Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
15.9.10 14:59

Já nevím, jestli na ty 2 hodky má cenu se táhnout do toho šílenýho kopce (a zvířat kolem poskromnu…). Nebyla by spíš nějaká venkovní zahrádka s pískovištěm oploceného charakteru (by dítka nezdrhaly) ? I na parník mi ty 2 hoďky přijdou málo… Ale nechávám i na ostatních, to je jen názor. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
15.9.10 15:55

Marťanko, tak už jsem to našla na netu, v jiný diskuzi o tom holky mluvily, tak už vím vše co potřebuji, ale i tak dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
15.9.10 18:15

Díky za ty rady s krbem :palec: Taťka si to dnes poměřil a asi to vyrobí :-D

Srazík - my budeme v pondělí v Brně, ale mám 10.15h. kožní s Ellou (na ul. Smetanová), Benda bude u mamky. Tak bych mohla jedině pokud budete někde ve městě (to bych s sebou asi Bendu vzala :think: ). Bystrc je daleko a než bysme tam dojeli, budete pryč :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
15.9.10 20:38

mno nám se to 20.9. malinko zkomplikovalo 6m KO u mudry, zatím to nechávám otevřený,ale pokud bychom i očkovali tak se musíme omluvit, má dostat první hexu a reakce mají naše děti vždy docela divoký :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
16.9.10 01:44
Marťanka1 píše:
Hola hoj,

jen tryskové info:

Srazíkové hlasování dopadlo následovně:

Vítání podzimu aneb Skoropodzimní báboletní slet

15.9. odpoledne: Mischni, Kattkka, Marťanka, Krisulka
20.9. dopoledne: Lacenka, Mischni, Kattkka, Marťanka, Zebra, Monix, Krisulka

Takže se těším, že se v pondělí všechny zde napsané báby slétnou a ještě nějaké se přidají ;-)
Tuším, že tak nějak na 10 se snad kdokoli odkudkoli dopraví kamkoli…
Parník? Zoo? Hřiště? Kavárna? Coooo? :?:

ahojda holciny, v pondeli mame s martinkem plavani, takze pokud pujdete pozdeji a budete lumpacit nekde kolem 13 hodiny, tak za vama dovalim :-) a kdyz ne, tak ja si vas najdu jindy a jinde :-) :-)

p.s. prosim, muzete mi poslat nektera z vas na sz tydlitonek, at vas mohu pripadne nahanet? :-)

p.s.s. na svobodaku ode dneska do nedele jsou slavnosti vina, jsou tam i nejake stanky jak na vanocnich trzich, v patek rano mazu na ochutnavacku, nepridate se nekdo? co katty, uz mas nakoupene ty kosile? :-):- nechces opet utahat dcerenku cestou do centra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.9.10 06:07

Marky: budu muset ale nevim jestli dnes nebo zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
17.9.10 18:32

Hromadné vypouštění lampionů - 24. 9. 2010 Brno - Kraví hora

http://www.thajskelampiony.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uji
2
17.9.10 19:53

nováček

ahojky,
tak na lampiony bych se rada prisla podivat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
17.9.10 20:31

Jo já taky ale mi to máme krapek z ruky, leda že by nějaký přiletěl až k nám :mrgreen:
Vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.9.10 21:40

My půjdem určitě :-) Musí to být krásný, tolik světýlek …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
18.9.10 20:06

Uji - vítej tady !

Tak lampiony pro nás nepřichází v úvahu - v tu dobu již má madam půlnoc :-D

Tak mám dojem, že srazík asi odpískáme, co ? Nějak jsem nepostřehla shodu na místě konání. Ale neva, snad příště by to vyšlo, ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
18.9.10 20:27

Monix, ne ne, nic se pískat nebude! :-D Lenochu líná! :-D

Zoo vyřadíme, parník se za 2 hoďky dá v pohodě (už jsme tu minule psaly s Lacenkou návrh trasy - jízdenka zpáteční rokle = 30 minut parník - pak volná zábava na „otočce“ cca 45 minut - 30 minut parník zpět), když vyjedeme v 10, stíháme ;-)

No a pak jedině rychle návrhy na nějaké oplocené hřiště v centru - já psala Obilňák, ale není to náš rajón, tak nemám přehled…

Jo a ještě mlsné maminy aby měly co do zobáčku kromě pokecu, tak to fakt netuším…tipy na zahrádky? Ví někdo? Kris?!!! (deštivá varianta snad tentokrát nebude!)

Zebra by centrum taky stihla ;-)
Laci, laci, očko? No no musí být, aj…
Markyt, já musím být ve 13 minimálně na cestě domů :-(

Pavur, huráá! tak a´t to ve zdraví přežiješ ;-)

Uji, vítej! :kytka:

A už nic nevím :-) papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
18.9.10 20:36

Oukej, oukej !! Tak tedy anooo - parník bude :) Jen je potřeba se přiobléknout - jak moje babička říkávala:„od lesa a od vody táhne“ :lol: :lol: :lol:

Takže 10,00h. odplouváme ??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.9.10 20:50

My nakonec nemůžeme - ke kožní sice nakonec nejdeme (vyléčila jsem ekzém sama :jazyk: ), ale Benda je teď asi týden nachlazenej a pořád dost kašle :-?
Tak snad příště :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.9.10 15:22
Marťanka1 píše:
Markyt, já musím být ve 13 minimálně na cestě domů :-(

nu coz, olupte!! vsak ja si vas najdu jindy a jinde :-)

a hadejte, copak to je na videjku? :-) :dance: :potlesk:

http://www.youtube.com/…martinekmimi#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová