Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
1.10.10 20:34

Ok, tak já to rezervuju na příští pondělí 9.30-11h,jo? Je to ještě volný.
My jsne obě celkem nachcípaný, tak jsem přemýšlela, jestli vůbec jít teď.
Akorát ten další týden my asi nemůžeme, jsme objednaný k notářce a pokud to manžel nezruší z pracovních důvodů, tak tam musím, protože bych ho zas dlouho nedostala.
Tak napište, jestli vám to mám bloknout: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.10.10 20:37

Blokni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
1.10.10 21:54

Tak už máte, co jste chtěly… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
2.10.10 19:27

Oh - ještě jsem se ani nestačila vyjádřit…a už je to bloklé :lol: :lol: :lol: Jen hlásím, že obě jsme s rýmou, Katy i kašel - zatím bez teplot. Tak uvidíme jak to bude vypadat zítra a večer písnu, zda to u nás dopadne či ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.10.10 19:32
Monix píše:
Oh - ještě jsem se ani nestačila vyjádřit…a už je to bloklé :lol: :lol: :lol: Jen hlásím, že obě jsme s rýmou, Katy i kašel - zatím bez teplot. Tak uvidíme jak to bude vypadat zítra a večer písnu, zda to u nás dopadne či ne.

Moni: ale jedna se az o dalsi ponedli ne o tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
2.10.10 19:39

Aháááá - tak to jo, do té doby snad budeme ok. Tak ruším, co jsaem napsala, a počítám s pondělkem přespříští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.10.10 13:49

Dobré odpoledne, chci jen připomenout, co se v Brně aktuálně děje… V Technickém muzeu dnes začíná výstava „MASEC“ aneb „Historie Masarykova závodního okruhu“. Co jsem tak nahlídl za plentu, tak budou vystavené moc zajímavé mašinky… :palec: No a připomenul bych, že v nejvyšším patře Technického muzea je suprová hernička, kde se vyblbnou i menší děti, které exponáty moc nezajímají.
Pro slečny zase může být zajímavá výstava „Dámská volenka“ - dobové šaty a módní doplňky na Špilberku.

Takže pokud máte trochu větší dítko a nevíte, kam s ním zajít, tak teď už možná víte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
5.10.10 17:20

Děkujééém :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
5.10.10 20:08

Juro :palec: Jsi jmenovám vrchním Vševědem Kam v Brně :-)
A protože bych měla pomalu svolávat nějaký říjnový srazík (tentokrát na odpoledne, aby to bylo fér), můžeš sem třeba hodit nějaký netradiční tip, co? ;-) :srdce:

Jinak všechny Brňáky a Brňačky - malé i velké moc zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.10.10 20:17

Martanko: taky zdravim.
Hele a hod datum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.10.10 22:18

Martanko - jojoo, srazík jooo! A hned hlásím, že nemůžem pondělky a čtvrtky ( občas i úterý :lol: ) odpoledne neb dělám. Ale těšíme se. A buď objednej nějaký slušný počasí nebo vytápěnou hospodu -tedy baby kavárnu… :mrgreen:

My kašlem doma všichni jak psi, Bára teda nejmíň, ale jinak by si kolemjdoucí mohli myslet, že jsem založila TBC sanatorko… :roll: :wink: Ale do srazu hodláme vyzdravět, slibuju. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
6.10.10 07:10

Tak mě napadá - co se „srazit“ ve Vaňkovce? Parkování vyřešené, občerstvení a záchody taky, prostory vytápěné (v tomto počasí k nezaplacení), dát si kafe, zákuseček a s dětma proběhnout hračkářství? To by mohly hnedka po návratu domů začít psát Ježíškovi… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
6.10.10 10:05

Juro Vaňkovka není vhodné místo na posezení z dětma :nevim: Co vím tak už tam není jediný h rací koutek pro děti, takže na korzování pasáží OK, ale na kafe rozhodně bez dětí :wink:
dík za tip na muzeum už leta se tam chystáme tak třeba letos :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
6.10.10 12:02

A ve Vaňkovce není takovej ten placenej koutek na odložení dětí? Se ty děti tam kdyžtak odložit nemusí, rodiče tam můžou taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
6.10.10 13:37

Pak mě napadá ta Veselá kavárna na Lesné nebo jak se to jmenuje… Nebyl jsem tam, jen vidím vždycky billboard, když jedu okolo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová