Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já už se dívala na nas v kolik vyjet ale je to 15 minut cesty do neznáma z autobusu tak nevím zda nevyjet dříve. v 9 vystoupit no nevím zda bych to pak stíhala já jsem totiž strašnej člověk v hledaní míst kam mam dorazit
si tam snad udělám cestu v neděli ![]()
jinak počasí na prd dnes nejdu nikam i kdyby mně měli dat milon zas sprchlo písek mokrej no max půjdu naproti tatkovi a zpátky a svezu ji na tříkolce.
No me poveze chuanitka autem pokud pojede ale jest to nevi tak psss
![]()
sakryš tatka příjde za 2 hodinky a my tu máme bordel jak po výbuchu
nakázal nám uklidit dítko prostě spát nechce tak nic.
marry: prosim te co ams za manzela ze ti nakazuje uklizet.Hele jestloi chces videt spravny bincus tak se dojed podivat k nam ![]()
včera mně to říkal a uklízet
jsem mu řekla že o tom vím ale včera jsem byla celej den pryč s mámou ve městě shánět kroniku pro novomanželé a tak jsem neuklízela. Pak jsem viděla ten zájezd na korfu s let. poplatkama za 8000 kč tak jsem seděla asi 30 minut ve 2 kancelářích to mně volal že stejně nikam nepojedem at neztrácím čas a jedu domů ![]()
pak mně vždy dová vidiš jak jsem tě zase přemluvil
ale štve mně protože kydž jsme byly v Řecku na svatební cestě tak jsem už toužila po dítěti a byly tam 2 roční děti v brouzdalištích ![]()
No tchýně se bojí hlídat malou sama o víkendu tak tam bude ta jeho sestra tak třeba mu řekne proboha proč se bojíš jed máte poslední šanci jet
jestl jo tak hned s plavání pojedu zařizovat to bude v pondělí náročný den
už mně psal příjdu v 15 30 a jak bude spat ulízet jenže ona spat nechce a co uklidím vzápěti rozháže mu to taky jednou řeknu proč neuklízel bych hoj chtěla fakt vidět a ještě aby vařit ![]()
kattkka píše:
No me poveze chuanitka autem pokud pojede ale jest to nevi tak psss![]()
![]()
Hehe
Jenže my teď v pondělí nemůžeme, proto jsem se ani nehlásila. Pak případné úterky asi půjdou, to bychom se časem domluvily. A občas budu muset i potupně MHD, protože semtam auto potřebuje manžel ![]()
Ale zas bych mohla jen do Popůvek a odtam bys mě vzala autem ne?
![]()
Lacenko
me hokejove fanynce to vubec neseplo a cucela jsem na tvuj prispevek a premyslela, co tvoji kluci kde mohly vyhrat
Si asi pujdu lehnout, dnesek me nejak vycerpal… ![]()
Alenka jsme na tom stejně já taky pochopila, že děti zjískali medailu a zítra nám ji vyfotí
až když jsem otevřela idnes jsem to zjistila, že je řeč o hokeji, já mám omluvu byly jsme na svatbě ![]()
kaatka ne že nedojdeš
už si nám to jednou slíbila prosím tě ty budeš mít z těch popůvek cesty vy snad vyjede ráno v 6