Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mj. přidala bych se v pondělí dopoledne taky, je to babykavárně? Na Husové?
Nebo kde? Ani procházkování mi nevadí ![]()
Kac píše:
mj. přidala bych se v pondělí dopoledne taky, je to babykavárně? Na Husové?
Nebo kde? Ani procházkování mi nevadí
Neni to na husove je to v kralove poli.
Katy- díky. Ikdyž moc Brno stále neznám, tak je to kousek od švagrové, tak se budu trochu orientovat. ![]()
jeee, já bych se taky ráda přidala, ale nemůžeme, dopoledne chodíme do hudebky, tak třeba jindy
. Do cafe and play chodíme celkem často, je to tam pěkný ![]()
Valentýnská prckoakce ![]()
Pondělí 14.2. 10:00
http://www.cafeandplay.cz/kontakt/
Rezervovány 3 stolky (snad nějak uprostřed), nikoli na mé jméno, ale slečně jsem sdělila heslo „valentýnský sraz 10:00“
a že nás přijde přes 10 kusů i s různě starými pitomky, tak ať máme přehled.
Razíme z domu kolem 9:30, tož i kdybych tam nebyla první, věřím, že se nějak najdem, sejdem a vůůůbec.
(jestli já bych si neměla pořídit nějaké velitelské mávátko s logem eMimina
)
Foťák beru, ale čím více, tím lépe, že jo ![]()
Dobrou náladu s sebou, větším dětem bačkůrky, obléci přiměřeně (nebývá tam úplné vedro, takže jistě dlouhý rukáv) a bacily nechat doma (rovněž na vás jistě budou čekat na místě, ale třeba skočí všechny na mě
)
Tak. Konec hlášení. ![]()
Marťanko já se osobně budu hlásit k lidem co už znám a tak nechť to udělají i ostatní:-) Dori se jistě přihlásí ke mě a tak… Počítáme s 10hod. v kr. poli, pokud ovšem nenapadnou bílé sr.čky. No snad ne, uvidíme ![]()
Lidičky kdo to tam znáte už jste tam byli, prosííím hoďte mi do SZ telefon, já si to našla na mapě a zhruba vím kde to je(ta nová budova u zastávky Skácelova?), ale pro jistotu by se hodil případný navigátor
A propo jak je to tam s parkováním?
Jo a pokud ještě váháte tak Lacenkovic se dostavý komplet
Odhlásila jsem na to kluky z Mš ![]()
Holky, jsem na tom podobně jako Lacenka, kudyma se tam leze?
(Asi bych to vymyslela na místě samém, ale když prozradíte, bude to lepší
)
Holky,ja hlasim stale nachlazeni.Mam vicemene rymu tak nevim jak ten zitrek.Uvidim rano.....
Jo, tak parkovani taky resim, asi to zapichnu vic v Zabinach u sve mamky(az u zastavky Privrat) a ten kousek dojdem.
Ja tam byla jednou, chvilku pote, co to otevreli a ted budem taky vchod hledat.
kattkka píše:
Holky,ja hlasim stale nachlazeni.Mam vicemene rymu tak nevim jak ten zitrek.Uvidim rano.....
njn
rano hod sinupret a dorazte
![]()
markytka3 píše:kattkka píše:njn
Holky,ja hlasim stale nachlazeni.Mam vicemene rymu tak nevim jak ten zitrek.Uvidim rano.....rano hod sinupret a dorazte
![]()
markyt: ja tu tvoji nevetu nepochopila co ze mam hodit?? ![]()
kattkka píše:markytka3 píše:markyt: ja tu tvoji nevetu nepochopila co ze mam hodit??kattkka píše:njn
Holky,ja hlasim stale nachlazeni.Mam vicemene rymu tak nevim jak ten zitrek.Uvidim rano.....rano hod sinupret a dorazte
![]()
to je nějakej sirup proti kašli, ale za nás vzácná mikrochvilička kdy mám všecky ok, takže rozmýšlej, třeba to nebude tak vážný ![]()