Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
6.1.11 09:06

Z václavské, je to přímo u zastávky šaliny 1,2. Je to taková velká budova, je tam centrum tance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
10.1.11 13:31

Gynekologa můžu poradit na Knečného náměstí Huvarová, teď ju kolikrát zastupuje i jiná, ale ta je taky suprová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.1.11 14:16

Otvíračka je t am od 9-12. Dívala jsi se dobře. Časem prý budou mít otevřeno déle. Ze zkušenosti, když jsem potřebavala odpoledne hlídat, tak jsem zavolala a oni centrum otevřeli. Jsou tam vstřícní požadavkům rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.1.11 08:07

Ahoj holky, evžen to funguje i tak, že tam prcka necháš na hlídání a můžeš si jít něco vyřídit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.1.11 09:03

Jo přesně tak,ale musíš to mít aspon jeden den domluvený,ale většinou tam někdo je na hlídání. Takže není problém. Já nastoupím brzo do práce, takže tam budu nechávat dítě třeba obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.1.11 18:15

Holky, má smysl jít s 15 měsíčním špuntem do Bonga?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
11.1.11 19:37

Chuanitko, ja tam sice jeste nebyla, ale osobne bych tam s tak malym ditetem nesla. Vidim to tak na vek 3+, aby si to opravdu podstatne vic uzily, jo a nema nekdo reference, zda je tam v zime zima nebo teplo? Co jsem slychavala, tak tam byla dost kosa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.1.11 22:45

Já si myslím, že taky ne. já mám stejně starý dítě, taky jsem na to koukala, ale pro takový prcky je tam asi maximálně bazén s míčkama, tak taky nevím, jestli to má cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.1.11 22:47

Se tam muzete vyblbnout i vy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
12.1.11 10:00

Dík za názory. Já viděla na jejich webu, že prý i pro nejmenší a je tam vyfocené dítě s dudlem mezi míčkama a nic víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.1.11 12:53

Ahoj á bych tam taky s takmalým dítětem nešla. Jednou jsem se taky dívala, že bychom tam šli,ale myslím, že mě tam nic nenadchlo. NAvíc když ti tam kolem budou běhat 3letý děti, tak bych strach,aby tomu mímu malýmu spíše neublížili. Já to bych to tak viděla až kolem toho druhého roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
14.1.11 13:06

jen se jdu pochlubit :oops: švagr má dnes kulatiny tak jsem se dopoledne činila. snad ho to neporazí až to uvidí :mrgreen: :lol: :lol:

bongo rozhodně až se staršíma hodně akčníma dětma, já si třeba myslím že naši raraši na taková opičárny vůbec nemají povahu :nevim:

jo a pozor!!!! slezl sníh a jsme relativně zdraví, co zavelet ke srazu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.1.11 13:22

Lacenko: pekne.Ja napisu Martanovi at zaveli ke srazu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.1.11 13:26

Az ji uvidim an FB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.1.11 15:01

jsem mezi váma sice nová, ale ráda pokud bude nějaký sraz, ráda bych se zúčastnila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová