Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1938
3.2.10 10:29

Mela by byt nova kavarna tusim Bubliland na Kounicove primo pod Magistratem. Nevidela jsem, jen jsem slysela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
3.2.10 13:53

Ahojky,
tak co dneska? Kona se neco? My muzem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
4.2.10 21:58

alenko
děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
6.2.10 08:23

:mavam: loucim se s vami, zitra mirime na hory (opet :roll: ), po 20. jsem tu jak na koni a tesim se, ze me prekvapite naplanovanym srazem :lol:

joooo, a Barunce od Katky jsem zapomnela poprat k narozeninam :oops: tak dodatecne, Baru :hug: :kytka: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
12.2.10 14:03

Kuk holkyyy Brňandyyy,
po 100 letech nakukuju, nedočítám, to bych umřela… zdravím moc a ještě víc smutně koukám a prosím prosím - nemáte někdo k zapůjčení knížku Malý tyran od Prekopové? Kdyžtak písněte SZ třeba, moc bych ji na chvíli potřebovala, odměna jistá :-)
To je jak inzerát, co? (klidně přidám i dítě nebo psa! :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
16.2.10 21:31

Ahoj holky,

tady to nejak vazne 8-o

Martanko, ja mam tyrana doma, ale s knizkou nepomuzu :nevim: :wink:

My dnes byli na Veveri kvuli geneticke konzultaci a nasledne na UTZ (u Vlasina). Vypada to, ze je snad vse ok a ze chlapi uz nebudou u nas doma v presila 8-) :-D

Co Lacenka? Hnizdi? :-D

Doufam, ze Vas nemoci neskolily a uzivate dlouuuuuhe zimy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
17.2.10 08:53

Evelíno gratuluji k princezně…Super že je všechno v pořádku :potlesk:

Já hnízdím a trpím snad všemi neduhy konce těhotenství (no abych se nerouhala, tak zatím neotíkám :wink: ) Teď je taková „blbá“ mezi doba. DO konce ještě skoro 6 neděl :roll: a nebo jiný pohled do konce už jenom! 6 neděl, jak je nálada se na to kouknout :lol:
Ale Zebra už to má fakt za pár, tak držím moc moc palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.2.10 23:08

Jo jo, já už skoro rodím :mrgreen: :-P

Nějak mi nechodí upozornění na nový příspěvky a to to mám zapnutý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
18.2.10 09:27

Zebro - moc ti držím palce ! Ty poslední dny jsou obtížné tak „vyděržaj pijaněr“ :lol: :lol:

Lacenko - ty už to máš taky za pár, že ? Tak se taky opatruj

Evelíno- gratulace k holčičce. Jak jsi psala o Vlašínovi, tak jsem zavzpomínala, taky jsem tam tenkrát byla…

U nás stále klasika - školička, cvíčo, teď zkusíme ještě Yamahu (jsem zvědavá, jestli se to Katce vůbec bude líbit). Jen to plávání jsme prozatím vzdali - Katy byla různě nemocná nebo byla veliká zima , takže ve výsledku jsme tam skoro 3 měsíce nebyli… No - přiznám se, že kdyby už začalo jaro, nezlobila bych se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.2.10 12:00

Lacenko, Zebrus, ja si jeste rychle musim uzit maleho bricha, uplne si pamatuju, ze po 32.tt uz me to prestavalo bavit.

Monix, Vlasin byl vtipnej. Moc toho nerekl, ale to co z neho vypadlo, tak potesilo :-D

U nas nejak kurzy pro deti zatim nezavadime. Byli jsme v zari v Sokole, ale pro me to byl zybtecny stres, Stepan jeste nespolupracoval a ted v te zime se mi ani nikam pravidelne chodit nechce :oops:
Ale uz jsem se prihlasila na cviceni por tehule, tak se budu trochu hybat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.2.10 15:10

Ahojte holky,tak jak je Krisulka na horach tak se tady spi. :lol:
evelino: gratuluji k holcicce :kytka: :kytka: .
krisulko: Jka ses mela??
Holky kdy bude sraz?Nebo se snad uvidime az na piskovisti? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.2.10 18:49

Ahoj holky,
nemohla sem se sem dostat..prej blbé heslo.
evelínko gratulace k holčičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.2.10 19:02

Všem na vědomost se dává skvělá zpráva:
ZEBRA má MIMINKO :kytka:
Ella se narodila dnes, váží 3.4kg, měří 52cm a porod byl přirozený!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
25.2.10 19:45

Zebrušce moc a moc gratulujeme ! A Elince přejem do života spoustu lásky a radosti - ať se jí daří :srdce: :srdce: :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
25.2.10 20:15

Jééé, moc gratulujeme oběma holkám ( i klukům) a přejeme vše nej…do života!!! :kytka: :kytka:
 M+B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová