Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ok, tak já to rezervuju na příští pondělí 9.30-11h,jo? Je to ještě volný.
My jsne obě celkem nachcípaný, tak jsem přemýšlela, jestli vůbec jít teď.
Akorát ten další týden my asi nemůžeme, jsme objednaný k notářce a pokud to manžel nezruší z pracovních důvodů, tak tam musím, protože bych ho zas dlouho nedostala.
Tak napište, jestli vám to mám bloknout: ![]()
Oh - ještě jsem se ani nestačila vyjádřit…a už je to bloklé
Jen hlásím, že obě jsme s rýmou, Katy i kašel - zatím bez teplot. Tak uvidíme jak to bude vypadat zítra a večer písnu, zda to u nás dopadne či ne.
Monix píše:
Oh - ještě jsem se ani nestačila vyjádřit…a už je to bloklé![]()
![]()
Jen hlásím, že obě jsme s rýmou, Katy i kašel - zatím bez teplot. Tak uvidíme jak to bude vypadat zítra a večer písnu, zda to u nás dopadne či ne.
Moni: ale jedna se az o dalsi ponedli ne o tohle.
Aháááá - tak to jo, do té doby snad budeme ok. Tak ruším, co jsaem napsala, a počítám s pondělkem přespříští týden.
Dobré odpoledne, chci jen připomenout, co se v Brně aktuálně děje… V Technickém muzeu dnes začíná výstava „MASEC“ aneb „Historie Masarykova závodního okruhu“. Co jsem tak nahlídl za plentu, tak budou vystavené moc zajímavé mašinky…
No a připomenul bych, že v nejvyšším patře Technického muzea je suprová hernička, kde se vyblbnou i menší děti, které exponáty moc nezajímají.
Pro slečny zase může být zajímavá výstava „Dámská volenka“ - dobové šaty a módní doplňky na Špilberku.
Takže pokud máte trochu větší dítko a nevíte, kam s ním zajít, tak teď už možná víte…
Juro
Jsi jmenovám vrchním Vševědem Kam v Brně ![]()
A protože bych měla pomalu svolávat nějaký říjnový srazík (tentokrát na odpoledne, aby to bylo fér), můžeš sem třeba hodit nějaký netradiční tip, co?
![]()
Jinak všechny Brňáky a Brňačky - malé i velké moc zdravím!
Martanko - jojoo, srazík jooo! A hned hlásím, že nemůžem pondělky a čtvrtky ( občas i úterý
) odpoledne neb dělám. Ale těšíme se. A buď objednej nějaký slušný počasí nebo vytápěnou hospodu -tedy baby kavárnu… ![]()
My kašlem doma všichni jak psi, Bára teda nejmíň, ale jinak by si kolemjdoucí mohli myslet, že jsem založila TBC sanatorko…
Ale do srazu hodláme vyzdravět, slibuju. ![]()
Tak mě napadá - co se „srazit“ ve Vaňkovce? Parkování vyřešené, občerstvení a záchody taky, prostory vytápěné (v tomto počasí k nezaplacení), dát si kafe, zákuseček a s dětma proběhnout hračkářství? To by mohly hnedka po návratu domů začít psát Ježíškovi… ![]()
Juro Vaňkovka není vhodné místo na posezení z dětma
Co vím tak už tam není jediný h rací koutek pro děti, takže na korzování pasáží OK, ale na kafe rozhodně bez dětí ![]()
dík za tip na muzeum už leta se tam chystáme tak třeba letos
![]()
A ve Vaňkovce není takovej ten placenej koutek na odložení dětí? Se ty děti tam kdyžtak odložit nemusí, rodiče tam můžou taky.
Pak mě napadá ta Veselá kavárna na Lesné nebo jak se to jmenuje… Nebyl jsem tam, jen vidím vždycky billboard, když jedu okolo…