Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
11.3.10 12:41

Zebro, já byla vegetariánka 10 let, pak jsem kvůli těhotenství začala jíst maso. Ten zabíjačkový smrad mi hrozně vadí 8-)
(Milovníci zabíjaček prominou :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.3.10 12:57

hmm tak to já jsem nechutný masožravec jen ta představa mi spouští Pavlův rexlex :wink: a Proto jsem dnes dělal k obědu tvarohový buchty :mrgreen:
Jani vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
11.3.10 13:02

Holky díky za přivítání .-)

V Zoo a stojí to tam za to, už jsem tam taky dlouho nebyla…

Mi dřív zabíjačky nevadily, ale poslední 3 roky se jich účastnit nemusím. O víkendu jsme zrovna na jedné byli a byla jse ráda, že jsem byla s malým v kuchyni a obýváku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
11.3.10 14:05

zdar baby!
to mame ale krasne jaro :mrgreen:

connienko, :mavam:
janulko, :mavam:

zebrus, nezoufej! to pujde! co zkousis vazat? doporucuju videa na youtube od „vonzino 1“ a fotonavody zde

mischni, vasi zabijacce jsem se smala nahlas :lol: priznej se, jak jste s pubosem ocistovali organizmus - slivka? :mrgreen:

nepalko, vedle pravnicke fakulty je takovy likusak a tam je obuvnictvi, kde mne tak 5 let nazpet prodali jen podpatky :wink:

nechce se vam zitra dopoledne do nejake baby kavarny? zn. na protest proti soucasnemu pocasi skrecuju skolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
11.3.10 14:33

Ahojky !

Janulko - vítej !

Chuanitko - taky se těším do ZOO. Loni jsme tam nemohli neb naše madam měla hrůzu z jakýchkoli zvířat (kromě našeho psa). A když říkám jakýchkoli, tak to platí i pro mouchy ! U těch sice neřvala, ale s hrůzou v očích sledovala co strašlivého jí ten živočich vyvede.

Kristýnko - zítra dopo máme hudebku, jinak bychom docela rádi šli.

Chtěla jsem se zeptat - chodíte někdo s prckem si zaplavat (či spíš zablbnout do vody) na bazén na Kraváku ? Jelikož jsme přestali chodit na pravidelné plavčo, tak jsem chtěla aspoň tak trochu do vody. A nebo máte zkušenosti i s jiným bazénem, kde je malá voda pro děti kolem 2 let ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
11.3.10 15:33

moni, my na kravak chodime (vsak to taky mame daleko :mrgreen: ), problem je ten, ze v tydnu je ten maly bazen furt pronajaty - dopoledne v kuse, volno 2 hodky pres obed, odpoledne zas tak do 17h…) :-(
virivka byva volna, ale ta uz je na nas mala…
cili jedine o vikendu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.3.10 15:36

Krisulko,nechces to nechat na pristi tyden?Treba ctvrtek nebo i ten patek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.3.10 16:01

chuanitko, já jsem pak začala mít problémy s kloubama, tak jsem se na to vyprdla. A taky jsem v tom už neviděla smysl - uvědomila jsem si, že všechny zvířata stejně nezachráním :roll: :oops:

krisulko, zkouším kolíbky, ale vždycky mi to někde visí a malá v tom vypadá zmáčknutá :roll:
Podle vonzino1 jsem to dělala (z nošení dětí mě to tam odkázalo :-) ), ale asi to chce tréning :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.3.10 16:06

Lacenko, mně spouští Pavlovův reflex zase ty tvé tvarohové buchty :lol:

Janulko, mně se v ZOO líbilo :lol: Až se oteplí, bude to pro děcka super, zkus mrknout třeba sem http://www.virtual-zoom.cz/…/index7.html

Monix, a letos už se madam nebojí? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.3.10 16:08

Zebro, hlavní poradce přes šátky je sice Krisulka, ale mně kolíbky taky nešly, tak jsem se na to vyprdla a vázala od začátku vertikálně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.3.10 16:11

chuanitko, na to mám pak manducu 8-) , ale mě se nelíbí, když je tak malá vertikálně, když ještě nedrží hlavu. Navíc se jí to tak nelíbí a za chvilku brečí :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.3.10 16:21

A my bychom zitra i sli nekam do kavarny… :-D

Mischni, no to teda ale byla zabijacka :lol:
My jsme hrozne zmlsani, dostavame jen vyrobky, prace se nejak neucastnime :oops: 8-)

Vitam novou Brnacku :mavam:

Příspěvek upraven 11.03.10 v 18:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
11.3.10 18:11

Zdar baby, vy jste se teda rozjely 8-o 8-o

Akce bojkotsnih: my nemuzem, Tom ode dneska sopli, tak jsme doma, meli jsme jit na plavco, takze zas smula.. Ale pristi tyden snad bysme mohly, jen se trefit do terminu..

:mavam: Vitam vsechny novacky :wink:

Monix, u nas byla takoy fobie, ale pouze z hmyzu. Doufam, ze to uz preslo a nebude hysterie kvuli kazde mouse. Ale zase ma fobii ze spinaveho, ve vane hysterci kvuli zmoleckum z ponozek, co mel usazeny mezi prstama..spinavy ruce, pusa…Je to nobl princatko :wink:

Krisulko, dobrej metrik :palec: Je Krisik manekyn nebo to bylo jen kvuli fotu? Tom kosile miluje..

Evelino, i my jsme jen labuznici a praci na zabijacce se vyhybame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
11.3.10 19:04

krisulko ta opravna obuvi je jak jezdí tram č. 3 zastávka Rybkova tam je ta právnická fakulta občas tam bývá i cirkus . Tam máš na mysli tu opravnu obuvi.

Jo také ráda chodím plavat na kravák a je problém ,že chodím na směny a máte pravdu celé dopoledne je to pronajaté a nedá se ani plavat. Pokud jsou volné jen dvě dráhy tak je to jedny velká. Mám ráda všude volno a večer je tam zase tolik lidí ,že se čeká i hodinu až se uvolní kapacita.

Díky za upřesnění toho místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
11.3.10 19:08

Zítra můžu…Kris kdybych vypadala, že nereaguju - pošli mi prosím sms. :kytka:
Vítám všechny nové......jsem úplně v prdce, budu muset vytvořit aktualizovaný seznam a zase se ho našprtat nazpaměť.
Lacenko - jaro čeká přece na Lidušku, copak to není nad slunce jasné? :palec:
Mischni - zabíječka super :lol: :lol: , děláte to správně, hezky udržujte rodinu v kondici!!! No ale nalívat puboše slivovicí? :think: :lol:
Monix - napsala jsem ti přeukrutně dlouhou SZ ohledně toho bazénu, ale ztratila se někde mezi monitorem a drátem :pocitac: to mně tak nas..lo, že už sem neměla sílu to opakovat.
Dneska jsem běhali po přijímačkách do školek - co vy? Vzdali jste to? Myslím samo veloše. Pidimimina neeeeeeee....... :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová