Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Joo holky, tak tu ST nemuzu, vcera jsem si naplanovala oslavu svych narozek… Coz snad chapete, se oslavit musi
Ja fakt nemam pojem o datech a case… porad jsem jaksi nekdy kolem 1.9…
Martanko, joo snad se blyska na lepsi casy, dnes Tomik nechapal, proc nejde do skolky, ze tam chce! (Jsme doma, protoze ma rymu, tak kvuli ostatnim detem, aby nikoho nenakazil)
Mischni, no tak to je ideal, ze dovca takhle pekne vysla. A pesan to prezil a to je dulezity!!! Priste uz se do hotelu bude tesit ![]()
Zebro, no ty punchochace uz tam doprodavaji, takze si tam supajdi co nejdriv!!
Alenka píše:Zebro, no ty punchochace uz tam doprodavaji, takze si tam supajdi co nejdriv!!
Už je máme
V Avionu měli, sice jen jednu velikost, ale Elle ještě budou ![]()
U Avionu taky vozí děti zadara na koních (vendku vedle Mountfieldu), kdyby měl někdo zájem. Je to od čtvrtka do neděle, ale časově nevím
Benda to ořval, že nepůjde, ale nakonec šel ![]()
Hoj hoj při žravém večeru (to já mám teda furt ![]()
Další update srazíkový:
Vítání podzimu aneb Skoropodzimní báboletní slet
15.9. odpoledne: Mischni, Kattkka, Marťanka
20.9. dopoledne: Lacenka + princezna Lidunka, Mischni, Kattkka, Marťanka, Zebra, Monix
Zatím lehce převažuje pondělí dopo, když Alenka bude juchajdit a tralalat
![]()
Místo zatím neznámé, z minula nám tu „visí“ v nabídce parník na přehradě nebo zoo taky skoro tam…taky mě napadlo, že za pěkneho počasu bychom třeba mohli obsadit nějaké hřiště v centru, třeba Obilňák (nebo má někdo tip, co?
Plán B nebudu zmiňovat, nebo na něj zase dojde ![]()
Zebři, jojo, kluci jsou ouplně přesně o měsíc! Před rokem to na nich moc poznat nebylo ![]()
Ali, no vidíííš, jakej je šikula! A teď zakládej další diskusi - proč nemůžu do školky, když mám jenom rýmu
Já jsem na prcka zvědavá zítra, jde poprvé do školičky i v pátek, ale to tam nebudou ty „jeho“ čtvrteční tety, takže čekám řev a násilné odtrhávání přicuclého paviána…
Jo a záměrně nereaguju na provokativní popisy úžasných dovolených ![]()
Dneska jsem ve městě Mischni, Alenku ani Lacenku neviděla, všude jen samé naštvané a uštvané matky ![]()
Babi:poslete mi nektera z vas adresu na to plavani.
Pokud se mi nepodari vetrit k chuanitce nebo nekomu kdo pojede od smeru od popuvek do auta.
![]()
ne to byl vtip prosim tu adresu.
Marťanka1 píše:
Dneska jsem ve městě Mischni, Alenku ani Lacenku neviděla, všude jen samé naštvané a uštvané matky
No jo, já jsem dnes ve městě fakt byla
![]()
Manža šel k doktorovi, tak jsme se flákali po městě. A Benda zakopává i v těch nových botech, tak mu každých 5 minut vysvětluju, že musí koukat pod nohy
![]()
Ja vcera ve meste nebyla, tak bodejt bys me tam potkala…to bych se divila
Diskuzi zakladat nebudu, protoze to synator pochopil, ze by jinak nakazil ostatni deti. ![]()
Zebro díky, dneska jsme se vydali na koníky a u Olympie jsou hasiči a Lego. Byl to náš první větší výlet po narození malýho ![]()
Maminky, chodíte někam do mateřského centra? Syn má rok a půl tak pátrám kam bych ním mohla chodit…zároven teda i s miminkem máte něco vyzkoušeného? Já vím jen o kavárně na Husově a pak nová kavárna na Pekařské Orly cafe tam je dětský koutek vzadu a mají tam i solárium a ted tam bude nově i nehtařka, tak se tam budu chodit zrelaxovat
ale chtěla bych nějaké cvičení nebo angličtinu něco pro prcka jenže vše je od dvou let…chtělo by to nějaké kamarády
děkuji za radu
Ahoj děvčata, vyčenichal jsem bezva akci, tak vám o ní chci napsat. Galerie Baron Trenck (na Kapucínském náměstí) vystavuje kulisy a postavičky z animovaných filmů ze studia animovaného filmu ve Zlíně. K vidění jsou Pat a Mat, něco z animovaných filmů Hermíny Týrlové (pamatujete třeba z dětství film „Uzel na kapesníku“?) plus něco, co jsem ani neznal.
Webový odkaz máte tady.
Juro, tomu rikam CENICH!! Moc zajimave, rada bych tam zavitala, snad to vyjde ![]()
Zebro, nene, to jsi nebyla ty
A věta „dívej se pod nohy“ je u nás fakt častá…a když se k tomu navíc přidá dítěti deštník do tlapek jako včera cestou do školičky..je to vůůůbec na zabití ![]()
Alenko, no a já pořád koukala kolem, jestli někoho nepotkám a nic
A dnes taky nic! (snad jste mě někdo neviděl a nehodíte popis, jak vlaju centrem ![]()
Jo, holky, a díky za punčocháčový tip! Dnes úspěšně uloveny ![]()
Juro, tak ten tvůj nos je extra čichací! Já si dnes ve městě všimla jen několika šašků (jojo, přijel cirkus Jo-Joo), ale toto by se mi tedy líbilo…jen prcek je asi ještě malý…a nevíš náhodou, kde jsou tu někde blízko kolotoče??? Nebo budou…
Tak kolotoče z hlavy nevím, ale rozhodím sítě a dám vědět..... Tak namátkou mě napadá… co takhle v Krpoli blízko nějakého sídliště…? Něco se mně plete, že tam bývaly…
Marti tak pokud jsem dobře koukala tak v tom Komárově jsou i kolotoče ![]()
Jééé, lacenka má jako vždy pravdu… Svatopetrská v Komárově, to parkoviště u paneláků…
Já mám pocit, že k nám na hody jezdí i kolotoče, tak teď by mělo být kolotočů hodně, ne?
![]()