Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
16.1.10 19:35

Teggo, jj o cenapu vim, ale z urcitych duvodu se mi tam nechce. Ale diky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
16.1.10 20:12

Tak mi se dnes odhodlali jet na nákupy a vyrazli jsme po 10 a vrátili se v 17… No celý den. Jsem uťapkaná,ale aspoň že už nejsme tak hrozně vyjedení a vybraní :wink:
Byla to fakt zábava bo dopo jen co vyjel manžel z garáže tak zapadl do závěje, takže jsme se přehodili a musel nás i s auten vytlačit z5 na cestu, pak jsem to teda vycouvala k bráně a řídil on. No na zpáteční cestě to bylo ještě horší bo máme dům fakt na kopci, takže si zas najel moc prudko a zahrabali jsme. Opět jsme se přehodili u řízení, nicméně tentokrát to fakt nešlo vyjet, takže rychle kluky domů usadit k DVD, vzít lopatu a cestu posolit a prohrabat, no malinko to pomohlo, ale stejně mě pak ještě do kopca musel ze zadu přitláčet bo jsem spodkem drhla o závěj… No fakt horor!!! Takže zůstává stav „nepojízdní“ a ke všemu má zítra opět sněžit :pocitac:

Evelíno - Já chodila na Josefskou na předporodní kurz a bylo to moc príma,a le už je to teda let :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
17.1.10 20:44

ahoj :mavam:
v utery nemohe - leda az odpoledne… coooo?

evelino - devitku za me nebrat (o predporodnim kurzu konkretne teda nic nevim, ale na neco jsem tam chodila, znam ty baby, co to vedou a ee :-? ), josefskou si pochvalovala kamaradka

lacenko, teeda, vy to mate dobrodruzny! tady ted snezi jak o zivot, jeste, ze jste nakoupili dnes :wink:

jsem se dnes rizla do prstu takovym zpusobem, ze jdu na siti, hec :roll:
dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
17.1.10 21:18

No tak Krisík už po o nespí, tak když nebudou padat trakaře tak bysme se mohly někde povozit......co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
17.1.10 21:55

Zdar baby, v kolik to v to utery planujete? My muzem az tak na 16hod, mozna na 15,30hod, u nas se spi :roll:

Krisulko, cim ses fikla? 8-o Pozdravuj u sv. Anny, pokud jdes tam, moje prstiky tam uz taky znaji. A nezapomen se pochlubit kolik ti udelali stehu!!

Lacenko, teda lahudka, naprosto chapu, ze jste nepojizdni :wink: Hlavne, ze uz mate co jist!!

Evelino, kamoska byla na Josefske a taky si to moc chvalila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.1.10 12:03

Tak bobování už bych asi nezvládla :roll: :lol: , ale kdyby byla změna (třeba nějaká kavárna nebo tak), tak se přidáme 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.1.10 13:05

Ahoj holky,

to jste me potesily s tou Josefskou, mam ji nebliz :-D Nejspis budem chodit se segrou (ta je o tri tydny pozadu :wink: )

Zitra memuzem :-(

Lacenko, co Vy? Jste opet zapadli vlastenci, ne? Mit TP ted, tak snad musis porodit doma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
18.1.10 13:29
Evelína píše:
Ahoj holky,

to jste me potesily s tou Josefskou, mam ji nebliz :-D Nejspis budem chodit se segrou (ta je o tri tydny pozadu :wink: )

Zitra memuzem :-(

Lacenko, co Vy? Jste opet zapadli vlastenci, ne? Mit TP ted, tak snad musis porodit doma :-D

ADD ségra - hihi moje měla termín o 16 dní po mě a nakonec rodila o dva dny dřív jak já a potkali jsme se v porodnici, bylo to fojn, tak se domuvte kdebudete rodit :lol:

mi teda zítra taky nemůžem :lol: :lol: :lol: připadlo dalších 20cm prašanu a furt to svinstvo padá…

rodit doma 8-o kuš babo, s toho mám strach i normálně, natož v t akové hnusotě, ale zatím se teda rodit nechystám :wink: Ted je na řadě Zebra 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
18.1.10 14:01

Lacenko, já hodlám vydržet, než opadne sníh 8-o :lol: Máme do Ivančic docela blbou cestu, tak bych tam teď teda jet nechtěla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.1.10 14:13

Lacenka si jeste muze pockat, ale Zebrus nevim, nevim, jestli si muzes zas tak vybirat :-D U Tebe uz zacina jit do tuheho :-D

Lacenko, to Vam teda taky hezky vyslo :palec: My obe budem rodit na Obilnaku, tak se bojim, abychom se nehadaly o nadstandart :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
18.1.10 16:03
Evelína píše:Lacenko, to Vam teda taky hezky vyslo :palec: My obe budem rodit na Obilnaku, tak se bojim, abychom se nehadaly o nadstandart :mrgreen:

Tož to mi byli spolu na normálním pokoji, bylo to fajn, návštěvy byli zakázaný a tak jsem se aspoň nenudili. Krom toho jsem obě vlastně viděli synovce úplně čerstvoučký :lol:
náš je ten s tím akvárkem na dupkách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
18.1.10 19:30

Lacenko, to je uzasny, ze Vam vysel i pokoj dohromady a deti se vlastne znaji u od porodnice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
18.1.10 20:01

Ahooj !
Tak zase jsem dlouho nečetla a pak se divím :-)

Zebruš - koukám na metřík a ty to máš kočenko za pár ! No tak hlavně ať tolik nesněží, aby ses do té porodnice dostala.
Lacenko - vy teda máte adrenalin ! Jeden nákup a je z toho napínavá story :-D
Evelíno - já chodila jen na těhu plavání, bylo to ale docela v pohodě, takže doporučuju taky.
Krisulko - kolik stehů ????
Ivusho - jak dlouho jste chodili do Keny na plavání ? Myslím do jakého věku Víti.

No - na nějaké to sklouznutí by to bylo, ale my nemáme boby a sáňky naši madam neberou. Ale když něco tak po 14h. a nebo dopo 10 - 12h. I do kavárny by jsme zašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
19.1.10 13:32

:mavam: sankovani plati! dnes odpo na kravaku
psala jsem ivush, nebyla jsem u netu, potkala jsem a lanarila monix, jdu napsat bubis, tak jsem zvedava na ucast :wink:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
19.1.10 14:39

**V kolik??? **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...