Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
23.12.10 09:39

vanocni zdravice od krisiku :mavam: :hug:
uzijte si vanoce hlavne v klidu a miru a zdravi!
tesim se v roce 2011 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
23.12.10 10:26

Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem z Brna - Kníniček, akorát nemám s kým pokecat. Je mi 26 a našemu sluníčku tři a půl měsíce.
Jinak přeju všem krásné svátky plné lásky a pohody a vše nej do nového roku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
23.12.10 13:41

Ahojky všem,
přeju krásný vánoce a do novýho roku vše nej nej jen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.12.10 14:25

Taky přeju všechno nej nej nej… A malá informace, pokud se chystáte mezi svátkama na vláčky do Modelového světa: 24.-26.12. se nejdezdí, pak 27.-30.12. se jezdí v obvyklou otvírací dobu (jak mně sdělila paní z obsluhy).

www.modelovysvet.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
23.12.10 19:55

Taky přeju všem báječné Vánoce plné nádherných dárečků. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
23.12.10 19:57

A taky Agátka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
23.12.10 19:58
evi.an píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem z Brna - Kníniček, akorát nemám s kým pokecat. Je mi 26 a našemu sluníčku tři a půl měsíce.
Jinak přeju všem krásné svátky plné lásky a pohody a vše nej do nového roku!!!

jé, mě je 25 a naší malé taky 3 a půl měsíce :-) akorát su z Vinohrad ale taky tu nikoho neznám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.12.10 20:10

Tez se pridavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.12.10 20:36

Milé spolumatky!
I já vám všem přeju šťastné vánoce a veselý nový rok!
 http://www.sirmi.ic.cz/vanoce/101.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
24.12.10 13:32

Veselé Vánoce a vítězný celý 2011 všem emimi eBrňačkám a eBrňákům :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.12.10 21:27

ahojda holciny,
tak se hlasim zpet z alp, kde jsme travili cely minuly tyden :-)hory byly super, akorat malo snehu, takze se nedalo snb mimo sjezdovky :-( a taky se mi moc styskalo po martinkovi, ktereho jsem na 11 dni propujcila me mamince :-) jedno velike pozitivum to odlouceni melo, martinek se konecne zacina ke mne tulit! holky to je nadhera, kdyz si vam polozi hlavu na rameno nebo vas obejme!!!! ju a taky se naucil drzet pri cisteni zoubku, jen co prijdu s kartackem, otevre pusinku a drzi jak prikovany :-) jinak, dle slov moji mamky, byl celych 11 dni zlatickovy, plakal vseho vsudy 2×, jednou kdyz se lekl jejich zubare,kam sli na prevencku a po druhe,kdyz se skrabl v nose az mu tekla krev :-)takze zadne stesky z jeho strany neprobehly :-)

a jak bylo o vanocich? predpokladam, ze vse probehlo nadherne, jako u nas … :-)

… nu a jelikoz predvanocni srazik neprobehl, co takhle se nekde uchylit na dopo v nejake herne v lednu? halo, kde je kapitan … svolej muzstvo pod mustek :-) :-)

jo a taky dodatecne: http://www.bmw-motorrad.com/…n/index.html?…

Příspěvek upraven 25.12.10 v 21:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.12.10 21:30
markytka3 píše:
ahojda holciny,
tak se hlasim zpet z alp, kde jsme travili cely minuly tyden :-)hory byly super, akorat malo snehu, takze se nedalo snb mimo sjezdovky :-( a taky se mi moc styskalo po martinkovi, ktereho jsem na 11 dni propujcila me mamince :-) jedno velike pozitivum to odlouceni melo, martinek se konecne zacina ke mne tulit! holky to je nadhera, kdyz si vam polozi hlavu na rameno nebo vas obejme!!!! ju a taky se naucil drzet pri cisteni zoubku, jen co prijdu s kartackem, otevre pusinku a drzi jak prikovany :-) jinak, dle slov moji mamky, byl celych 11 dni zlatickovy, plakal vseho vsudy 2×, jednou kdyz se lekl jejich zubare,kam sli na prevencku a po druhe,kdyz se skrabl v nose az mu tekla krev :-)takze zadne stesky z jeho strany neprobehly :-)

… nu a jelikoz predvanocni srazik neprobehl, co takhle se nekde uchylit na dopo v nejake herne v lednu? halo, kde je kapitan … svolej muzstvo pod mustek :-) :-)

Ahoj,uzivame si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
30.12.10 11:54
markytka3 píše:
ahojda holciny,

… nu a jelikoz predvanocni srazik neprobehl, co takhle se nekde uchylit na dopo v nejake herne v lednu? halo, kde je kapitan … svolej muzstvo pod mustek :-) :-)

jo a taky dodatecne: http://www.bmw-motorrad.com/…n/index.html?…

Příspěvek upraven 25.12.10 v 21:31

Markytko, já jsem taky pro sraz, sice většinu z vás neznám, ale aspoň vás poznám ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
30.12.10 22:30

zítra už se nedostanu…

Přejeme všem krásný závěr letošního roku a náádherný vstup do roku následujícího. Hodně štěstí, zdraví a lásky. A ať se tu v novém roce opět sejdeme k parádnímu pokecu :palec:

http://www.rana-paragliding.cz/…estr2010.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.1.11 13:40

pokec

Ahoj, já hledám také maminky na pokec. Ráda chodím do nového mateřského centra kousek od mendláku, kde se dá zaparkovat i autem. Mají tam dětský koutek, můžem si dát kávu a vstup je dobrovolný. Takže je to tam super. budu ráda, když se ozvete. A můžem s sejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová