Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
12.2.11 01:42

TAK TO BUDE MEGA SRAZIK :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
12.2.11 16:47

mj. přidala bych se v pondělí dopoledne taky, je to babykavárně? Na Husové?
Nebo kde? Ani procházkování mi nevadí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.2.11 17:06
Kac píše:
mj. přidala bych se v pondělí dopoledne taky, je to babykavárně? Na Husové?
Nebo kde? Ani procházkování mi nevadí :wink:

Neni to na husove je to v kralove poli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.2.11 17:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
12.2.11 19:32

Katy- díky. Ikdyž moc Brno stále neznám, tak je to kousek od švagrové, tak se budu trochu orientovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
12.2.11 19:53

jeee, já bych se taky ráda přidala, ale nemůžeme, dopoledne chodíme do hudebky, tak třeba jindy :-). Do cafe and play chodíme celkem často, je to tam pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
13.2.11 14:45

:srdce: Valentýnská prckoakce :srdce:

Pondělí 14.2. 10:00
http://www.cafeandplay.cz/kontakt/

Rezervovány 3 stolky (snad nějak uprostřed), nikoli na mé jméno, ale slečně jsem sdělila heslo „valentýnský sraz 10:00“ :mrgreen: :mrgreen: a že nás přijde přes 10 kusů i s různě starými pitomky, tak ať máme přehled.

Razíme z domu kolem 9:30, tož i kdybych tam nebyla první, věřím, že se nějak najdem, sejdem a vůůůbec.
(jestli já bych si neměla pořídit nějaké velitelské mávátko s logem eMimina :-) )

Foťák beru, ale čím více, tím lépe, že jo :-)

Dobrou náladu s sebou, větším dětem bačkůrky, obléci přiměřeně (nebývá tam úplné vedro, takže jistě dlouhý rukáv) a bacily nechat doma (rovněž na vás jistě budou čekat na místě, ale třeba skočí všechny na mě 8-o )

Tak. Konec hlášení. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
13.2.11 16:27

Marťanko já se osobně budu hlásit k lidem co už znám a tak nechť to udělají i ostatní:-) Dori se jistě přihlásí ke mě a tak… Počítáme s 10hod. v kr. poli, pokud ovšem nenapadnou bílé sr.čky. No snad ne, uvidíme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
13.2.11 19:13

Lidičky kdo to tam znáte už jste tam byli, prosííím hoďte mi do SZ telefon, já si to našla na mapě a zhruba vím kde to je(ta nová budova u zastávky Skácelova?), ale pro jistotu by se hodil případný navigátor :wink: A propo jak je to tam s parkováním?
Jo a pokud ještě váháte tak Lacenkovic se dostavý komplet :wink: Odhlásila jsem na to kluky z Mš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.2.11 19:21

Holky, jsem na tom podobně jako Lacenka, kudyma se tam leze? :mrgreen: (Asi bych to vymyslela na místě samém, ale když prozradíte, bude to lepší :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.2.11 19:50

Holky,ja hlasim stale nachlazeni.Mam vicemene rymu tak nevim jak ten zitrek.Uvidim rano.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
13.2.11 20:08

Jo, tak parkovani taky resim, asi to zapichnu vic v Zabinach u sve mamky(az u zastavky Privrat) a ten kousek dojdem.
Ja tam byla jednou, chvilku pote, co to otevreli a ted budem taky vchod hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
13.2.11 21:04
kattkka píše:
Holky,ja hlasim stale nachlazeni.Mam vicemene rymu tak nevim jak ten zitrek.Uvidim rano.....

njn :-( rano hod sinupret a dorazte :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.2.11 21:08
markytka3 píše:
kattkka píše:

markyt: ja tu tvoji nevetu nepochopila co ze mam hodit?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
13.2.11 21:13
kattkka píše:
markytka3 píše:
kattkka píše:
markyt: ja tu tvoji nevetu nepochopila co ze mam hodit?? :oops:

to je nějakej sirup proti kašli, ale za nás vzácná mikrochvilička kdy mám všecky ok, takže rozmýšlej, třeba to nebude tak vážný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová