Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.2.11 08:13

Chodíme na procházku každý den, takže kdo bude chtít dnes si mlžem dát sraz třeba ve dvě u orloje a kdo příde ten příde, poznávácí znamení - červený kočárek Inglesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
11.2.11 08:27
Taťka na Mateřské píše:
Chodíme na procházku každý den, takže kdo bude chtít dnes si mlžem dát sraz třeba ve dvě u orloje a kdo příde ten příde, poznávácí znamení - červený kočárek Inglesina

v brne orloj? :-) :-) kde to prosim je? ja vim akorat kde je v brne „pindik“ :-)

mauglie, vitej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
11.2.11 08:32

Ahojte,
náhodně jsem nakoukla a vidím, že srazíkujete. Jsem nyní už taky z Brna a moc známých s dětma nemám a ráda bych poznala. mám Lucinku skoro 1rok a Honzíka 7let a ten už chodí d školy.
Mohla bych se k vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.11 08:33

Dobře, tak u toho černého dlouhého… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.11 08:35

Zván je kdokoliv, my máme pěti měsíční Sofinku, takže se ještě pohybujem za kočárkem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.2.11 08:35
kattkka píše:
Marta: ok.My jsme zdravi.

mi sice ne vcera jsme byli dokonce i ve špitálu a líbili jsme se dr. tak že si nás tam chtěl prve nechat :zed: ale jsme doma a do pondělí budem jistě fit, víc mi dělá vrásky to počasí :think:
Kdo jdete dnes kočárkovat fakt bacha děsně to klouže, u nás dokonce prší a je drsná ledovka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sissi83
11.2.11 09:44

Jéé, tak to my se někdy rády přidáme. Neznám moc nikoho, kdo by měl mimčo, tak jsme často samy…Já a pětiměsíční mimčo :-)

• Citovat
  • Upravit
Sissi83
11.2.11 09:55

Tak to jste rodili skoro jako my :lol:

• Citovat
  • Upravit
11.2.11 10:39

jaký jste měli termín, my 13.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sissi83
11.2.11 11:01

My 7.9. :-)

• Citovat
  • Upravit
1720
11.2.11 11:07

Aby se to nepletlo, my jsme 9.9 :-). Hned bych s vámi dneska vyrazila, ale malý má celkem slušnou rýmu, tak radši dneska zůstaneme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
11.2.11 11:11

No to mě mrzí, musím to zaklepat, Emička jetě nachlazená nebyla, ale několik měsíců jsme léčili infekci močových cest, tak už, chudáček, brala od 1 měsíce antibiotika :-(
Tak ať jste brzy zdraví!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
11.2.11 11:12

jé, my máme všichni skoro starý děti, 5.9 :D jestli to stihnu, tak taky dorazím :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
11.2.11 11:20

Becky- to buťe rádi, že jste nachlazení nebyli. Lůci to všechno chytá od Honzíka, který krásný bacily nosí ze školy. Takže u nás rýma už není nemoc :roll: Naštěstí jsme kašel rychle podchytili sirupem a kapkama a nerozjelo se to.
Tchyňka mě uklidnila, že aspoň jak půjde do školky bude promořená a nebude nemocná. :mrgreen:
Honzík jak byl malý tak nebyl vůbec nemocný do 4,5let měl jedny ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
11.2.11 11:27

Super. Začíná vylízat sluníčko a obloha se modrá, aspoň tady u nás teda :-) No snad si ty nemoci a atb Emi vybrala už v prvních měsících života…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová