Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kattkko,
tady taky něco odhlasovat
Dvě z účastnic se změnily (ne vlastní vinou, samo) v odpadlice…a zbytek se ještě jednohlasně neshodl…
Jen teď koukám na lodní jízdní řád - a Houstone, máme asi problém…interval mezi parníky je ve všední den už hodina a půl
Mně by to to nevadilo, ale už bychom to asi nestihli za 2 hodiny, jak potřebuje Monix ![]()
Parník jede v 10…pak jen domluvit, kde vystoupíme, a chytit nějaký zpět…pauza by tam být měla, aby děti vydržely nerozložit plavidlo na součástky během jízdy…
Mělo by nás být 5 a děti, pokud jsem nepřehlídla nějakou přihlášku - Monix, Kattkka, Mischni, Krisulka a já. Tak to se snad dá domluvit, safra, no néé?
Aspoň čas by mohl být jasný - zítra, 20.9., mezi 9:30-9:45, cca do 12-13:00
Marta:dobre.My tam budem vyjedem busem v 8 od nas to akorat pekne stihnem. ![]()
Ja mam o pul druhe byt u doktora.Ale max.tam dojdu pozdeji.Snad me nesezere. ![]()
Já se taky hlásím na zítřejší paroplavbu.
Jsem zvědavá, kolik se nás nakonec sejde. ![]()
A taky doufám, že to stihneme, my jsme ráno hrozný nevejpravy…KDyžtak budu volat Monix, ať zdrží kapitána. ![]()
Počasí, zdá se bude, příznivé, tak se na vás těšíme!! ![]()
OK - jedééém ! Sraz v 9,45h. na velkém parkovišti nebo přímo u mola ?????
I to zpoždění nejak přežijeme - snad protivnou Katy na zpáteční cestě kapitán nevysadí na pustém ostrově
![]()
no me je to jedno radsi u mola ne
protoze ja mam strach ze kolem vas akorat projdu a nenajdu a tam urco vas uvidim. ![]()
Tak my tam taky doufám budeme
U mola v 9:45! Kolem 9 chytíme šalinu a jedem za vámi!
Mladý pán vstával opět v 6, takže ve 12 je taky protivnej = zpáteční cesta bude super
![]()
Ahoj holky, jsme taky z Brna, jsou tu nějaké maminky s menšími dětičkami (náš kuba má 8,5 měsíce)
chtěli bychom podnikat nějaké akce ale neznáme moc maminek se stejne starými dětmi…
merett píše:že nenakoukla včera
Ahoj holky, jsme taky z Brna, jsou tu nějaké maminky s menšími dětičkami (náš kuba má 8,5 měsíce)chtěli bychom podnikat nějaké akce ale neznáme moc maminek se stejne starými dětmi…
dnes na poradně (6m) měla malá 7700g a 73cm, očko nebylo má rýmu a včera i horečky, neb jednička vlevo dole je venku, druhá se tlačí
a malá se spírá na kolínka a houpe se (chystá se na lezení, zatím klasicky couvá), málem mudře zhupsla ze stolu jak na těch kolínkách byla rychle ![]()
a fotečka dneska ráno…
lacenka píše:merett píše:že nenakoukla včera
Ahoj holky, jsme taky z Brna, jsou tu nějaké maminky s menšími dětičkami (náš kuba má 8,5 měsíce)chtěli bychom podnikat nějaké akce ale neznáme moc maminek se stejne starými dětmi…
Holky se právě vrací z přehrady, my se neúčastnili, tvým požadavkům odpovídáme částečně, nejsme z Brna, ale malýho sviště máme
dnes na poradně (6m) měla malá 7700g a 73cm, očko nebylo má rýmu a včera i horečky, neb jednička vlevo dole je venku, druhá se tlačí
a malá se spírá na kolínka a houpe se (chystá se na lezení, zatím klasicky couvá), málem mudře zhupsla ze stolu jak na těch kolínkách byla rychle
a fotečka dneska ráno…
no já koukala všude možně ale napadlo mě napsat až dnes. My bychom stejně dnes nemohli protože jsme měli v poledne plavčo a Kuba je dešně uknouranej asi mu rostou dvojky
to jste šikovní že se už houpete na kolínkách, my se v 6 měs teprve začínai plazit po bříšku a na kolínka šel až teď před cca 14 dny. Tak ať vás rýma brzy přejde a je zase veselo ![]()
merett píše:
vitej holka, taky mam doma „mensi“ (79cm, 9,96kg) chodici
miminko - 10,5 mes (gestecne) a potulujem se po brne a radi se pridame bo skoro zadne mamky s miminky neznam ![]()
lacenko, moc krasne foto a jeste krasnejsi miry ![]()
parnikarky, povidejte, prehanejte, jak bylo!!!! dnes jsem na vas dopo vzpominala, kdyz jsme se cachtali v bazenu, jak se asi cachtate vy ![]()
Hoj hoj hoj!
Koukám, že žádné parníkové drby tady ještě nejsou! ![]()
Laci, malá je ale šikula! Tak doufám, že ji brzy taky předvedeš
Někde na srazíku, co? ![]()
Merett, vítej!
Menší dětičky jsou tady taky - už se ozývají, koukám…a my se věkově nějak neškatulkujeme, na sraziky vítáni všichni!
Markyt, tak no, bylo juuuu, jeee ![]()
Nekoupali jsme se, ehmm… junior chtěl přelézt zábradlí a skákat do vody, málem k tomu ukecal i holky…plavba parádní, výletní, počasí ukázkové (objednávka vyšla!!!
) K mírnému zamokření a zasvinění dítek došlo na břehu, páč byla mokrá tráva a voda u kraje, kde provokovaly kačenky. Svačinku jsme daly, pokecaly, dítka unavily, zpátky ve zdraví přijely… no akce výborná! ![]()
Fotky budou! Jen co je dostaneme na jednu hromadu a vybereme reprezentativní vzorek, kde vypadáme úúúžasně! ![]()