Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katko, dekuju, meli bychom tam zacit chodit pristi tyden, je to od nas asi nejbliz,rozhodovala jsem se Kohoutovice nebo ten Motorsport.....
Vcera jsem jela dopoledne z Kohoutek do Rosic, jela jsem hodne pomalu v Popuvkach, pac tak byli policajti, a Vy jste sli po prave strane od tech rodinnych domku po strani…Sli jste dost blizko, tak jsem Vas poznala, podle fotek…
…
Jo a byli jste bez kocaru…
Jo bez kocaru jsme byli ale meli jsme vcera sebou kocarek na panenky.Jsi mela zastavit. ![]()
Barunka mela vcera paardni den.Jeste ze dneska je hodna.Ale nejspis do doby nez pujdem ven.
priste zastavim
, a kam tam chodite na prochazky?Tam po prave strane bydlite?Ty domky vypadaji hezky, jen je to blizko silnice ![]()
My jsme v te bytovce.Vcera jsme sli zrovna do obchodu.A jinak k rybniku a nekdy smer zebetin to vemem.A nebo na Veselku
jinak ta silnic nevadi tam je klid v Brne me jezdili tramvaje pod oknem to bylo horsi jestli myslis toto.
Vsak jsme byli kousek od sebe, ja byla na Novych sadech…tramvaj pod oknama…
V Popuvkach je urcite vetsi klid ![]()
Chodite nekam do cviceni?Ja se po necem zhanim, neco je tady kousek od nas v Zastavce…
Tady v Rosicich az od 2 let.
Nechodime.Ale o necem prave ze premyslim taky.Spojeni do Rosic a zastavky mame dobre.
mischni píše:
Hola, hola,
hlásím, že rezervace na bazén jsou už otevřené(jak mi sdělila jedna dobrá duše), takže můžeme zahájit plavání.
Takže stále všem zájemcům vyhovuje ÚTERÝ 9.30-11H?
Varianta je ještě čtvrtek v tentýž čas. Stejně, pokud nás bude víc, jak 5 matek, tak budeme muset vytvořit dvě skupiny, popřípadě se vzájemně doplňovat, abysme se vešly.
MY příští týden v úterý nemůžeme, už něco máme, ale pak už jsme připraveny se vrhnout do vln.
TAk mi hoďte, kdo chcete příští úterý, jestli mám rezervovat.A jak to vypadá s tím „vítáním podzimu“ nebo jak to Marťanka nazvala? Koná se nebo nee?
Mischni, když já pořád nevím, jestli 14.9. půjdeme nebo ne. Markét měla rýmu jak trám, už to ustupuje, ale nevím jak za týden.
Napíšu později, může být?
xmerssy píše:
Ahoj holky,neznate nahodou nekoho kdo chodil na plavani Čiperové, je to mezi Ostrovacicema a Zebetinem v hotelu Motorsport…potrebovala bych nejake reference…
A vcera jsem videla Kattkku s Baru v Popuvkach…
Uzijte si srazik
Tak holky chodi tam ale dnes tam byli poprve tak nevim.
Kattkko děkuju, včera to právě poprvé začínalo, ale já to nestihla, tak jdeme příští týden.....
holky tak se přiznejte která jste se k nám dneska u Tesca na dornychu hlásila
Já si bohužel moc nestihla všimnout vláčela jsem kluky na autobus, který nám stejně před nosem ujel
Akorát jsem si všimla že to dotyčné moc slušelo, taková upravená fešná mamča
![]()
Teda, ja jsem dneska byla taky u Tesca, nesluselo mi to vubec a nehlasila jsem se ![]()
lacenko - to jsem byla já.
A děkuji za pochvalu. Taky už je to s postupujícím věkem hokna, tak vyrážím až po poledni. ![]()
Ale byl na tebe boží pohled, kluci vláli za tebou a akorát jsem si nevšimla, jestli jsi měla jěště Lidušku v šátku nebo ne.
Vidíš, mohly jsme dát kafe, když ti to stejně ujelo.
Já jsem byla s pubošem kupovat šolnu do tanečních, tak jsem zase o pár tisíc lehčí. Ale jsem strašně ráda, že chce chodit( potrně zásluha jedné spolužačky), protože o tom nechtěl původně ani slyšet. Tak se těším, až mě provede na prodloužené - mám zamluvený waltz.(doufám, že se to tak nějak píše…
)