Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucko a meli jen jako jednobarevny nebo i zihany?Jinak kde to tam asi je?
Jinak smer ditku nozicku preposlala bych ti botky ktery jsem nekoupila a mela je ve vyberu
Podle mě byly jednobarevný, s velkýma květama, no možná žíhaný, ale to nevím jistě. Ale byly pěkný.
Nohu má 15cm velkou. Dík
Jo a je to na Zelňáku, nahoře vpravo, dole je drogerka a nahoru se jede po jezdících schodech. Rohovej barák.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
nějak takto vypadali?Já se ptám jak jsou velký sakryš říkáš jezdící schody?
jak se tam dostanu s kočárem?
Jinak pak ti přepošlu ty z mmb co jsem mela v tom výběru jsou všechny hezký a 1dny má i paní z Brna za 50 kč jen teda jsou šedý se zeleným tak ty asi neberu
Jojo Marry, to jsou ony, růžový, červený, světle růžový nebo bílý. Klučičí barvy teda neměly. No, tak to teda s kočárkem nevím.
a tvoji holčičce byly velký
jestli jo tak my máme nožičku 14cm tak to asi taky nic nekoupím chjo asi se domluvím s mamkou ve městě at mně má kdo hlídat kočár
No, tak to tam nic nepořídíš. Ale možná v podchodě, tam jsem kupovala malý.
Hola hola, další termín na BAZÉN: ČTVRTEK 3.6. 9.30-11h.
Prosím o ryhclé reakce, ať to Eva může zamluvit napevno.
Zatím jsme dvě.
Mischni, já myslela, že se bude chodit úterky
Ale 3.6 se klíďo zúčastníme ![]()
Mishi jak si byla na tom Slovensku máš malou v pase nebo má pas nebo ji maš jen v občance?Pojedme na Slovensko tak já abych vedela co zařídit.
Marry, v občance nestačí, buď v pase (ale to chtějí taky zrušit) nebo samostatnej pas.
Mishni - už jsem psala, že čtvrtek 3.6 bohužel nemůžeme. Ale další úterý s náma určitě počítejte !!!
Mary - já na Slovensko jezdím s malou zapsanou jen v pase a nikdy žádný problém nebyl. Koneckonců - v rámci EU s sebou nidy ani pas nevozím…