Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
4.12.09 18:08

Staninko :lol: :lol: :lol: ty fotky na BC jsou taky krasne ja si rikala ze mi to ditko je povedome. :lol: JA se tam dneska zaregistrovala. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.12.09 18:12

Ale ty bys na to prisla taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
4.12.09 18:13

Kati-Tak to je dobře že jsi se i tam zaregistrovala.
Já už tam jsem hodně dlouho skoro 3.roky nebo 2.roky.
A tam jsem taky na Brnéčku :wink:
To je síla jak ty děti nám rostou jak z vody. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
4.12.09 18:14

Taky si myslím že bych tě poznala ale chvílu by mně to trvalo než bych na to přišla :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.12.09 18:18

Ja az kdyz jsem vkladala fotku avidel avaseho tatinka tak mi to bylo nejake povedome.Ja tam mam jinou prezdivku.Ale foto v profilu stejne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
4.12.09 18:26

Kati-Už jsem ti tam taky blahopřála a vítám tě tam mezi námy. :lol: :wink: .
Fotečku máš obě moc pěkné. :lol: :-D ..
Dnes je Šimonek nějak protivnej. :oops:
A nechce spinuškat tak mně je ho líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.12.09 18:34

Ty jo Barca je taky nejaka protivna.Ja ti tam zanechala smajliky. :lol: .Barca dneska spala po kouskach tak to je taky divne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.12.09 18:35

evelinko: jojo do vlastního domečku a bude to do Dambořic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
4.12.09 18:39

Kati-A kam se budeš stěhovat asi jsem to přehlédla.
Jinak stím spinkáním je to dnes uplně na štíru zase tu plače takže mu budu muset dát najíst a snad už konečně zabere a bude spinkat.
Já ti tam taky něco napisala. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
4.12.09 18:42

Acy, tak Vas to tahne na dedinu? :-D V tech krajich mam pribozenstvo Tak at se Vam tam libi a mate dobre sousedy :palec:

Stani, pekna fotecka, se mi nechce verit, ze za par mesicu budu mit taky takovy prcka 8-o :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.12.09 18:44

Staninko: do Popuvek. :lol: .Drzim palce at usne uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.12.09 18:48

evelinko: táhne..nertáhne..už mě neba platit ten nájem za nic.
A díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
4.12.09 18:51

Evelínko-Tp ti uteče jak voda a budeš mít mimíska brzo u sebe.
Jako já. :wink: :lol: .
Ale ten poslední měsíc ti teda moc utíkat nebude hlavní aby jste byly zdraví. :lol: .
A děkuji ti za gratulaci.
Kati-Tak to je kousek od Brna my tama jezdily do Dolních Kounic snad si to nespletla. :wink:
A jak velek baráček máte nebo budete mít. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.12.09 18:59

My jdeme na byt :lol: :lol: .No jo nejak nam to nevyslo stim barackem. :lol: a jeste jsme si spletli smer :mrgreen: .Jinak je to 2+kk 60m + 33m puda +balkon + komora s te pudy se da casem udelat podkrovi.A enstalo nas to moc.Na ty ceny co jsou v Brne a co to stolo puvodne 2,250mil a nas to ted stoji 1,850mil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nezaregistr.Bubis
4.12.09 21:34

Hola hey devcata,
predevsim velka gratulace vsem Barborkam :kytka:
Acynko,vesnice ma taky neco do sebe.. rozhodne lepsi nez platit najem. My se taky prestehovali..fakt je to desnej pocit, ze davas velky penize za neco, co si jenom pujcujes :evil: Kazdopadne preju, at se vam tam libi a jak psala Evelinka,at mate dobry sousedy. :palec:
Evelinko,jo to bych mela vyreseny, bych si aspon konecne uzila uplne celou materskou „dovolenou“ :)
Alenko, nocnikovani ha ha :lol: bud v klidu, zatim zadna slava.. bylo obdobi, kdy to vypadalo ze jako jo, naka snaha byla ale ted ticho po pesine. No uvidime, co bude.. si rikam, vsechno mu dyl trva, tak zatim nebudu tlacit na pilu a zbytecne ho stressing.
Jo tak dneska jsem si zazila prvni scenu v obchodaku. Jsme byli na koupit, Daniel si semnou vykracoval a nesl semnou kosik, vsechno v pohode, ale u pokladny…stal pred sladkostma, ja mu vysvetlila, ze to je pro vetsi deti,ze on bude mit lentilky.Vypadalo to,ze to pochopil, ale chtel tam proste stat a prohlizet si to.Jenze jsem prisla na radu a uz to zaclo,musela jsem ho drzet za ruku,aby pokracoval v ceste a on u toho vriskal takovym zpusobem..nechybelo malo a asi by si i lehl. No pekne jsem se zapotila, nez jsme on tama vypadli.Nikdy predtim nic takovyho neudelal,tak jestli je to ted zacatek,beeezva :zed:
Jo Ali diky za tip na medovinu,zitra jdu pro nu. ;)
A ke komu prijde zitra Mikulas? My ho jeste asi nepozvem,Daniel by z toho urcite zacal koktat..Mel na oslave narozenin klauna a taky byl z neho poprdenej (jinak klauny miluje,furt si je chce poustet na pocitaci, jak zoungluji :D
Zitra bude na Zelnaku Mikulas,pujdete tam nekdo s prckama?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová