Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chodíme na procházku každý den, takže kdo bude chtít dnes si mlžem dát sraz třeba ve dvě u orloje a kdo příde ten příde, poznávácí znamení - červený kočárek Inglesina
Taťka na Mateřské píše:
Chodíme na procházku každý den, takže kdo bude chtít dnes si mlžem dát sraz třeba ve dvě u orloje a kdo příde ten příde, poznávácí znamení - červený kočárek Inglesina
v brne orloj?
kde to prosim je? ja vim akorat kde je v brne „pindik“ ![]()
mauglie, vitej ![]()
Ahojte,
náhodně jsem nakoukla a vidím, že srazíkujete. Jsem nyní už taky z Brna a moc známých s dětma nemám a ráda bych poznala. mám Lucinku skoro 1rok a Honzíka 7let a ten už chodí d školy.
Mohla bych se k vám přidat?
Zván je kdokoliv, my máme pěti měsíční Sofinku, takže se ještě pohybujem za kočárkem ![]()
kattkka píše:
Marta: ok.My jsme zdravi.
mi sice ne vcera jsme byli dokonce i ve špitálu a líbili jsme se dr. tak že si nás tam chtěl prve nechat
ale jsme doma a do pondělí budem jistě fit, víc mi dělá vrásky to počasí ![]()
Kdo jdete dnes kočárkovat fakt bacha děsně to klouže, u nás dokonce prší a je drsná ledovka!!!
Jéé, tak to my se někdy rády přidáme. Neznám moc nikoho, kdo by měl mimčo, tak jsme často samy…Já a pětiměsíční mimčo ![]()
Aby se to nepletlo, my jsme 9.9
. Hned bych s vámi dneska vyrazila, ale malý má celkem slušnou rýmu, tak radši dneska zůstaneme doma.
No to mě mrzí, musím to zaklepat, Emička jetě nachlazená nebyla, ale několik měsíců jsme léčili infekci močových cest, tak už, chudáček, brala od 1 měsíce antibiotika ![]()
Tak ať jste brzy zdraví!!!
jé, my máme všichni skoro starý děti, 5.9
jestli to stihnu, tak taky dorazím ![]()
Becky- to buťe rádi, že jste nachlazení nebyli. Lůci to všechno chytá od Honzíka, který krásný bacily nosí ze školy. Takže u nás rýma už není nemoc
Naštěstí jsme kašel rychle podchytili sirupem a kapkama a nerozjelo se to.
Tchyňka mě uklidnila, že aspoň jak půjde do školky bude promořená a nebude nemocná. ![]()
Honzík jak byl malý tak nebyl vůbec nemocný do 4,5let měl jedny ATB.
Super. Začíná vylízat sluníčko a obloha se modrá, aspoň tady u nás teda
No snad si ty nemoci a atb Emi vybrala už v prvních měsících života…