do mě, abych se probrala a zahulákala k akci, čímž se omlouvám za chybějící prosincový a lednový sraz, ale teď to napravíme.
**Valentýnská prckoakce **
14.2. dopoledne (cca kolem 10?)
14.2. odpoledne (cca kolem 15?) - to nemůžu, ale vy třeba jo
15.2. dopoledne (cca kolem 10?)
15.2. odpoledne (cca kolem 15?)Nevím, jak spíte, školkujete, pracujete, tak prostě hlasujte a uvidíme, zda se uvidíme
Program:
1. za počasí pěkného (= ne moc zima, ne moc sraček na cestách, případně jako dnes, ale to nebude hehe…) se jde někam ven (návrhy sem, v neděli musíme vědět!)2. za počasí nic moc, či bude-li odhlasováno, vybereme dle počtu přihlášených nějakou dětskou kavárnu
Tak!(já jako vždy hlasuju pro co největší výběh se spoustou hraček, páč vím, co mám za dítě
Kdo jde?
Kamkolivkavarna velka super napad-neco bylo v kralove poli tam to bylo velke.
Lepší by bylo dopoledne, ale přizpůsobíme se.
V tom pripade si zamlouvam misto na sedadle spolujezdce.Autosedacku mame.
![]()
Ne delam srandu my se dopravime busem ![]()
Martanko - No hurá, konečně slovo vůdce!
My můžem oba dny(snad), ale jen dopol. Odpol. jsem pracující…
kattkka píše:chuanitka píše:V tom pripade si zamlouvam misto na sedadle spolujezdce.Autosedacku mame.kattkka píše:Já bych se s dovolením taky zúčastnilaMarťanka1 píše:Vse terminy vyhovuji.
Halooo halooo,všem Brňačkám a Brňákům, malým i velkým, zde se často/občas/někdy/sem a tam vyskytujícím, se na vědomost dává, že se musíme srazit!
No jo, kopli do mě, abych se probrala a zahulákala k akci, čímž se omlouvám za chybějící prosincový a lednový sraz, ale teď to napravíme.
**Valentýnská prckoakce **
14.2. dopoledne (cca kolem 10?)
14.2. odpoledne (cca kolem 15?) - to nemůžu, ale vy třeba jo
15.2. dopoledne (cca kolem 10?)
15.2. odpoledne (cca kolem 15?)Nevím, jak spíte, školkujete, pracujete, tak prostě hlasujte a uvidíme, zda se uvidíme
Program:
1. za počasí pěkného (= ne moc zima, ne moc sraček na cestách, případně jako dnes, ale to nebude hehe…) se jde někam ven (návrhy sem, v neděli musíme vědět!)2. za počasí nic moc, či bude-li odhlasováno, vybereme dle počtu přihlášených nějakou dětskou kavárnu
Tak!(já jako vždy hlasuju pro co největší výběh se spoustou hraček, páč vím, co mám za dítě
Kdo jde?
Lepší by bylo dopoledne, ale přizpůsobíme se.![]()
Ne delam srandu my se dopravime busem
A my vlakem
![]()
Vse terminy vyhovuji.
- Já bych se s dovolením taky zúčastnila
Lepší by bylo dopoledne, ale přizpůsobíme se.
- V tom pripade si zamlouvam misto na sedadle spolujezdce.Autosedacku mame.
![]()
Ne delam srandu my se dopravime busem
- A my vlakem
![]()
polem, nepolem, lesem, nelesem … toz taky lobuju za dopo, v jaky den je mi putna ![]()
p.s. s patkem rovnez pocitam ![]()
Ahoj holky ![]()
muzu se k vam pridat? Jsem brnacka, bydlim kousek od Malomerickeho mostu a mam 3-mesicni dceru ![]()
Vidim, ze uz mate vcelku zabehnutou diskuzi, tak jestli se jeste mistecko najde, rada bych kecala s vama ![]()
já se také přidám, jsestli neva, že budu jak kůl v poltě
ale moje Sofinka říkala že se těší ![]()
Hoj hoj… ![]()
my marodime, takze na nas skolkovy neberte ohled
A uzijte si to ![]()
Ahojky !
Cože ? Srazík ? Joooo !
My můžem:
14.2 dopoledne.
15.2 odpoledne.
Tak uvidíme esli se nějak trefíme. Moc rádi vás všechny uvidíme ![]()
Ahoj babulky,
nechám Vás hlasovat,zatím asi vítězí dopoledne. Já jedině odpoledne, jinak už zařezávám - ráda bych zejména viděla zdejší „staré páky“, ale tam vidím, že je situace taky dost rozporuplná. Tak vězte že Vás bedlivě sleduju jak to dopadne a kdyby náhodou odpoledne - tak jak vyzvednu ze školky tak dorazíme.
Jinak zdravím všechny nové, a držím palce tatínkovi na mateřské.
Všem, všem, všem! Na vědomost se dává, že se Jura rozhodl oprášit svou balzu, lepidlo a modelářský skalpel a zase vyřeže nějaká ta házecí letadla, aby je dětičky posléze mohly rozcupovat… Sice mně to bude tak měsíc trvat
, čili hotové to budu mít v březnu, ale pak bych se s tím mohl objevit na nějakém srazíku… Předběžně se ptám, kdo by měl zájem o házedlo? (Velikost 15- 30 centimetrů…)
Alenka píše:
Hoj hoj…
my marodime, takze na nas skolkovy neberte ohledA uzijte si to
omyl pokud nenapadne sníh tak na nás školkový ohled berte a hlasuji pro dopoledne
zatím můžem oba dva dny.
a tooto nám tu kvete ![]()
Jura007 píše:
Všem, všem, všem! Na vědomost se dává, že se Jura rozhodl oprášit svou balzu, lepidlo a modelářský skalpel a zase vyřeže nějaká ta házecí letadla, aby je dětičky posléze mohly rozcupovat… Sice mně to bude tak měsíc trvat, čili hotové to budu mít v březnu, ale pak bych se s tím mohl objevit na nějakém srazíku… Předběžně se ptám, kdo by měl zájem o házedlo? (Velikost 15- 30 centimetrů…)
2ks
kujíííí
Lacenko, to vám kvete talovín zimní… Únorová kytička
Že by mně na chatičce už taky začaly…?