Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
9.2.11 08:28
Jura007 píše:
Lacenko, to vám kvete talovín zimní… Únorová kytička :wink: Že by mně na chatičce už taky začaly…?

děkuji už leta jsem líná hledat co to je za kytičku, kvete totiž fakt děsně brzo, bledule i sněženky jsou ještě zalezlý, jen krokusy vystrkují „drápky“, ale to ony vyraší klidně i v listopadu :wink: už se nemůžu dočkat té záplavy pestrobarevných krokusů, škoda že vydrží jen týden 10dní 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.2.11 09:03

Teď mně tak napadá… Když se dozvím o nějaké možnosti brigády (aniž bych teda chtěl někoho zaměstnávat já sám :mrgreen: ), mám tady dát vědět…? Pohybuju se ve strojírenství a ve výrobě dílů pro automobilky, především okres Brno-město.

Malý příklad - mrkněte na www.formex.cz, záložka „Nabídka zaměstnání“. Teď jsem to našel a líbí se mně to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
9.2.11 09:12

Lacenko, to je čemeřice? U nás sněženky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.2.11 09:22

Tak loňská makrofotka talovínu z mojí zahrádky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.2.11 10:01

Mně to pořád nedá - zná tady některá práci v programu řízení zakázek NAVISION? (Že bychom třeba spojili síly… :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.2.11 10:03
Jura007 píše:
Mně to pořád nedá - zná tady některá práci v programu řízení zakázek NAVISION? (Že bychom třeba spojili síly… :wink: )

Ne co to je?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
9.2.11 10:13

Aha, takže to není čemeřice, ale talovín :mrgreen: Nojo, poznám jen kytky, které sama pěstuju.

Juro, vcelku je jedno, čeho by se práce týkala. Ale šlo by o manuální práci nebo nějakou administrativu nebo co konkrétně by to obnášelo? Program na řízení zakázek zřejmě nebude složitější než jakýkoliv účetní program ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.2.11 10:17

No kluci u nás v práci na příjmu zboží se teď můžou zbláznit z návalu přijímaných zakázek… Jde o to, každou přijatou zakázku zaevidovat. No a vytisknout průvodku, která pak se zakázkou jde výrobou. Zatím si to dělají směnoví mistři a jsou už z toho docela na mrtvici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
9.2.11 11:20

Juro, takže by to znamenalo dojít třeba ráno do nějaké fabriky? Obávám se, že pro většinu matek to není možné, protože nemáme hlídání :nevim: Samozřejmě nechci být mluvčí, třeba se někdo chytne :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.2.11 11:34

ja se na to vykaslu.marek odjel a mala ma 38,7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.2.11 13:00

Chuanitko - jojo, je to tak…

Teď je holt „chřipková sezóna“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
9.2.11 13:43
Jura007 píše:
No kluci u nás v práci na příjmu zboží se teď můžou zbláznit z návalu přijímaných zakázek… Jde o to, každou přijatou zakázku zaevidovat. No a vytisknout průvodku, která pak se zakázkou jde výrobou. Zatím si to dělají směnoví mistři a jsou už z toho docela na mrtvici…

No tak ja bych se toho nebala, ale kdo bude chodit za me do prace :roll: A to by byla nejaka brigadka? Nebo stala prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.2.11 14:09

Alenko, řádí chřipka, lehnul dokonce i výrobní ředitel, to už je co říct… Ten vždycky všecko rozchodil.
Nemyslím, že by to bylo nastálo. Spíš brigáda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.2.11 14:10

Tak hlásím, že suroviny pro výrobu letadel nakoupeny, tak se jde stavět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
10.2.11 08:13

ahojda decka, tak co zitrejsi prochazka? kde a v kolik? ja mohu tak do 15hod. max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová