Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
7.9.10 10:50

Jo a hlavne ze nas tu bydli tolik pobliz :mrgreen: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
7.9.10 10:53

Katko, dekuju, meli bychom tam zacit chodit pristi tyden, je to od nas asi nejbliz,rozhodovala jsem se Kohoutovice nebo ten Motorsport.....

Vcera jsem jela dopoledne z Kohoutek do Rosic, jela jsem hodne pomalu v Popuvkach, pac tak byli policajti, a Vy jste sli po prave strane od tech rodinnych domku po strani…Sli jste dost blizko, tak jsem Vas poznala, podle fotek… :-D
Jo a byli jste bez kocaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.9.10 11:05

Jo bez kocaru jsme byli ale meli jsme vcera sebou kocarek na panenky.Jsi mela zastavit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.9.10 11:07

Barunka mela vcera paardni den.Jeste ze dneska je hodna.Ale nejspis do doby nez pujdem ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
7.9.10 11:09

:lol: priste zastavim :palec: , a kam tam chodite na prochazky?Tam po prave strane bydlite?Ty domky vypadaji hezky, jen je to blizko silnice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.9.10 11:13

My jsme v te bytovce.Vcera jsme sli zrovna do obchodu.A jinak k rybniku a nekdy smer zebetin to vemem.A nebo na Veselku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.9.10 11:14

jinak ta silnic nevadi tam je klid v Brne me jezdili tramvaje pod oknem to bylo horsi jestli myslis toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
7.9.10 11:24

Vsak jsme byli kousek od sebe, ja byla na Novych sadech…tramvaj pod oknama…
V Popuvkach je urcite vetsi klid :palec:
Chodite nekam do cviceni?Ja se po necem zhanim, neco je tady kousek od nas v Zastavce…
Tady v Rosicich az od 2 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.9.10 11:44

Nechodime.Ale o necem prave ze premyslim taky.Spojeni do Rosic a zastavky mame dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.9.10 18:18
mischni píše:
Hola, hola,
hlásím, že rezervace na bazén jsou už otevřené(jak mi sdělila jedna dobrá duše :wink: ), takže můžeme zahájit plavání.
Takže stále všem zájemcům vyhovuje ÚTERÝ 9.30-11H?
Varianta je ještě čtvrtek v tentýž čas. Stejně, pokud nás bude víc, jak 5 matek, tak budeme muset vytvořit dvě skupiny, popřípadě se vzájemně doplňovat, abysme se vešly.
MY příští týden v úterý nemůžeme, už něco máme, ale pak už jsme připraveny se vrhnout do vln.
TAk mi hoďte, kdo chcete příští úterý, jestli mám rezervovat.A jak to vypadá s tím „vítáním podzimu“ nebo jak to Marťanka nazvala? Koná se nebo nee? :nevim:

Mischni, když já pořád nevím, jestli 14.9. půjdeme nebo ne. Markét měla rýmu jak trám, už to ustupuje, ale nevím jak za týden.
Napíšu později, může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.9.10 19:57
xmerssy píše:
Ahoj holky,

neznate nahodou nekoho kdo chodil na plavani Čiperové, je to mezi Ostrovacicema a Zebetinem v hotelu Motorsport…potrebovala bych nejake reference… :kytka:

A vcera jsem videla Kattkku s Baru v Popuvkach… 8-)

Uzijte si srazik :kytka:

Tak holky chodi tam ale dnes tam byli poprve tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
8.9.10 08:57

Kattkko děkuju, včera to právě poprvé začínalo, ale já to nestihla, tak jdeme příští týden.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
8.9.10 19:09

holky tak se přiznejte která jste se k nám dneska u Tesca na dornychu hlásila :wink: Já si bohužel moc nestihla všimnout vláčela jsem kluky na autobus, který nám stejně před nosem ujel :zed: Akorát jsem si všimla že to dotyčné moc slušelo, taková upravená fešná mamča :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.9.10 19:49

Teda, ja jsem dneska byla taky u Tesca, nesluselo mi to vubec a nehlasila jsem se :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.9.10 19:58

lacenko - to jsem byla já. :lol: A děkuji za pochvalu. Taky už je to s postupujícím věkem hokna, tak vyrážím až po poledni. :mrgreen:
Ale byl na tebe boží pohled, kluci vláli za tebou a akorát jsem si nevšimla, jestli jsi měla jěště Lidušku v šátku nebo ne.
Vidíš, mohly jsme dát kafe, když ti to stejně ujelo.
Já jsem byla s pubošem kupovat šolnu do tanečních, tak jsem zase o pár tisíc lehčí. Ale jsem strašně ráda, že chce chodit( potrně zásluha jedné spolužačky), protože o tom nechtěl původně ani slyšet. Tak se těším, až mě provede na prodloužené - mám zamluvený waltz.(doufám, že se to tak nějak píše… :roll: :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová