Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
vanocni zdravice od krisiku
![]()
uzijte si vanoce hlavne v klidu a miru a zdravi!
tesim se v roce 2011 ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem z Brna - Kníniček, akorát nemám s kým pokecat. Je mi 26 a našemu sluníčku tři a půl měsíce.
Jinak přeju všem krásné svátky plné lásky a pohody a vše nej do nového roku!!!
Ahojky všem,
přeju krásný vánoce a do novýho roku vše nej nej jen.
Taky přeju všechno nej nej nej… A malá informace, pokud se chystáte mezi svátkama na vláčky do Modelového světa: 24.-26.12. se nejdezdí, pak 27.-30.12. se jezdí v obvyklou otvírací dobu (jak mně sdělila paní z obsluhy).
evi.an píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem z Brna - Kníniček, akorát nemám s kým pokecat. Je mi 26 a našemu sluníčku tři a půl měsíce.
Jinak přeju všem krásné svátky plné lásky a pohody a vše nej do nového roku!!!
jé, mě je 25 a naší malé taky 3 a půl měsíce
akorát su z Vinohrad ale taky tu nikoho neznám ![]()
Milé spolumatky!
I já vám všem přeju šťastné vánoce a veselý nový rok!
http://www.sirmi.ic.cz/vanoce/101.gif
Veselé Vánoce a vítězný celý 2011 všem emimi eBrňačkám a eBrňákům ![]()
ahojda holciny,
tak se hlasim zpet z alp, kde jsme travili cely minuly tyden
hory byly super, akorat malo snehu, takze se nedalo snb mimo sjezdovky
a taky se mi moc styskalo po martinkovi, ktereho jsem na 11 dni propujcila me mamince
jedno velike pozitivum to odlouceni melo, martinek se konecne zacina ke mne tulit! holky to je nadhera, kdyz si vam polozi hlavu na rameno nebo vas obejme!!!! ju a taky se naucil drzet pri cisteni zoubku, jen co prijdu s kartackem, otevre pusinku a drzi jak prikovany
jinak, dle slov moji mamky, byl celych 11 dni zlatickovy, plakal vseho vsudy 2×, jednou kdyz se lekl jejich zubare,kam sli na prevencku a po druhe,kdyz se skrabl v nose az mu tekla krev
takze zadne stesky z jeho strany neprobehly ![]()
a jak bylo o vanocich? predpokladam, ze vse probehlo nadherne, jako u nas … ![]()
… nu a jelikoz predvanocni srazik neprobehl, co takhle se nekde uchylit na dopo v nejake herne v lednu? halo, kde je kapitan … svolej muzstvo pod mustek
![]()
jo a taky dodatecne: http://www.bmw-motorrad.com/…n/index.html?…
Příspěvek upraven 25.12.10 v 21:31
markytka3 píše:
ahojda holciny,
tak se hlasim zpet z alp, kde jsme travili cely minuly tydenhory byly super, akorat malo snehu, takze se nedalo snb mimo sjezdovky
a taky se mi moc styskalo po martinkovi, ktereho jsem na 11 dni propujcila me mamince
jedno velike pozitivum to odlouceni melo, martinek se konecne zacina ke mne tulit! holky to je nadhera, kdyz si vam polozi hlavu na rameno nebo vas obejme!!!! ju a taky se naucil drzet pri cisteni zoubku, jen co prijdu s kartackem, otevre pusinku a drzi jak prikovany
jinak, dle slov moji mamky, byl celych 11 dni zlatickovy, plakal vseho vsudy 2×, jednou kdyz se lekl jejich zubare,kam sli na prevencku a po druhe,kdyz se skrabl v nose az mu tekla krev
takze zadne stesky z jeho strany neprobehly
![]()
a jak bylo o vanocich? predpokladam, ze vse probehlo nadherne, jako u nas …
… nu a jelikoz predvanocni srazik neprobehl, co takhle se nekde uchylit na dopo v nejake herne v lednu? halo, kde je kapitan … svolej muzstvo pod mustek![]()
Ahoj,uzivame si.
markytka3 píše:
ahojda holciny,
tak se hlasim zpet z alp, kde jsme travili cely minuly tydenhory byly super, akorat malo snehu, takze se nedalo snb mimo sjezdovky
takze zadne stesky z jeho strany neprobehly
![]()
a jak bylo o vanocich? predpokladam, ze vse probehlo nadherne, jako u nas …
… nu a jelikoz predvanocni srazik neprobehl, co takhle se nekde uchylit na dopo v nejake herne v lednu? halo, kde je kapitan … svolej muzstvo pod mustek
![]()
jo a taky dodatecne: http://www.bmw-motorrad.com/…n/index.html?…
Příspěvek upraven 25.12.10 v 21:31
Markytko, já jsem taky pro sraz, sice většinu z vás neznám, ale aspoň vás poznám ne? ![]()
zítra už se nedostanu…
Přejeme všem krásný závěr letošního roku a náádherný vstup do roku následujícího. Hodně štěstí, zdraví a lásky. A ať se tu v novém roce opět sejdeme k parádnímu pokecu ![]()
Ahoj, já hledám také maminky na pokec. Ráda chodím do nového mateřského centra kousek od mendláku, kde se dá zaparkovat i autem. Mají tam dětský koutek, můžem si dát kávu a vstup je dobrovolný. Takže je to tam super. budu ráda, když se ozvete. A můžem s sejít.