Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
13.2.11 22:03
kattkka píše:
markytka3 píše:
kattkka píše:
Holky,ja hlasim stale nachlazeni.Mam vicemene rymu tak nevim jak ten zitrek.Uvidim rano.....
njn :-( rano hod sinupret a dorazte :-) :-)
markyt: ja tu tvoji nevetu nepochopila co ze mam hodit?? :oops:

kato, sinupret = meducinka na rymu :-)

ntb. nelecena ryma trva 7 dni, lecena tyden :-) :-)

dneska jsme s martankem absolvovali jeho 1.karneval, tak posilam fotecku :-) http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

a jeste jednu :-)
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.2.11 22:36

Lacenko: ja spis abych to neposlala ostatnim vis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
14.2.11 07:43
kattkka píše:
Lacenko: ja spis abych to neposlala ostatnim vis.

vím, nerada bych si něco domů donesla :wink: Snídáme za hodinku vyrazíme, snad to nejdem :nevim: :lol:
Jo a u nás teda sněhánkuje, takže snad se to během té hodinky nerozchumelí, to by mě vážně nakrklo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.2.11 07:45

jako krome rymy a oparu co se mi udelal tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.2.11 07:46

Tak mi se pujdem chystat.Mezi prvnima tam nebudem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
14.2.11 08:18

dneska ráno máme teplotu 37,7 :-( takže na srazík nedojdem. Těšila jsem se¨…no to tak bývá. :-(
Tak budu na vás myslet a příště to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.2.11 08:28

tak nakonec taky nedorazím, přítel donesl v sobotu bacil a dnes už to má i zuzanka… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.2.11 08:35

Tak nam za chvilku jede autobus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.11 13:01

My jsme to také nezvládli, ne že bychom byli nemocní,ale ráno jsme museli obíhat úřady, který jsou zde v Brně opravdu šokující.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
14.2.11 13:52

Jéé, Jani, to mě moc mrzí…dej vědět, až se Zuzi uzdraví (držíme pěsti a pěstičky, až je to brzy!), ať zas někam vyrazíme…Sim (z pátku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
14.2.11 13:56

Taťko, to máš tedy pravdu, já se na úřadech nestačím divit…studovala jsem veřejnou správu, jak jsem vám v pátek říkala, a ve škole jsme se učili :-))), jak má být úřad přátelským místem sdružujícím lidi, kteří potřebují pomoci a úředníky, kteří jim mají být ve všem nápomocni, chovat se eticky, atd. No tak jsem to tak logicky očekávala…a byla jsem opravdu překvapená realitou a rozčílená na nejvyšší míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
14.2.11 14:11

Ahooj!!!

Marody a další ne vlastní vinou odpadlíky moc litujeme a přejeme rychlé uzdravení - do březnového srazu to snad dáme všichni, ne?

Akce byla (a možná ještě je, co já vím, kolik ženských tam ještě sedí a povídá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) perfektní, účast silná (celkem to vidím ke 20 kouskům :-)), mámy se bavily a děti se bavily (já to své viděla jen projíždět kolem, supr!)…

Fotky už mám stažený z foťáku, heč!
Technická: jak je dostaneme na jedno místo? Fotila jsem já, Mischni, Lacenka, Doriang…
Asi bych vám poslala přes SZ adresu na mail, co chcete sdílet se všemi, byste mi mohly přes www.uschovna.cz poslat a já bych z toho udělala jeden velký balík a stejným způsobem (přes úschovnu) sdílela se všemi účastníky zájezdu… sem do diskuse bych vybrala nějaké supr vzorky, aby i ostatní viděli, jak jsme se měli :-) Souhlas? (na koho nemám mail a má zajem dostat balíček, tak sem s ním :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
14.2.11 14:17

Vidím naprosto dtejně, akce se mimořádně vyvedla. Naše děti jsou nadšené!!! Cestu domů mi všeci prospali :dance: Opakovat,opakovat,opakovat :mrgreen: :dance: :palec:
Já teda fotka stažený nemám a doufám že s toho našeho krámu něco dostanu,ale stejně jsem fotila spíš jen ty naše rarachy, tak uvidíme… Pošlu ti SZ s meilem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.2.11 15:10

Holky baf,uz mame i nakoupeno.Akce super povedena.
My odchazeli predposledni.Markyt posledni.
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.2.11 17:07

Ahoj všem, sraz byl super :pankac:

Marťanko, děkujeme za fotící servis, jsem moc zvědavá :-D

Markytko, skvěle se s tebou kecá :D A závidím samostatné dítě :)

Dori, máš moc pěknou barvu vlasů a celkově jsem si matku tří dětí představovala opotřebovanější :oops: :mrgreen:

Kattkko, jsi moc sympatická, už se těším na sraz u rybníka :pankac: :lol: A teda Barunka se ve světě neztratí :wink:

Mischni, tebe vyhlašuji největší kočkou srazu za skvěle vyladěný outfit :palec: :lol:

Lacenko, obdivuju tvé kluky, připadali mi strašně hodní :D A ještě jsem ti chtěla pochválit Lidušky čepici, moc se mi líbila, ale nestihla jsem ti to říct :wink:

A všechny ostatní taky zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová