Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já pocházím ze Slatiny,ale teď bydlíme v Řečkovicích s mužem a malým.
A jste na te Nachove nebo na ktere?My meli byt na te Nachove ale nakonec po problemech co jsmme zjistili koupili jsi tam nasi 3 kamaradi tak jsme sli do Popuvek.Ale nesli by jsme kdyby tady nebydleli dve kamaradky sehralo to tak trochu roly pritel jezdi do prace s kamaradem od te kamaradky takze i to sehralo roly.
Ne my sme na Oranžové…my co tu bydlímne tak to jsou baráky cca 6 let si myslím .My tu sme v pronájmu rok
Ne my tu teď bydlíme.Ono i tady jak sme my tak to sou duhová pole ![]()
Ja vim ze to tam patri je to myslim ta prvni etapa.A kupujete neco vlastniho?Nebo jak to amte ?Ze epises ze jste v pronajmu.
No zatím nekupujeme nic.Jen sme sháněli nějký bydlení tak vyšlo toto.A sme tu spokojení..je tu klid ![]()
Ahojte holky,
jee tady se rozjela diskuze jen ve dvou.. ![]()
Jjajulko,bezva ze jsi se pridala.. vitam te tu. ![]()
Nejdete dneska nahodou nekdo sankovat na kravak? Cekam, az se malej vzbudi a pak vyrazime..
Bubis ahojky a díky.. Na kravák to máme celkem z ruky
ale snad jste si to užili ![]()
Bubis: My to máme taky z ruky, ale příští rok se určitě zúčastníme ![]()
Pridavam se k holkam taky to mam z ruky.Ale je pravda ze chuanitku mam bliz. ![]()
my to nemáme z žádné části těla…ale to všichni víte
Naopak dnes jsem musela nechat opět kluky doma, už nebyli ve školce ani nepamatují,ale ono jen co se ta cesta k nám trochu prochodí tak napadne další dávka toho bílého hnusu. Te´d začít rodit tak jsem domorodička
( a malinká mrtvá
)
Dobre,taky jsem si uz rikala.Musime tu letosni zimu prezit.Ale myslim ze bude pekne dlouha.Chci se zeptat ze ktere casti jsi.