Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dite dopraveno domu, dneska bylo „akorat“ vsude mokro. Ja dnes spala do pul jedenacte
![]()
Bubis, ani nevis, jak Ti rozumim. Taky jsem myslela, ze s tim seknu, hlavne tesne pred statnicema
Praci jsem nejak splacala, ale fakt jsem si nebyla jista, jestli mi to projde
A na statnice jsem se ucila opravdu jen zlehka. Na jedny asi 14 dni a druhy tak pet dni (to byl ale Stepan u tchanovcu). Bez hlidani nevim, jak bych to zvladla
Ma Ti kdo hlidat? Musis na jare mit jeste nejake predmety? Pokud by Ti pomohla aspon ta skolicka, tak do ni bez, at mas chvili pro sebe ![]()
Verim, ze to zvladnes, proste to zkus, udelej maximum a ono to dopadne, uvidis ![]()
Bubis - ozvali se mi z jeslí Na Fügnerové, že mají volné místo pro dítě na 5 dní v měsíci. Protože ale Katy už je zvyklá ve své školičce, tak nechci místo měnit. V těch jeslích ale jsem měla přihlášku danou už od září 2009. Tak tam možná zkus zavolat, jestli by ti Daníka nevzali. V naší školičce určitě volné místo není, vím, že nají hodně čekatelů. I já už teď budu Katy přihlašovat na rozšíření docházky (od září by šla asi na 2 dny v týdnu). Jinak ti moc držím palce ať školu dokončíš - byla by hrozná škoda s tím teď seknout.
Ahoj holky, nejak nestiham reagovat…
Bubis, musis vydrzet!!! Ty jo, Danielek je bez plin
Velka gratulace a prosim te, jak jsi to dokazala?? Ja porad resim, zda se do toho pustit nebo ne. Vsichni mi rikaji, at pockam na jaro, nedovedu si nejak predstavit ty zimni prechody s pocuranym oblecenim. Tak prosim o presny postup
Ted mam v planu sebrat dudlik, uz mu rikam o dudlikove vile, ale musim mu jeste koupit nejakej darek od dudlikove vily.Doufam, ze neprijdou na radu palecky.
Monix a jak si Katy zvykala prvni hodiny na skolicku? Pomalu o necem taky premyslim..
Katko, fiha tak uz bydlite, no uzivejte si ![]()
Evelinko, do pul jedenacte
To byl teda slofik ![]()
Zdravim vsechny novacky ![]()
Ahojky, přeji Všem krásný den!
Becky: to je krásný, v 8.týdnu jsem šla poprvé k doktorce a viděla mimíska v bříšku. Byl to neuvěřitelně krásný pocit!
Já jsem šla ke gyn. už v 6.týdnu (abych měla 100% jistotu) a už jsem viděla mrňavou kuličku - budoucí mimi
. Trapas byl, když jsem si začala soukat nahoru tričko, protože jsem si naivně myslela, že mi bude dělat ultrazvuk přes břicho ![]()
Ahojky,
Evelinko,jo naky hlidani mam, ale stejne vsechno vetsinou delam do noci.. No nejak to musim zvladnout.. pri nejhorsim jeste mam sanci v zari
S tou praci to je teprv sranda, ted jdu ve ctvrtek na konzultaci..mam strach tam jit..mi rekne co to mam za blaboly ![]()
Monix, moc diky za info ohledne jesli.. prave o tech jsem taky uvazovala.
Alenko, ale jeste nee bez pliinek..to by byl moc velkej uspech
Jen doma je bez plin, obcas si rekne, vetsinou posazuju, pak odmena.. Na ven ma plinku..pravdepodobne taky pockam do jara,protoze predstava mu stahovat kalhoty v takove zime,pak nic,za deset minut zase..na to nemam cas ani nervy
.. doma je uz bez plin porad,obcas je nehoda, ale vetsinou to vychytam a nebo uz si rekne..treba si pak bude rikat i venku. Jinak nikam s tim nespecham.. jen trochu setrim penize za plinky ![]()
Ostatni zdravim a preji dobrou noc..
Ahoj holky, hledám nějakou kamarádku z Brna Kohoutovic. Nenajde se tady někdo na kočárkování nebo pokec. Mám 4 měsíční mimčo a je mi 25 let
Zdarec baby!
U nnás separační úzkost kombinovaná s první rýmou - fakt chuŤovka.
Do toho manžel s houserem a operovanej pes. No - co víc si přát? Ještě bych si do toho mohla taky střihnou nějakou vysokou školu,ne? ![]()
Tímto všem studujícím držím palce a tiše obdivuju.
A vítám všechny novicky! ![]()
A jestlipak se zase někdy uvidíme? ![]()
Ahojky,najde se tady nějaká budoucí maminka na pokec?já jsem z Bohunic,je mi 27 let a jsem v 35tt,chystám se rodit v porodnici Bohunice,tak že by jsme pokecali a podělily se o zkušenosti?
Ahojky!
Becky: z toho si nic nedělej. Já jsem to naštěstí věděla od známé, že první ultrazvuk se dělá spodkem (jinak bych to také nevěděla).
Mischni: tak to ti teda moc nezávidím!
Ahoj Aknelo, jsem taky z Bohunic, ale teprve v 9tt, takže o zkušenostech se mnou moc nepokecáš
. Na porodnici v Bohunicích jsem slyšela skoro samé negativní ohlasy, takže já bych ráda k Milosrdným. I když manžel namítá, že „do Bohunic to máme jenom přes kopec.“
![]()
Tak když je tady řeč o bohunicích, tak se musím přidat se svou zkušeností:-). Vybrala jsem si porodnici právě tam, máme to taky kousek od domu, chodila jsem tam na monitory, v den porodu jsem tam byla na kontrole, všechno bylo oki, porod se chystal…večer mi začali bolesti, tak jsem tam jela, poslali mě domů, že nerodím…tak jsem si připadala jako blázen, bolesti strašný a pocit, že nerodím, tak jsem nevěděla, jak teda pak bolí porod:-D…nakonec mě manža ukecal a jeli jsme na obilňák, tam mě přijali a byla jsem tam na nadstandartu, spokojenost veliká......
jůůů tady se porodnicuje…
Já mám doma dvě Polňátka (Milosrdní), andílek je z Bohunic a Lidušku snad stihnem zas na Polní, ale to hrozně moc záleží na lidech na které narazíš, pokud chytneš blba tak seti nebude líbit nikde ![]()
chybicka se vloudila.. s tim vrtenim to bylo smerovano k Evce, ale Becky tobe taky samo preju at jde vse jak ma..a bezva, ze jsi se pridala