Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to jsem doufala, že dneska bude škaredě, aby mi to nebylo tak líto
. Neplánujete třeba nějaký srazík příští týden?
evi.an píše:
A to jsem doufala, že dneska bude škaredě, aby mi to nebylo tak líto. Neplánujete třeba nějaký srazík příští týden?
srazík je v plánu v pondělí dopoledne:)
nachlazení je hrozné, my jsme byli všichni tři nemocní zároveň, já jsem skončil na antbiotikách, malá je naštěstí neměla, ale zato její rýma byla zážitek, neustále jsme odsávali nos, trvalo to 14 dní, ale dalo se to zvládnout, takže se dnes dobře oblečte
To září je síla, u nás v rodině je hodně lidí, včetně mě
Asi jsou zimní noci opravdu tak dlouhé,jak se říká…
Taťka na Mateřské píše:
nachlazení je hrozné, my jsme byli všichni tři nemocní zároveň, já jsem skončil na antbiotikách, malá je naštěstí neměla, ale zato její rýma byla zážitek, neustále jsme odsávali nos, trvalo to 14 dní, ale dalo se to zvládnout, takže se dnes dobře oblečteTo září je síla, u nás v rodině je hodně lidí, včetně mě
Asi jsou zimní noci opravdu tak dlouhé,jak se říká…
Priste odsavejte max 2* denne
ne furt.Je to zbytecne a navic tim vice se drazdi ta sliznice takze pak se pousti vice ryma.
já vím, akorát v noci se třeba uplně zakuckávala protože hleny měla všude… Takže jsme to aplikovali spíše podle potřeby aby mohla dýchat a hlavně spát..
A jakou máte odsávačku? My tu klasickou, podobná byla i za komunistů
a vůbec nám to tím nejde…:-(
Becky83 píše:
A jakou máte odsávačku? My tu klasickou, podobná byla i za komunistůa vůbec nám to tím nejde…:-(
Kup si na vysavac.krome toho ze sni nic neodsajes tak ten nos drazdis.Nejlepsi je na vysavac.Jakakoliv.
my máme také komunistickou, za 27,–
ale vyrobil jsem z kelímku násadku na vysavač, naštěstí máme výkonově splňující. Nejdříve jsme odsávali pusou, ale malá hrozně trpěla, protože nám to trvalo než jsme jí odsáli, vysavačem to bylo hned, takže ani nezačla plakat ![]()
Už jsem o tom slyšela…připadá mi to jako hrozně drastický, ale určitě do toho půjdeme, když to pomáhá…Emi má trochu rýmu skoro pořád, možná je to i tím panelákovým vzduchem, tak kapeme kapičky Libenar.
Becky83 píše:
Už jsem o tom slyšela…připadá mi to jako hrozně drastický, ale určitě do toho půjdeme, když to pomáhá…Emi má trochu rýmu skoro pořád, možná je to i tím panelákovým vzduchem, tak kapeme kapičky Libenar.
neni to drasticke. ![]()
Zkousela jsem to na sobe.A ejto fakt v pohode.
Tak pozeram ze brnenska diskusia zase zije, naposledy som to sledovala este som nebola moc tehotna …
Vezmete ma do klubu aj ked sme oktobrovi? Ehm, rijnovi ![]()
My mame odsavacky tri, balonikovu, hadickovu a vysavacovu a aj tak nic neodsajem, len to po malej hrci. Ale ta uz place len sa zapne vysavac ![]()
Taky jsem si „vyrobila“ odsávačku na vysavač jako Taťka. Se synem nebylo třeba ![]()
Hlavně je to rychlovka a není třeba dloouho „znásilňovat“ dítě ![]()
Ze začátku mi syn vypínal vysavač, že trápím Lůcu ![]()
Když máme rýmu, tak máme vysavač vytáhnutý tařka pořád, aby se hned při jeho vidu nerozplakala. Stejně pod ní vysávam pořád drobky
.
My máme teda taky tu na vysavač a díky bohu za ní. Malej je teda hysterka, ale neumím si představit, že bych to měla tahat pusou. Teď za půl minuty mám plnou odsávačku a malej čistej nos - aspoň na chvíli. Mimochodem, já jsem dneska odsávala už aspoň 5×, malýmu se u nosu už úplně dělaly bubliny, 2× denně - to by měl soplíky asi všude…