Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kattkka píše:
Holky beru navic kamosku bez ditete
Supr! A ať vezme foťák
(dostane úkol a basta ![]()
Martanko tak fotak myslim nema.A nas mi odvezl Marek.ja premyslela ze bych si koupila za 1500ale prijdou mi to vyhozene penize.
Jůůů, tady je nezvykle rušno!
![]()
Takže v pondělí se na vás všechny známé i neznámé těšíme. A foťák vezmu, pokud mi ho tatouch neuzme pracovně… ![]()
Bábi Zlopočasná píše:
Tak pozeram ze brnenska diskusia zase zije, naposledy som to sledovala este som nebola moc tehotna …Vezmete ma do klubu aj ked sme oktobrovi? Ehm, rijnovi
no jasneee, nejste v tom sami
martin je taky rijnovy
teda je sice narozen v zari (12.)
ale mel byt az koncem rijna, takze je takovo zarijovo-rijnovy
![]()
markytka3 píše:Bábi Zlopočasná píše:no jasneee, nejste v tom sami
Tak pozeram ze brnenska diskusia zase zije, naposledy som to sledovala este som nebola moc tehotna …Vezmete ma do klubu aj ked sme oktobrovi? Ehm, rijnovi![]()
![]()
martin je taky rijnovy
![]()
No my sme boli vypocitani dvoma doktormi na 10.11. a mala sa narodila 13.10. … bola trosku netrpezliva ![]()
Holky vemte nekdo fotak!! Kamoska nema a segra ji ho asi nepujci.
Sakra, ja mam fotak aj so stativom, ale pozeram ze zrazikujete v pondelok dopoludnia a my do jednej cvicime s miminkami v Lisni.
Se z vás picnu
Jsem myslela, že jednou mě ta funkce dokumentační mine…a vono asi nééé ![]()
Ale budu teda fotit jen miminka, to mám šanci, že tam bude i dítě, ne jen čmouha nebo mizící noha…a rodiče při kecací „akci“. To bych se třeba nemusela uběhat…
Kdo si troufne na darebáky V+dvě B (možná ukecají i další výtečníky, ehm), ať má foťák nastavený na režim F1 ![]()
Martanko neni problem muzes ten fotak vrazit te kamosce do ruky ale nevim co z toho bude.Kvalita nezarucena. ![]()
Ahojte..
my jsme tez brnaci, muzem se v pondeli jeste pridat?Jenom s holkama, nejstarsi mlade bude ve skole.
markytko Dorazite taky?
Martanko - rozhodně musíš fotit TY ! Fotíš skvěle a umíš to ! Přece musíme mít nějaké ty dokumentační fotografie ![]()
doriang píše:
markytko Dorazite taky?
no jejej, jasna paka
ntb. super, ze i ty, bo ti dluzim panaka za ta mlika
![]()
Msrtanko - jak to tak sleduju, tak zamluv zrovna celou kavárnu.
Tohle vypadá jako velká akce! Jsem zvědavá, kolik s enás nakonec v pondělí sejde.
A to jedno B byla snad moje nejhodnější Barborka?
Pravda, šmouhatých fotek mám dost. ![]()
markytka3 píše:Bábi Zlopočasná píše:
Tak pozeram ze brnenska diskusia zase zije, naposledy som to sledovala este som nebola moc tehotna …Vezmete ma do klubu aj ked sme oktobrovi? Ehm, rijnoviMoje je taky říjnová (2009)
no jasneee, nejste v tom sami![]()
![]()
martin je taky rijnovy
![]()