Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teggo, jj o cenapu vim, ale z urcitych duvodu se mi tam nechce. Ale diky. ![]()
Tak mi se dnes odhodlali jet na nákupy a vyrazli jsme po 10 a vrátili se v 17… No celý den. Jsem uťapkaná,ale aspoň že už nejsme tak hrozně vyjedení a vybraní ![]()
Byla to fakt zábava bo dopo jen co vyjel manžel z garáže tak zapadl do závěje, takže jsme se přehodili a musel nás i s auten vytlačit z5 na cestu, pak jsem to teda vycouvala k bráně a řídil on. No na zpáteční cestě to bylo ještě horší bo máme dům fakt na kopci, takže si zas najel moc prudko a zahrabali jsme. Opět jsme se přehodili u řízení, nicméně tentokrát to fakt nešlo vyjet, takže rychle kluky domů usadit k DVD, vzít lopatu a cestu posolit a prohrabat, no malinko to pomohlo, ale stejně mě pak ještě do kopca musel ze zadu přitláčet bo jsem spodkem drhla o závěj… No fakt horor!!! Takže zůstává stav „nepojízdní“ a ke všemu má zítra opět sněžit ![]()
Evelíno - Já chodila na Josefskou na předporodní kurz a bylo to moc príma,a le už je to teda let ![]()
ahoj ![]()
v utery nemohe - leda az odpoledne… coooo?
evelino - devitku za me nebrat (o predporodnim kurzu konkretne teda nic nevim, ale na neco jsem tam chodila, znam ty baby, co to vedou a ee
), josefskou si pochvalovala kamaradka
lacenko, teeda, vy to mate dobrodruzny! tady ted snezi jak o zivot, jeste, ze jste nakoupili dnes ![]()
jsem se dnes rizla do prstu takovym zpusobem, ze jdu na siti, hec ![]()
dobrou ![]()
No tak Krisík už po o nespí, tak když nebudou padat trakaře tak bysme se mohly někde povozit......co?
Zdar baby, v kolik to v to utery planujete? My muzem az tak na 16hod, mozna na 15,30hod, u nas se spi ![]()
Krisulko, cim ses fikla?
Pozdravuj u sv. Anny, pokud jdes tam, moje prstiky tam uz taky znaji. A nezapomen se pochlubit kolik ti udelali stehu!!
Lacenko, teda lahudka, naprosto chapu, ze jste nepojizdni
Hlavne, ze uz mate co jist!!
Evelino, kamoska byla na Josefske a taky si to moc chvalila.
Tak bobování už bych asi nezvládla
, ale kdyby byla změna (třeba nějaká kavárna nebo tak), tak se přidáme ![]()
Ahoj holky,
to jste me potesily s tou Josefskou, mam ji nebliz
Nejspis budem chodit se segrou (ta je o tri tydny pozadu
)
Zitra memuzem ![]()
Lacenko, co Vy? Jste opet zapadli vlastenci, ne? Mit TP ted, tak snad musis porodit doma ![]()
Evelína píše:
Ahoj holky,to jste me potesily s tou Josefskou, mam ji nebliz
Nejspis budem chodit se segrou (ta je o tri tydny pozadu
)
Zitra memuzem
Lacenko, co Vy? Jste opet zapadli vlastenci, ne? Mit TP ted, tak snad musis porodit doma
ADD ségra - hihi moje měla termín o 16 dní po mě a nakonec rodila o dva dny dřív jak já a potkali jsme se v porodnici, bylo to fojn, tak se domuvte kdebudete rodit ![]()
mi teda zítra taky nemůžem
připadlo dalších 20cm prašanu a furt to svinstvo padá…
rodit doma
kuš babo, s toho mám strach i normálně, natož v t akové hnusotě, ale zatím se teda rodit nechystám
Ted je na řadě Zebra ![]()
Lacenko, já hodlám vydržet, než opadne sníh
Máme do Ivančic docela blbou cestu, tak bych tam teď teda jet nechtěla ![]()
Lacenka si jeste muze pockat, ale Zebrus nevim, nevim, jestli si muzes zas tak vybirat
U Tebe uz zacina jit do tuheho ![]()
Lacenko, to Vam teda taky hezky vyslo
My obe budem rodit na Obilnaku, tak se bojim, abychom se nehadaly o nadstandart ![]()
Evelína píše:Lacenko, to Vam teda taky hezky vysloMy obe budem rodit na Obilnaku, tak se bojim, abychom se nehadaly o nadstandart
Tož to mi byli spolu na normálním pokoji, bylo to fajn, návštěvy byli zakázaný a tak jsem se aspoň nenudili. Krom toho jsem obě vlastně viděli synovce úplně čerstvoučký ![]()
náš je ten s tím akvárkem na dupkách ![]()
Lacenko, to je uzasny, ze Vam vysel i pokoj dohromady a deti se vlastne znaji u od porodnice ![]()
Ahooj !
Tak zase jsem dlouho nečetla a pak se divím ![]()
Zebruš - koukám na metřík a ty to máš kočenko za pár ! No tak hlavně ať tolik nesněží, aby ses do té porodnice dostala.
Lacenko - vy teda máte adrenalin ! Jeden nákup a je z toho napínavá story ![]()
Evelíno - já chodila jen na těhu plavání, bylo to ale docela v pohodě, takže doporučuju taky.
Krisulko - kolik stehů ????
Ivusho - jak dlouho jste chodili do Keny na plavání ? Myslím do jakého věku Víti.
No - na nějaké to sklouznutí by to bylo, ale my nemáme boby a sáňky naši madam neberou. Ale když něco tak po 14h. a nebo dopo 10 - 12h. I do kavárny by jsme zašli.
sankovani plati! dnes odpo na kravaku
psala jsem ivush, nebyla jsem u netu, potkala jsem a lanarila monix, jdu napsat bubis, tak jsem zvedava na ucast ![]()
![]()