Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nestíhám vás dočítat.....
Dětem gratuluji k pokrokům, a všem ostatním ať se jim vyhýbají bacily.
V pátek můžem, ale prosím ne dřív něž v 10 - mám ve čtvrtek večírek, tak ať si nenazvracím do svařáku ![]()
Acy - to sem ráda, že sem tě pobavila (hlavně když nenaštvala
)
JJ už týden bydlíme v Ivanovicích, snažím se nějak ten holobyt zůtulnit, no ale přece se před vánocema nestrhnu ne?!
Zkusila sem ty „solničky“ a našla sem jednu na Orlí - což je od svařáku cobydup. Mají tam 2 jeskyně a z toho jedna je přímo pro děti. S hračkama, televizí a nikomu nevadí, ža tam děti pobíhají. http://www.awarelaxcentrum.cz/
V pátek by měli volno v 11.40 a 12.40. Tak se ozvite.
Ivush, to vypadá dobře a mají masážní křesílko
, snad to bude mít úspěch a někdy to zopakujem…Benda je nachlazenej, sice nic vážnýho, ale mezi děti raději nepůjdem. Manža je navíc až do ledna doma, tak se jen tak do Brna nedostanu ![]()
Tak po dnešku ten pátek nevím, nevím. Fakt jsem si to užila. „Miluju sníh!“
Musela jsem pracovně do Brna, takže Báru k mamce, pracovat, pak vyzvednout. Auto když mělo jet, tak nejelo(pěkně se mi protáčely kola) a když jsem chtěla zastavit, tak jelo pořád dál. Fakt lahůdka. Do toho totílně ucpaný Brno odpoledne, takže jsme domů jely přes hodinu a jsme přiotrávený výfukovými plyny.
A klepu se ještě teď.
Takže pokud nenastane obleva, tak je mi líto, ale já jsem si udělila zákaz vycházení…
přemýšlela jsem i o MHD(to by mohl být i ten svařák), ale bojím se, že se zpátky nedostanem do autobusu, bývá to děsně narvaný…Tak já teda zatím fakt nevím… ![]()
Mischni, muzu te uklidnit, ze ani MHD vcera nefungovalo zrovna idealne
Namisto beznych 15minut jsem jela trasu cca 50minut, pak salina rezignovane otevrela dvere na krizovatce Koliste - Cejl a ja misto pokracovani dal jsem vystoupila a sla se uklidnit na vcelovinu na Zelnak. Fakt lahudka
Jinak i kdybych chtela, tak zitra neprijdem, jsme oba porad zarymovani, ja samozrejme litam a shanim darky, Tomik to nedela a je na tom stejne
uz mi chybi jen 3 ks a mam to
Ted jen kdo tu hromadu zabali ![]()
nedocitam, nestiham, zitra rano mrknu, prijdu kamkoli kdykoli! (pokud nebude zmena, pocitam s tou orli
)
![]()
Ahojky děvčata.
Jdu vám popřád do nového roku.
Všem přeji překrásné a bohaté vánoce hodně zdravíčka málo starostí jen a jen samou slávu a do nového roku hodně radosti.
![]()
Přeje Staňa a všechny moji kluci.
![]()
Jsem nastvana
![]()
Predavka bytu nejspis probehne pondeli nebo utery dneska se neuracili ani zavolat kvuli tomu.Takze stehovani po svatcich.
Nejak se nudim Barca spi tak jsem objevila nejakou fotku dovolim si ji sem vlozit Krisulko omlouvam se ![]()
A prozmenu Barca aktualni:Jinak mala uz chodi dneska tady chodila s petkou.Ale to nemam nafocene.Uz daleko dokaze jit akorat jsem si vsimla ze si musi najit nejakej zachytnej bod zed kocarek i kdyz stou lahvi se prochazela a stridala kuchyn s obyvakem nebo predsini.
ahoj, pochopila jsem správně, že se jde zítra v 10 do solné na orlí?
týýý jo to miminečko co jsem si chovala na Tzršáku už chodí
Lidičky mě se nějak nechce stárnout a oni ty děti tak děsně neúprosně rostou ![]()
bre ranko! tak jak dnes? orli v kolik?
katko, jsem se zapotila, nez jsem prisla na to, odkud jsou ty fotky
diky za ne
Jojo Lacenko chodi a jak ted mi prijde ze je to jeji nova zabava
.Asi fakt starnem
.
Tak jak to dopadlo v ten pátek se „solničkou“? Já jsem zbaběle zůstala doma… ![]()