Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
11.2.11 16:51

Holky beru navic kamosku bez ditete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
11.2.11 18:05
kattkka píše:
Holky beru navic kamosku bez ditete :mrgreen:

Supr! A ať vezme foťák :-D (dostane úkol a basta :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.2.11 18:15

Martanko tak fotak myslim nema.A nas mi odvezl Marek.ja premyslela ze bych si koupila za 1500ale prijdou mi to vyhozene penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
11.2.11 18:25

Jůůů, tady je nezvykle rušno! 8-o :lol:

Takže v pondělí se na vás všechny známé i neznámé těšíme. A foťák vezmu, pokud mi ho tatouch neuzme pracovně… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
11.2.11 18:48
Bábi Zlopočasná píše:
Tak pozeram ze brnenska diskusia zase zije, naposledy som to sledovala este som nebola moc tehotna …Vezmete ma do klubu aj ked sme oktobrovi? Ehm, rijnovi :oops:

no jasneee, nejste v tom sami :-) :-) :-) martin je taky rijnovy :-) teda je sice narozen v zari (12.) :-) ale mel byt az koncem rijna, takze je takovo zarijovo-rijnovy :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.11 19:20
markytka3 píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Tak pozeram ze brnenska diskusia zase zije, naposledy som to sledovala este som nebola moc tehotna …Vezmete ma do klubu aj ked sme oktobrovi? Ehm, rijnovi :oops:
no jasneee, nejste v tom sami :-) :-) :-) martin je taky rijnovy :-) teda je sice narozen v zari (12.) :-) ale mel byt az koncem rijna, takze je takovo zarijovo-rijnovy :-) :-)

No my sme boli vypocitani dvoma doktormi na 10.11. a mala sa narodila 13.10. … bola trosku netrpezliva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.2.11 19:21

Holky vemte nekdo fotak!! Kamoska nema a segra ji ho asi nepujci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.11 19:24

Sakra, ja mam fotak aj so stativom, ale pozeram ze zrazikujete v pondelok dopoludnia a my do jednej cvicime s miminkami v Lisni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
11.2.11 19:28

Se z vás picnu :-D Jsem myslela, že jednou mě ta funkce dokumentační mine…a vono asi nééé :mrgreen:

Ale budu teda fotit jen miminka, to mám šanci, že tam bude i dítě, ne jen čmouha nebo mizící noha…a rodiče při kecací „akci“. To bych se třeba nemusela uběhat…

Kdo si troufne na darebáky V+dvě B (možná ukecají i další výtečníky, ehm), ať má foťák nastavený na režim F1 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.2.11 19:32

Martanko neni problem muzes ten fotak vrazit te kamosce do ruky ale nevim co z toho bude.Kvalita nezarucena. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
11.2.11 19:36

Ahojte..

my jsme tez brnaci, muzem se v pondeli jeste pridat?Jenom s holkama, nejstarsi mlade bude ve skole.

markytko Dorazite taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
11.2.11 19:54

Martanko - rozhodně musíš fotit TY ! Fotíš skvěle a umíš to ! Přece musíme mít nějaké ty dokumentační fotografie :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
11.2.11 20:09
doriang píše:
markytko Dorazite taky?

no jejej, jasna paka :-) ntb. super, ze i ty, bo ti dluzim panaka za ta mlika :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
11.2.11 21:09

Msrtanko - jak to tak sleduju, tak zamluv zrovna celou kavárnu. :-D Tohle vypadá jako velká akce! Jsem zvědavá, kolik s enás nakonec v pondělí sejde.
A to jedno B byla snad moje nejhodnější Barborka? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pravda, šmouhatých fotek mám dost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.2.11 21:09
markytka3 píše:
Bábi Zlopočasná píše:

Moje je taky říjnová (2009) :mrgreen:

no jasneee, nejste v tom sami :-) :-) :-) martin je taky rijnovy :-) teda je sice narozen v zari (12.) :-) ale mel byt az koncem rijna, takze je takovo zarijovo-rijnovy :-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová