Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bubis to je skoda. Uz jsme vas nevideli sto let. My to mame na kravak coby dup, ale jeste si doma pobudem, Tomik ma zanet mocaku a ja jsem nachcipana az beda. Pravdepodobne bobovani a plavani dohromady. No snad ten snih chvilku jeste vydrzi, na kravcu je zaklad slusnej, tak to vidim jeste na duben ![]()
lacenka píše:
Te´d začít rodit tak jsem domorodička( a malinká mrtvá
)
Lacenko snad není s malou něco špatně? Potřebuje hned po narození doktora? ![]()
Chuanitko,zatim se nam bydli dobre.Mala je nadsena.A my taky.Bara spokojeena taky.
zdar baby, nemam docteno, bezky jsem prezila
co tuto stredu dopo/odpo kravak, nebo detska kavarna?!
Krisulko,taky jsi mohla vybrat jiny den
.Streda dojede kamaradka s 4mesicnim prckem.Takez mi urcite ne.Ale navrhni jiny den.
katy, my jindy nemozem
a v nedeli zas frcime na 2 tydny do pryc ![]()
Krisulko, my jeste dobirame antibiotika na zanet mocaku, kasel a horecky uz jsou nastesti pryc,ale i tak s nama tento tyden nic nebude. Pokud nekdo prubnete tu novou kavarnu na Kounicce, tak mi dejte prosim vedet, ju?
Zdravím,
my bysme ve střeedu mohly, ale ještě nevím, jestlik dopo nebo odpo.
Krisulko - středu pracuju, takže u nás taky nic. Tak až přijedete tak určitě se už musíme potkat. Jaké byly běžky a jak dopadlo kojo ? Už definitivní konec ?
chuanitka píše:
Lacenko snad není s malou něco špatně? Potřebuje hned po narození doktora?
To bylo myšleno jako na teď, je ještě maličká a pokud by se měla teď narodit tak potřebuje okamžitě dostat látku na dovyvynutí plic, jinak se udusí…ale já se rodit nechystám, všechno v pohodě…
u nás je taaak krásný zimní den, ještě že nikam nemusím a můžu na tu nádheru jen koukat z okna ![]()
kris - jak se prosím jmenoval ten pension, kde jste měli ten první „povedený“ sraz s listopadkama? Jarňátka něco chystají, tak aby jsme se netrefili…
Dík, holky přišly s nejakým pensionem Pohádka, tak jsem se vyděsila, protože jsem si pamatovala, že u vás to mělo taky takovej idylickej název… ![]()
ahoj holky,
omlouvám se že vám sem lezu, ale potřebuju poradit..
kamarádka někde slyšela, že by snad měla být nějaká nová dětská kavárna v brně..někde okolí Kounicové a Šumavské..
vím že na Šumavské je cukrárna s dětským koutkem a pak až vzadu u Skácelky Café and Play..
poradíte? děkuju Zuza