Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
29.10.10 20:24

Respektive uz skoro neni. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
29.10.10 20:27

:-D :-D :-D Kattkko!!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.10.10 20:31

No kdyz on je tak dobrej.Ale kdyz ja ho skoro vubec necitim v hlave. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
29.10.10 20:44

No abys ho neucítila až zítra ráno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.10.10 21:00

no to ne. :lol:
Tatik me lanari at si zajdu na benzinku pro dalsiho. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
29.10.10 21:13

Tož to jdi! (nebo tam vyšli rychlé posly = tatíka ;-)) A i nějakou mňamku může přibalit…a stavit se s nákladem i nám :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.10.10 21:17

Holky, pošlete mi taky panáka… :think:

Martanko - jakou sloní 40? :evil: Tu já mám taky. :wink: A cítím se jako Popelka.( Nebo její sestra? :mrgreen: )

Marodi, koukejte se uzdravit, ať se konečně slezeme v nějakém plném počtu! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.10.10 22:12

Tak uz mam pred sebou dalsi lahev. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
31.10.10 21:15

Ahoj holky, rada bych mezi vas obcas zavitala jestli muzu :-) Momentalne jsem mimo CR, ale na Vanoce se stehuju zpatky do Brna. Mam plno otazek, budu rada, kdyz se nekomu bude chtit odpovedet.
Uvazuju kterou porodnici si casem vybrat? Vim, ze mam jeste cas, ale jak ctu recenze, tak kazda ma nejake + a -. Tatinek chce byt u porodu (pry na me musi davat pozor aby mi neublizovali :lol: ) tak nejakou kde muze byt celou dobu se mnou. Jake mate zkusenosti? Poradaji tam i nejaky predporodni kurz? Myslite, ze je dobry nebo zbytecny ho absolvovat? (mozna bych tam mela poslat hlavne pritele, aby si ujasnil co je a neni ublizovani :mrgreen: )
Mate zkusenosti s plavanim v tehotenstvi a pak i s miminkama na Kravaku? Nebo znate nejaky lepsi?
To by na zacatek asi stacilo :-D
Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
31.10.10 21:23

Zavitat muzes.Tak vitej. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
1.11.10 08:35

Tož baby jsme všeci marod, Tom má ATB a vůbec zatím nezabírají a Honza mi dnes taky zůstal doma. Já to mám na průduškách a hrozně to bolí. Liduš je „jen“ šíííleně zasoplená…ach jo, já tak nemám ráda toto období :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
1.11.10 09:33

Čauky, taky jsme zas nemocný, šílený, chvilinku jsme zdravý a pak to zas někde chytnem, už mě to teda pěkně štve :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
1.11.10 10:07

Tak u nas zatim tatka odolava. Pravda, prisel s tim, ze ho boli v krku, tak jsem ho nadopovala a sama jsem to od nej asi lapla. Takze ted mame s Tomem oba antibiotika, me se jeste osypaly packy z loupani pomela - nikdy vic to nekoupim :cert: Takze jsem povolala babicku a odpocivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
1.11.10 17:59

Tož, baby, co to jeeee? :-)
Samej bacil, já se picnu.. nebo mě picne ten bacil, že jo…my zatím komplet odoláváme, až na ten jeden horečkový den (zkusila jsem diagnózu „asizuby“, 5 prcek fakt nemá)

Tak jak to vidím: Luckie marod, Lacenkovic taky, Alenka též, většina se ani neukáže, nejspíš taky v posteli…chudáci malí :cry: :-?

Bára&Bára, návrhy sem! (zrušíme a počkáme, nebo dáme pidisraz?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.11.10 18:31

Vydrz.mame jet do Brna.tak ti pisnu na Fb.Jestli ho dame zitra.Nebo pisnu sem prostetam kde te najde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová