Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taťka na Mateřské píše:
Ahoj, což vyrazit na nějakou prochajdu v příštím týdnu…? Taťka
toz pokud jr bude uz zdravy, taky bychom se pridali ![]()
markytka3 píše:Taťka na Mateřské píše:toz pokud jr bude uz zdravy, taky bychom se pridali
Ahoj, což vyrazit na nějakou prochajdu v příštím týdnu…? Taťka
Pridejte. ![]()
na procházku taky ráda zajdu, pokud to pujde časově
aspoň to tu líp poznám ![]()
kattkka píše:
Pridejte.
jj strasne rada, bo jsem uz pres tyden zalezla doma a asi mne z toho hrabne! martanek uz je sice od stredy bez teplot,ale kasle jako tuberak BO( takze se taky priklanim ke konci tydne (patek ideal) BO), snad do te doby nad zakeraky bacilaky zvitezi BO)
a propos, jak bylo na kafcu? sesli jste se v hojnem poctu?
V pátek by to bude fajn, někdy v odpoledních hodinách, kafe, nebo svařáček, proč ne ![]()
To poslední kafe bylo fajn, i když jsme tam byli jen s " janica252", popovídali jsme, probrali jsme prcky, zkušenosti atd atd ![]()
V pátek by to bude fajn, někdy v odpoledních hodinách, kafe, nebo svařáček, proč ne ![]()
To poslední kafe bylo fajn, i když jsme tam byli jen s " janica252", popovídali jsme, probrali jsme prcky, zkušenosti atd atd ![]()
tak co se domluvit na ten pátek? ještě by to chtělo vymyslet trasu vhodnou pro chodící i kočárky:) která končí někde u příjemného posezení:)))
Nechcete někdo začít chodit na cvičení s dětmi nebo jen tak si zacvičit do mateřského centra? Navíc tam mají teď kurzy angličtiny za výhodné ceny. Mi chodíme ale je nás tam málo.
Halooo halooo,
všem Brňačkám a Brňákům, malým i velkým, zde se často/občas/někdy/sem a tam vyskytujícím, se na vědomost dává, že se musíme srazit! ![]()
No jo, kopli do mě, abych se probrala a zahulákala k akci, čímž se omlouvám za chybějící prosincový a lednový sraz, ale teď to napravíme.
**Valentýnská prckoakce ** ![]()
14.2. dopoledne (cca kolem 10?)
14.2. odpoledne (cca kolem 15?) - to nemůžu, ale vy třeba jo ![]()
15.2. dopoledne (cca kolem 10?)
15.2. odpoledne (cca kolem 15?)
Nevím, jak spíte, školkujete, pracujete, tak prostě hlasujte a uvidíme, zda se uvidíme ![]()
Program:
1. za počasí pěkného (= ne moc zima, ne moc sraček na cestách, případně jako dnes, ale to nebude hehe…) se jde někam ven (návrhy sem, v neděli musíme vědět!)
2. za počasí nic moc, či bude-li odhlasováno, vybereme dle počtu přihlášených nějakou dětskou kavárnu
(já jako vždy hlasuju pro co největší výběh se spoustou hraček, páč vím, co mám za dítě ![]()
Tak!
Kdo jde? ![]()
Marťanka1 píše:
Halooo halooo,všem Brňačkám a Brňákům, malým i velkým, zde se často/občas/někdy/sem a tam vyskytujícím, se na vědomost dává, že se musíme srazit!
No jo, kopli do mě, abych se probrala a zahulákala k akci, čímž se omlouvám za chybějící prosincový a lednový sraz, ale teď to napravíme.
**Valentýnská prckoakce **
14.2. odpoledne (cca kolem 15?) - to nemůžu, ale vy třeba jo
15.2. odpoledne (cca kolem 15?)Nevím, jak spíte, školkujete, pracujete, tak prostě hlasujte a uvidíme, zda se uvidíme
Program:
1. za počasí pěkného (= ne moc zima, ne moc sraček na cestách, případně jako dnes, ale to nebude hehe…) se jde někam ven (návrhy sem, v neděli musíme vědět!)2. za počasí nic moc, či bude-li odhlasováno, vybereme dle počtu přihlášených nějakou dětskou kavárnu
Tak!(já jako vždy hlasuju pro co největší výběh se spoustou hraček, páč vím, co mám za dítě
Kdo jde?
Vse terminy vyhovuji. ![]()
Kamkoliv
kavarna velka super napad-neco bylo v kralove poli tam to bylo velke.
osobně jedno který den, ale já můžu příští týden jen v dopoledních termínech ![]()
jasně já sem i pro tu páteční odpolední procházku, ale nějak se ty ostatní už neozývají, tak snad jo, ne ? ![]()
kattkka píše:Marťanka1 píše:Vse terminy vyhovuji.
Halooo halooo,všem Brňačkám a Brňákům, malým i velkým, zde se často/občas/někdy/sem a tam vyskytujícím, se na vědomost dává, že se musíme srazit!
**Valentýnská prckoakce **
14.2. odpoledne (cca kolem 15?) - to nemůžu, ale vy třeba jo
15.2. odpoledne (cca kolem 15?)Nevím, jak spíte, školkujete, pracujete, tak prostě hlasujte a uvidíme, zda se uvidíme
Program:
1. za počasí pěkného (= ne moc zima, ne moc sraček na cestách, případně jako dnes, ale to nebude hehe…) se jde někam ven (návrhy sem, v neděli musíme vědět!)2. za počasí nic moc, či bude-li odhlasováno, vybereme dle počtu přihlášených nějakou dětskou kavárnu
Tak!(já jako vždy hlasuju pro co největší výběh se spoustou hraček, páč vím, co mám za dítě
Kdo jde?
Kamkolivkavarna velka super napad-neco bylo v kralove poli tam to bylo velke.
Já bych se s dovolením taky zúčastnila ![]()
Lepší by bylo dopoledne, ale přizpůsobíme se.