Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jura007 píše:
Lacenko, to vám kvete talovín zimní… Únorová kytičkaŽe by mně na chatičce už taky začaly…?
děkuji už leta jsem líná hledat co to je za kytičku, kvete totiž fakt děsně brzo, bledule i sněženky jsou ještě zalezlý, jen krokusy vystrkují „drápky“, ale to ony vyraší klidně i v listopadu
už se nemůžu dočkat té záplavy pestrobarevných krokusů, škoda že vydrží jen týden 10dní ![]()
Teď mně tak napadá… Když se dozvím o nějaké možnosti brigády (aniž bych teda chtěl někoho zaměstnávat já sám
), mám tady dát vědět…? Pohybuju se ve strojírenství a ve výrobě dílů pro automobilky, především okres Brno-město.
Malý příklad - mrkněte na www.formex.cz, záložka „Nabídka zaměstnání“. Teď jsem to našel a líbí se mně to…
Mně to pořád nedá - zná tady některá práci v programu řízení zakázek NAVISION? (Že bychom třeba spojili síly…
)
Jura007 píše:
Mně to pořád nedá - zná tady některá práci v programu řízení zakázek NAVISION? (Že bychom třeba spojili síly…)
Ne co to je?? ![]()
Aha, takže to není čemeřice, ale talovín
Nojo, poznám jen kytky, které sama pěstuju.
Juro, vcelku je jedno, čeho by se práce týkala. Ale šlo by o manuální práci nebo nějakou administrativu nebo co konkrétně by to obnášelo? Program na řízení zakázek zřejmě nebude složitější než jakýkoliv účetní program ne?
No kluci u nás v práci na příjmu zboží se teď můžou zbláznit z návalu přijímaných zakázek… Jde o to, každou přijatou zakázku zaevidovat. No a vytisknout průvodku, která pak se zakázkou jde výrobou. Zatím si to dělají směnoví mistři a jsou už z toho docela na mrtvici…
Juro, takže by to znamenalo dojít třeba ráno do nějaké fabriky? Obávám se, že pro většinu matek to není možné, protože nemáme hlídání
Samozřejmě nechci být mluvčí, třeba se někdo chytne
Jura007 píše:
No kluci u nás v práci na příjmu zboží se teď můžou zbláznit z návalu přijímaných zakázek… Jde o to, každou přijatou zakázku zaevidovat. No a vytisknout průvodku, která pak se zakázkou jde výrobou. Zatím si to dělají směnoví mistři a jsou už z toho docela na mrtvici…
No tak ja bych se toho nebala, ale kdo bude chodit za me do prace
A to by byla nejaka brigadka? Nebo stala prace?
Alenko, řádí chřipka, lehnul dokonce i výrobní ředitel, to už je co říct… Ten vždycky všecko rozchodil.
Nemyslím, že by to bylo nastálo. Spíš brigáda.
Tak hlásím, že suroviny pro výrobu letadel nakoupeny, tak se jde stavět…
ahojda decka, tak co zitrejsi prochazka? kde a v kolik? ja mohu tak do 15hod. max.