Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a jinak mě napadá, že bych zkusil založit „virtuální školicí centrum“
pro tatínky a maminky, co se týká aut, železnice, letadel, tanků… prostě techniky. Děti jsou zvědavé, děti mají spoustu všetečných otázek, ale když jim to vysvětluje cizí strejda, tak mlčí jak zařezané. Mnohem líp to berou od vlastních rodičů, takže přemýšlím nad informační podporou… ![]()
Luckie píše:
A ve Vaňkovce není takovej ten placenej koutek na odložení dětí? Se ty děti tam kdyžtak odložit nemusí, rodiče tam můžou taky.
nevím o ničem, někdo ho tušíš? Kdyžtak povídej, v té „prahové“ kavárně měli děcký koutek,a le ten kvůli chování dětí i jejich matek raděj zrušili a v CaA byl hrací kout, ale ten je taky fuč ![]()
Děvčata, senhal jsem balzu!!! ![]()
Balza je měkké dřevo, dá se krájet kuchyňským nožem. Používají ji modeláři na stavbu házedel, větroňů a podobně. Dlouho jsem ji nikde v obchodě neviděl, až jsem na ni natrefil… v BAUHAUSU. Když jdete „hlavní uličkou“, vidíte před sebou na pravé straně nápis „Laminát“ a za ním nápis „Dřevo“. Zabočíte do uličky „dřevo“ a díváte se po pravé straně dole - až u podlahy.
Akorát tam mají pravopisnou chybu - místo „balzové lišty“ tam jsou „balšové lišty“.
Ceny velice rozumné, od 30 do 130 korun za kus (stávala víc jak dvojnásobek).
lacenka píše:
Juro Vaňkovka není vhodné místo na posezení z dětmaCo vím tak už tam není jediný h rací koutek pro děti, takže na korzování pasáží OK, ale na kafe rozhodně bez dětí
dík za tip na muzeum už leta se tam chystáme tak třeba letos![]()
A všude se tam kouří ![]()
Tak agentura „Děd Vševěd“ hlásí, že podle dnešních zpráv Rádia Petrov otevřeli v Kuřimi akvapark. Náchází se na místě někdejších městských lázní. Údajně je nejmodernější na jižní Moravě (no, to asi neviděli ten v Uhřicích u Kyjova).
Hm, hlásím pořádné nachlazení, jak dítě, tak já
To je tak, když je podzim a matka si myslí, že je ještě léto
Já se na to plavání snad nedostanu
![]()
Tak vidím, že na plavání jsme asi zbyly s Kattkou sami, že ?
Monix: ted jsem chtela napsat.
mala ma horecky.Takze u nas pada plavko taky.
![]()
ahojte holky, mam dotaz ohledne plavani. chtela bych chodit s malou plavat od sesti mesicu, ale do slany vody (ja sem atopik,mala nastesti zatim ne). na internetu sem nasla, ze v hotelu internacionalu je slana voda a plavani, ale je to bez instruktora a to bych si netroufla. pak sem nasla bazeny, ale ty sou chlorovany a zbytek je mimo brno. nevite o neakym bazenu se slanou vodou a instruktorem v brne?dekuju za odpoved
Jasňačka, v Keny v Řečkovicích - na konečné tramvaje 1. Myslím, že tady odsud tam chodily skoro všechny holky. My taky a byli jsme hodně spokojení - je to tam nové a hezké.
Ivush - tak jak je ve školce ? Jak zvládáte ? A jak ty - dá se to na plný úvazek ?
Kenny v Řečkovicích doporučuju - my jsme chodili od 6 měs. a velká spokojenost. Zvláště pro malé prcky je to opravdu výborné.
Ve školce super, samo první měsíc ráno pofňukával. Ale v tomto případě pěju chválu na věkově smíšenou školku. Kdyby se ráno potkalo v jedné šatně 20 řvoucích 3leťáků, tak je to masakr a řve taky jak tur. Ale protože tam ráno potkáváme samé ostřílené školkovníky, kteří se rvou do třídy co je nového čeká - tak teďka můžu říct, že úpně v pohodě. Dokonce nás ráno chodí budit abysme už šli
![]()
No a plný úvazek ..... no musela jsem zapřáhnout manžela, vyzvedávat i vozit bych nestíhala. Ale stejně, jak je na Staré osadě zácpa tak jsme v prdce a ředitelka na nás čeká u brány s oblečeným Vítkem, protože je po zavíračce. Stejně to nechápu, ráno v 7,30 je tam první a odpo ve 4 už je tam sám.
PRACUJÍCÍ MATKY SPOJTE SE!!!! COPA JE TOTO MOŽNÝ?????
No a co vy? chodíte teďka do jeslí na více dnů??