Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem čekala na pokyny z velitelského můstku, i když vzhledem k nemocnosti posádky to vidím černě.
My můžem, budu k dispozici tak cca 14,15h.A budu v Žabinách(kdyby to mělo na něco vliv
)
Ale už se zítra asi nedostanu na net( možná po poledni u mamky), tak mi prosím písněte sms.KAttka má na mě telefon určitě, že jo?
Aj, to vypadá bledě… většina na marodce, Katka nemůže zítra, Míša ve čtvrtek… to je situace ![]()
Tady se tomu nedá velet!
![]()
mikulas je v nedelu
to mi nemuzem.Budu delat o vikendu rekvalifikacku.A navic amme mikulaskou. ![]()
Jo, jsem tu a skřípu zubama, co to jako je, totok. Taková ignorace autorit ![]()
A v Lužánkách je taaaak krásný listí!!! (například) ![]()
Ze bych ti udelala radost?Me se tam enchce na dvakrat totiz do brna.Ja budu muset ve ctvrtek.
krisulka píše:
muzem ve ctvrtek odpoledne
decka, tak jaka??? my muzem taky!!!!
vidim to na pidisrazik, co vy na to?
dori, jeste jednou diky, diky moc za um, martinek uz si na nem pomlaskava!!!! dekujuuuuuu
My taky muzeme
To už je zítra, cooo? ![]()
Tak v kolik a kde se mini/mimi srazíme?
15:00?
Hezké počasí (vypadá, že bude) = Lužánková prochajda?
Nebo jiný nápad na všem dostupné místo, kde lze vypustit děti? Nějaké hřiště v centru?
Srazík o 8 kusech už je pěkný ![]()
Jestli se jde na hriste tak jo to berem.A do Brna jedem kvuli Vam akorat.
Obilnak???
kattkka píše:
Jestli se jde na hriste tak jo to berem.A do Brna jedem kvuli Vam akorat.
Obilnak???
Marťanka1 píše:
My taky muzemeTo už je zítra, cooo?
![]()
Tak v kolik a kde se mini/mimi srazíme?
15:00?
Srazík o 8 kusech už je pěkný
Hezké počasí (vypadá, že bude) = Lužánková prochajda?
Nebo jiný nápad na všem dostupné místo, kde lze vypustit děti? Nějaké hřiště v centru?
me je to putna
dorazim kamkoliv, kdykoliv… ![]()
decka, my dorazime taky kamkoli, jen uz nebudu na netu, tak mi prosim napiste! diky!