Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No kdyz on je tak dobrej.Ale kdyz ja ho skoro vubec necitim v hlave.
![]()
no to ne. ![]()
Tatik me lanari at si zajdu na benzinku pro dalsiho. ![]()
Tož to jdi! (nebo tam vyšli rychlé posly = tatíka
A i nějakou mňamku může přibalit…a stavit se s nákladem i nám
![]()
Holky, pošlete mi taky panáka… ![]()
Martanko - jakou sloní 40?
Tu já mám taky.
A cítím se jako Popelka.( Nebo její sestra?
)
Marodi, koukejte se uzdravit, ať se konečně slezeme v nějakém plném počtu! ![]()
Ahoj holky, rada bych mezi vas obcas zavitala jestli muzu
Momentalne jsem mimo CR, ale na Vanoce se stehuju zpatky do Brna. Mam plno otazek, budu rada, kdyz se nekomu bude chtit odpovedet.
Uvazuju kterou porodnici si casem vybrat? Vim, ze mam jeste cas, ale jak ctu recenze, tak kazda ma nejake + a -. Tatinek chce byt u porodu (pry na me musi davat pozor aby mi neublizovali
) tak nejakou kde muze byt celou dobu se mnou. Jake mate zkusenosti? Poradaji tam i nejaky predporodni kurz? Myslite, ze je dobry nebo zbytecny ho absolvovat? (mozna bych tam mela poslat hlavne pritele, aby si ujasnil co je a neni ublizovani
)
Mate zkusenosti s plavanim v tehotenstvi a pak i s miminkama na Kravaku? Nebo znate nejaky lepsi?
To by na zacatek asi stacilo ![]()
Diky ![]()
Tož baby jsme všeci marod, Tom má ATB a vůbec zatím nezabírají a Honza mi dnes taky zůstal doma. Já to mám na průduškách a hrozně to bolí. Liduš je „jen“ šíííleně zasoplená…ach jo, já tak nemám ráda toto období ![]()
Čauky, taky jsme zas nemocný, šílený, chvilinku jsme zdravý a pak to zas někde chytnem, už mě to teda pěkně štve ![]()
Tak u nas zatim tatka odolava. Pravda, prisel s tim, ze ho boli v krku, tak jsem ho nadopovala a sama jsem to od nej asi lapla. Takze ted mame s Tomem oba antibiotika, me se jeste osypaly packy z loupani pomela - nikdy vic to nekoupim
Takze jsem povolala babicku a odpocivam.
Tož, baby, co to jeeee? ![]()
Samej bacil, já se picnu.. nebo mě picne ten bacil, že jo…my zatím komplet odoláváme, až na ten jeden horečkový den (zkusila jsem diagnózu „asizuby“, 5 prcek fakt nemá)
Tak jak to vidím: Luckie marod, Lacenkovic taky, Alenka též, většina se ani neukáže, nejspíš taky v posteli…chudáci malí
![]()
Bára&Bára, návrhy sem! (zrušíme a počkáme, nebo dáme pidisraz?)
Vydrz.mame jet do Brna.tak ti pisnu na Fb.Jestli ho dame zitra.Nebo pisnu sem prostetam kde te najde. ![]()