Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
14.2. dopoledne - Marťanka1, kattkka, janica252, chuanitka, mischni, markytka3, Taťka na Mateřské, Monix, lacenka = 9 ks
14.2. odpoledne - kattkka, Taťka na Mateřské, ivusha = 3 ks
15.2. dopoledne - Marťanka1, kattkka, janica252, chuanitka, mischni, Taťka na Mateřské, lacenka = 7 ks
15.2. odpoledne - Marťanka1, kattkka, Taťka na Mateřské, Monix, ivusha = 5 ks
toz jsem udelala malou statistiku na ten pristi tyden a vychazi s nejvetsim poctem bodu pondeli v dopoledne … tak kampak zajdem? in / out? v 10hod?
marky po ranu prd delajici ![]()
kattkka píše:
Markyt: vidim ze nemas co delat
statistika nuda je, ma vsak cenne udaje …
![]()
jj , mam prd
martinek si stavi vlacek a ja si v klidu snidankuju a procitam emimino ![]()
jak je male? co horecka?
Hm, vidím, že se nikdo k ničemu nemá, takže já hlasuju IN
Místo nevím, mám málo zkušeností.
Veitelko - jsem taky pro variantu IN. Ono v 10 je kosa i v tyto jarní dny a ty mají hnedle pominout… ![]()
Taky hlas pro variantu IN - přece jen takové teplo ještě není a podle předpovědi ještě jen tak nebude…
Dobré ránko,
tak já sem jdu dělat statistiku a pracně sečítat přihlášené a odhlášené, a ona už to nudící se Markyt zvládla!
Budiž jmenována Hujerem, nástěnkářem a kulturním referentem.
![]()
Valentýnská prckoakce ![]()
se tedy koná vážně na Valentýna, v pondělí 14.2. v 10 hodin dopoledne!
Samé zmrzlé baby, tož tedy:
IN - Café and play
Pokud se nezačnete hromadně odhlašovat kvůli nájezdům bacilů, v neděli tam brnknu a rezervuju dva tři stolečky, ať máme jistotu, že naše banda bude pohromadě.
Jo a dle webu je v pondělí dopo káva zdarma!
![]()
Příspěvek upraven 11.02.11 v 07:42
prosím, ten odkaz nefunguje, můžete hodit jiný, ať vím, kam se dostavit ![]()
Odkaz mi fungoval, ale v pátek je možné všechno, technika už asi nezvládá ![]()
Znovu a bez úprav, to přece musí fungovat ![]()
Tak jdu lovit pitomka a dovléct ho do školky. ![]()
Jestli jdete procházkovat, tak si to užijte!
Marťanka1 píše:
Dobré ránko,tak já sem jdu dělat statistiku a pracně sečítat přihlášené a odhlášené, a ona už to nudící se Markyt zvládla!
Budiž jmenována Hujerem, nástěnkářem a kulturním referentem.
![]()
![]()
Valentýnská prckoakce
se tedy koná vážně na Valentýna, v pondělí 14.2. v 10 hodin dopoledne!Samé zmrzlé baby, tož tedy:
IN - Café and play
Pokud se nezačnete hromadně odhlašovat kvůli nájezdům bacilů, v neděli tam brnknu a rezervuju dva tři stolečky, ať máme jistotu, že naše banda bude pohromadě.Jo a dle webu je v pondělí dopo káva zdarma!
Příspěvek upraven 11.02.11 v 07:42![]()
![]()
super slovo do pranice!!!!!!!!!!!! ![]()
janica252 píše:
a de dnes někdo na procházku?
janco, ja cekala vcera nejake echo, ale dnes uz mi ujel spoj do brna a dostala bych se tam az k poledni
navic nevim, jak v brne, ale tady chci.e a chci.e
toz uvidime se v po dopo
papa
ahoj, já jsem také z Brna, mohla bych se k vám přidat do diskuze? Je mi 29, mám 2 děti Kubík 2,5 a Karolínka 9 měsíců. Bydlíme ve středu města na ul.Botanická ![]()