Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
4.2.11 09:37
Taťka na Mateřské píše:
Ahoj, což vyrazit na nějakou prochajdu v příštím týdnu…? Taťka

toz pokud jr bude uz zdravy, taky bychom se pridali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.2.11 09:40
markytka3 píše:
Taťka na Mateřské píše:
Ahoj, což vyrazit na nějakou prochajdu v příštím týdnu…? Taťka
toz pokud jr bude uz zdravy, taky bychom se pridali :-)

Pridejte. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.2.11 09:46

na procházku taky ráda zajdu, pokud to pujde časově :) aspoň to tu líp poznám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
4.2.11 11:20
kattkka píše:
Pridejte. :-D

jj strasne rada, bo jsem uz pres tyden zalezla doma a asi mne z toho hrabne! martanek uz je sice od stredy bez teplot,ale kasle jako tuberak BO( takze se taky priklanim ke konci tydne (patek ideal) BO), snad do te doby nad zakeraky bacilaky zvitezi BO)

jinak ja moc na prochazky nejsem, ale kdyz by se to zakoncilo nejakym peknym svarackem… :-) :-) :-)

a propos, jak bylo na kafcu? sesli jste se v hojnem poctu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.11 12:44

V pátek by to bude fajn, někdy v odpoledních hodinách, kafe, nebo svařáček, proč ne :-)
To poslední kafe bylo fajn, i když jsme tam byli jen s " janica252", popovídali jsme, probrali jsme prcky, zkušenosti atd atd :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.11 12:44

V pátek by to bude fajn, někdy v odpoledních hodinách, kafe, nebo svařáček, proč ne :-)
To poslední kafe bylo fajn, i když jsme tam byli jen s " janica252", popovídali jsme, probrali jsme prcky, zkušenosti atd atd :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.2.11 15:01

tak co se domluvit na ten pátek? ještě by to chtělo vymyslet trasu vhodnou pro chodící i kočárky:) která končí někde u příjemného posezení:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.2.11 21:59

Nechcete někdo začít chodit na cvičení s dětmi nebo jen tak si zacvičit do mateřského centra? Navíc tam mají teď kurzy angličtiny za výhodné ceny. Mi chodíme ale je nás tam málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
7.2.11 13:16

Halooo halooo,

všem Brňačkám a Brňákům, malým i velkým, zde se často/občas/někdy/sem a tam vyskytujícím, se na vědomost dává, že se musíme srazit! :dance:

No jo, kopli do mě, abych se probrala a zahulákala k akci, čímž se omlouvám za chybějící prosincový a lednový sraz, ale teď to napravíme.

:srdce: **Valentýnská prckoakce ** :srdce:

14.2. dopoledne (cca kolem 10?)
14.2. odpoledne (cca kolem 15?) - to nemůžu, ale vy třeba jo :-)
15.2. dopoledne (cca kolem 10?)
15.2. odpoledne (cca kolem 15?)

Nevím, jak spíte, školkujete, pracujete, tak prostě hlasujte a uvidíme, zda se uvidíme :mrgreen:

Program:
1. za počasí pěkného (= ne moc zima, ne moc sraček na cestách, případně jako dnes, ale to nebude hehe…) se jde někam ven (návrhy sem, v neděli musíme vědět!)

2. za počasí nic moc, či bude-li odhlasováno, vybereme dle počtu přihlášených nějakou dětskou kavárnu ;-) (já jako vždy hlasuju pro co největší výběh se spoustou hraček, páč vím, co mám za dítě :-))

Tak!
Kdo jde? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.2.11 13:28
Marťanka1 píše:
Halooo halooo,

všem Brňačkám a Brňákům, malým i velkým, zde se často/občas/někdy/sem a tam vyskytujícím, se na vědomost dává, že se musíme srazit! :dance:

No jo, kopli do mě, abych se probrala a zahulákala k akci, čímž se omlouvám za chybějící prosincový a lednový sraz, ale teď to napravíme.

Nevím, jak spíte, školkujete, pracujete, tak prostě hlasujte a uvidíme, zda se uvidíme :mrgreen:

Program:
1. za počasí pěkného (= ne moc zima, ne moc sraček na cestách, případně jako dnes, ale to nebude hehe…) se jde někam ven (návrhy sem, v neděli musíme vědět!)

2. za počasí nic moc, či bude-li odhlasováno, vybereme dle počtu přihlášených nějakou dětskou kavárnu ;-) (já jako vždy hlasuju pro co největší výběh se spoustou hraček, páč vím, co mám za dítě :-))

Tak!

Vse terminy vyhovuji. :mrgreen:
Kamkoliv :mrgreen: kavarna velka super napad-neco bylo v kralove poli tam to bylo velke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.2.11 13:39

osobně jedno který den, ale já můžu příští týden jen v dopoledních termínech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.11 20:24

Tak půjdem v pátek na grog a prochajdu a 14 na valentýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.2.11 21:03

jasně já sem i pro tu páteční odpolední procházku, ale nějak se ty ostatní už neozývají, tak snad jo, ne ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.2.11 21:07

Oni se ozvou. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.2.11 21:08
kattkka píše:
Marťanka1 píše:
Halooo halooo,

Program:

Tak!
Vse terminy vyhovuji. :mrgreen:
Kamkoliv :mrgreen: kavarna velka super napad-neco bylo v kralove poli tam to bylo velke.

Já bych se s dovolením taky zúčastnila :)
Lepší by bylo dopoledne, ale přizpůsobíme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová