Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Alenko, holky s detma dorazili az ted na kravak na sankovacku, takze mas prijit. Zatijal dovi
Ahoj všem, prosímvás, dá se někde ve Vaňkovce rozumně kojit? Byla jsem tam autem a nakonec jsem musela kojit v autě
Jako sednout si na lavičku uprostřed pochodujícíh lidí a vytasit prso, na to nemám ![]()
Zebra: Budeš rodit v Ivančicích? Já tam rodila v říjnu ![]()
Zdravím vespolek!
chuan - v patře u záchodů je kojící místnost. Klíče půjčuje hajzbába. ![]()
cO sáňkovačka? Nezabili jsteč se na tom ledě?
mischni: Týjo, to mě nenapadlo
Já tam jen nakoukla a zjistila, že si není kam sednout
Ď moc.
Jináč já dnes měla pocit, že se zabiju na Údolní
Velká souvislá ledová plocha
A to jsem šla za kočku v kozačkách s jehlama ![]()
jojo ve Vaňkovce se kojí fajnově, v prvním patře jak jsou wc tak je special. komůrka, jen je tam pěkně hnusnej vzduch a většinou hrozný vedro,ale účel to plní…
lacenka píše:
jojo ve Vaňkovce se kojí fajnově, v prvním patře jak jsou wc tak je special. komůrka, jen je tam pěkně hnusnej vzduch a většinou hrozný vedro,ale účel to plní…
Jestli je tam stejný vzduch jako u WC tak potěšpánbů
![]()
chuanitko, jo jo budu. Benda se tam taky narodil, máme to tam nejblíž a je tam větší klid podle mě ![]()
Já jsem se v úterý v Brně málem přizabila s golfkama
, do porodu už nikam nejdu v takovým sněhu
![]()
Ahoj holky,
nevite kde sezenu chodici boticky na doma?
Mischni, uz jste kupovali Báře sandalky?
Zdar, sankovacka bobovacka super, kluci si ale nasli vlastni zpusob jizdy, briska to jistila
Myslim, ze si to vsichni uzili. My jsme opet marodni, asi chripka, ma pres 38,5, kasle, jinak proste nic a v posteli je neudrzitelnej, dobra nalada i apetit, nechapu.. tak si udelame vylet k mudre.
Chuanitko, v ktere casti Udolni ses prosim te mohla zabit? Ja vcera odhazela chodnik, pac mesto to evidentne neudela, tak pred nasim domem to snad nebylo ![]()
xmersy - ještě nee. Dnes jsem se ptala mudry a říkala, že pokud tráví víc času na čtyřech než na dvou, tak neobouvat, že ty botky vyvrací při lezení nohu. Tak vyčkáváme.
Hlásím, že Bára v 10-ti měsících 9,1kg/74cm.
A byla jsem dnes hříšně hýřivá - koupila jsem si novou MP3. Nutně ji totiž potřebuje Bára, abych s ní chodila na delší procházky…
Tak si tady do toho tahám muziku a fotky a jsem nadšena. Miluju elektronické hračky. ![]()
Alenka píše:
Chuanitko, v ktere casti Udolni ses prosim te mohla zabit? Ja vcera odhazela chodnik, pac mesto to evidentne neudela, tak pred nasim domem to snad nebylo
Zastávka Všetičkova a okolí ![]()
Pak jsme jeli ještě do Zastávky u Brna a tam to vypadalo stejně, evidentně tento problém není jen v Brně ![]()
mischni: Začínám přemýšlet, jestli i Markét nutně nepotřebuje MP3 kvůli procházkám ![]()
Holky, teda kdyz si to zpetne uvedomim, Tomik taky strasne moc potreboval MP3, akorat jsem mu to nerozumnela a vy jste mi to do prc.. nerekly!!! Ted uz dela MP3 sam. Dneska me dostal. Sedime v Bilem dome v cekarne a on rika, ze holcicka vedle nej nema cepici a ta pani taky. Tak mu vysvetluju, ze je tam teplo, ze nikdo nema cepici atd.. a on rika, ale tamhle ta holcicka ma cepici.. No co na to rict?
Ta matka asi nema rozum, ze ji ji nesunda a ja to pak mam vysvetlovat
Uz se tesim na vsechny ty otazky..
Chuan, no jo Vsetickova, to uz je o zastavku vys, tak to jsem z obliga. Kazdopadne mi to ale vyhovovalo, protoze jsme z Kravce svisteli na bobech az domu, ted uz to nejde. ![]()
Mischni, myslim, ze Bara ma miry uplne tabulkove
Je to sikulka!
Alenka: Dobrý dotaz. A bude hůř ![]()
Ještě že jsem teda neklouzala u tebe
Mně ten led nevyhovoval, já nechtěla nikam svištět
Natož s miminem v autosedačce ![]()