Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
21.5.10 13:02

kaatka ne že nedojdeš :mrgreen: už si nám to jednou slíbila prosím tě ty budeš mít z těch popůvek cesty vy snad vyjede ráno v 6 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
21.5.10 13:03

já už se dívala na nas v kolik vyjet ale je to 15 minut cesty do neznáma z autobusu tak nevím zda nevyjet dříve. v 9 vystoupit no nevím zda bych to pak stíhala já jsem totiž strašnej člověk v hledaní míst kam mam dorazit :mrgreen: si tam snad udělám cestu v neděli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
21.5.10 13:05

jinak počasí na prd dnes nejdu nikam i kdyby mně měli dat milon zas sprchlo písek mokrej no max půjdu naproti tatkovi a zpátky a svezu ji na tříkolce.

• Citovat
  • Upravit
24320
21.5.10 13:10

No me poveze chuanitka autem pokud pojede ale jest to nevi tak psss :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.5.10 13:30

sakryš tatka příjde za 2 hodinky a my tu máme bordel jak po výbuchu :think: nakázal nám uklidit dítko prostě spát nechce tak nic.

• Citovat
  • Upravit
24320
21.5.10 13:33

marry: prosim te co ams za manzela ze ti nakazuje uklizet.Hele jestloi chces videt spravny bincus tak se dojed podivat k nam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.5.10 13:48

včera mně to říkal a uklízet :cert: jsem mu řekla že o tom vím ale včera jsem byla celej den pryč s mámou ve městě shánět kroniku pro novomanželé a tak jsem neuklízela. Pak jsem viděla ten zájezd na korfu s let. poplatkama za 8000 kč tak jsem seděla asi 30 minut ve 2 kancelářích to mně volal že stejně nikam nepojedem at neztrácím čas a jedu domů :cert:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
21.5.10 13:50

pak mně vždy dová vidiš jak jsem tě zase přemluvil :cert: ale štve mně protože kydž jsme byly v Řecku na svatební cestě tak jsem už toužila po dítěti a byly tam 2 roční děti v brouzdalištích :cert:

• Citovat
  • Upravit
24320
21.5.10 14:16

marry: vsude je neco.To si nevyberem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.5.10 14:19

No tchýně se bojí hlídat malou sama o víkendu tak tam bude ta jeho sestra tak třeba mu řekne proboha proč se bojíš jed máte poslední šanci jet :mrgreen: jestl jo tak hned s plavání pojedu zařizovat to bude v pondělí náročný den

• Citovat
  • Upravit
Marry11
21.5.10 14:20

už mně psal příjdu v 15 30 a jak bude spat ulízet jenže ona spat nechce a co uklidím vzápěti rozháže mu to taky jednou řeknu proč neuklízel bych hoj chtěla fakt vidět a ještě aby vařit :cert:

• Citovat
  • Upravit
14721
21.5.10 15:20
kattkka píše:
No me poveze chuanitka autem pokud pojede ale jest to nevi tak psss :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hehe :lol: :lol: :lol: Jenže my teď v pondělí nemůžeme, proto jsem se ani nehlásila. Pak případné úterky asi půjdou, to bychom se časem domluvily. A občas budu muset i potupně MHD, protože semtam auto potřebuje manžel :think:
Ale zas bych mohla jen do Popůvek a odtam bys mě vzala autem ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
22.5.10 17:12

máme medaili :dance: :dance: :dance: (jakou se uvidí zítra :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
22.5.10 21:40

Lacenko :lol: me hokejove fanynce to vubec neseplo a cucela jsem na tvuj prispevek a premyslela, co tvoji kluci kde mohly vyhrat :roll: Si asi pujdu lehnout, dnesek me nejak vycerpal… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
22.5.10 23:24

Alenka jsme na tom stejně já taky pochopila, že děti zjískali medailu a zítra nám ji vyfotí :mrgreen: až když jsem otevřela idnes jsem to zjistila, že je řeč o hokeji, já mám omluvu byly jsme na svatbě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová