Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1100
16.12.09 10:29

nestíhám vás dočítat.....
Dětem gratuluji k pokrokům, a všem ostatním ať se jim vyhýbají bacily.
V pátek můžem, ale prosím ne dřív něž v 10 - mám ve čtvrtek večírek, tak ať si nenazvracím do svařáku :oops:
Acy - to sem ráda, že sem tě pobavila (hlavně když nenaštvala :wink: )
JJ už týden bydlíme v Ivanovicích, snažím se nějak ten holobyt zůtulnit, no ale přece se před vánocema nestrhnu ne?!
Zkusila sem ty „solničky“ a našla sem jednu na Orlí - což je od svařáku cobydup. Mají tam 2 jeskyně a z toho jedna je přímo pro děti. S hračkama, televizí a nikomu nevadí, ža tam děti pobíhají. http://www.awarelaxcentrum.cz/
V pátek by měli volno v 11.40 a 12.40. Tak se ozvite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
16.12.09 12:35

Ivush, to vypadá dobře a mají masážní křesílko :mrgreen: , snad to bude mít úspěch a někdy to zopakujem…Benda je nachlazenej, sice nic vážnýho, ale mezi děti raději nepůjdem. Manža je navíc až do ledna doma, tak se jen tak do Brna nedostanu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.12.09 21:22

Tak po dnešku ten pátek nevím, nevím. Fakt jsem si to užila. „Miluju sníh!“ :cert: Musela jsem pracovně do Brna, takže Báru k mamce, pracovat, pak vyzvednout. Auto když mělo jet, tak nejelo(pěkně se mi protáčely kola) a když jsem chtěla zastavit, tak jelo pořád dál. Fakt lahůdka. Do toho totílně ucpaný Brno odpoledne, takže jsme domů jely přes hodinu a jsme přiotrávený výfukovými plyny. :roll: A klepu se ještě teď.
Takže pokud nenastane obleva, tak je mi líto, ale já jsem si udělila zákaz vycházení…
přemýšlela jsem i o MHD(to by mohl být i ten svařák), ale bojím se, že se zpátky nedostanem do autobusu, bývá to děsně narvaný…Tak já teda zatím fakt nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
17.12.09 13:01

Mischni, muzu te uklidnit, ze ani MHD vcera nefungovalo zrovna idealne :evil: Namisto beznych 15minut jsem jela trasu cca 50minut, pak salina rezignovane otevrela dvere na krizovatce Koliste - Cejl a ja misto pokracovani dal jsem vystoupila a sla se uklidnit na vcelovinu na Zelnak. Fakt lahudka :nevim: Jinak i kdybych chtela, tak zitra neprijdem, jsme oba porad zarymovani, ja samozrejme litam a shanim darky, Tomik to nedela a je na tom stejne :think: uz mi chybi jen 3 ks a mam to :potlesk: Ted jen kdo tu hromadu zabali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
17.12.09 14:47

nedocitam, nestiham, zitra rano mrknu, prijdu kamkoli kdykoli! (pokud nebude zmena, pocitam s tou orli :wink: )
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
17.12.09 19:17

Ahojky děvčata.
Jdu vám popřád do nového roku.

:kytka: :kytka: Všem přeji překrásné a bohaté vánoce hodně zdravíčka málo starostí jen a jen samou slávu a do nového roku hodně radosti. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
Přeje Staňa a všechny moji kluci. :wink: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.12.09 21:32

Jsem nastvana :pocitac: :pocitac:
Predavka bytu nejspis probehne pondeli nebo utery dneska se neuracili ani zavolat kvuli tomu.Takze stehovani po svatcich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.12.09 22:39

Nejak se nudim Barca spi tak jsem objevila nejakou fotku dovolim si ji sem vlozit Krisulko omlouvam se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.12.09 22:40

A dalsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.12.09 22:45

A prozmenu Barca aktualni:Jinak mala uz chodi dneska tady chodila s petkou.Ale to nemam nafocene.Uz daleko dokaze jit akorat jsem si vsimla ze si musi najit nejakej zachytnej bod zed kocarek i kdyz stou lahvi se prochazela a stridala kuchyn s obyvakem nebo predsini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
17.12.09 23:50

ahoj, pochopila jsem správně, že se jde zítra v 10 do solné na orlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
18.12.09 08:23

týýý jo to miminečko co jsem si chovala na Tzršáku už chodí 8-o 8-o Lidičky mě se nějak nechce stárnout a oni ty děti tak děsně neúprosně rostou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
18.12.09 08:35

bre ranko! tak jak dnes? orli v kolik?
katko, jsem se zapotila, nez jsem prisla na to, odkud jsou ty fotky :lol: diky za ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.12.09 23:32

Jojo Lacenko chodi a jak ted mi prijde ze je to jeji nova zabava :lol: .Asi fakt starnem :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.12.09 22:04

Tak jak to dopadlo v ten pátek se „solničkou“? Já jsem zbaběle zůstala doma… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová