Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Staninko - gratuluju k Šimonkovi !
Nám by sraz lépe vyhovoval po 14h. - dopo máme to cvíčo a po obědě Katy spí. Tož tak u nás…
Bubis - držím palušenky v boji se školou. Stejně jste šikovné baby - ty a Krisulka (já bych s prckem 100% nevystudovala…)
Stanince gratuluji k Śimonkovi.
Holky my se na sraz zatim nehlasíme , protože maalá ma 39 horočky ale vyskočilo to až tedka.Tak ted jsem ji dala panadol a budu cekat co dal a kdyztak zacneme davat zabali.
Staninko, gratuluju!
Simonku ahoj na svete ![]()
foto, foto!
hele a vubec vsichni, ted je to davani fotek do diskuse uuuuplne easy, tak me nejakyma detickovskyma oblazte! ![]()
pane jo, Barunka nějak vyrostla ne?
Moc jí to sluší i mamince ![]()
jo ve čtvrtek teda fakt nemůžu… Ale klidně dejte rande bez nás, mi se pak dovalíme s pupkem po novým roce ![]()
Tak jsem si ujasnila situaci a ve čtvrtek můžu jen dopol.Musím být po 13h doma, přjede kámoška.
A takhle mi Bára pomáhá skládat svoji garderobu.
Lacenko vyrostla strasne to leti uz jen cekame kdy zacne chodit uz zacala chodit okolo nabytku a uz dlouho vydrzi bez drzeni.Jinak ta fotka na profilu je s vytani obcanku tam mela dva mesice.Jinak vlozim jeste fotku s porodnice.Jo a jeste dekuji ze mi to tam slisi.ja mam pocit ze vsude vypadam desne. ![]()
Příspěvek upraven 07.11.09 v 20:05
mischni,taky mate oblibenou hracku kos na pradlo?My se v tom vozime.
.Toto se tata chystal do Svedska. ![]()
Jeste prilozim fotku nase taty jak krmi Barcu kdyz jsme se vratili s porodnice.A uz toho necham. ![]()
Katko - já jsem ji tam vrazila, aby byla zaaretovaná a neklátila se a moooc se jí tam líbilo.
Tvoje Bára je koukám taky pomocnice. A fotky s tatínkama miluju. ![]()
podle fotky bych rekla ze uz si sama sedne. No ja radsi vystavuji tatinka a dceru nez sebe
.
Ale jo, sedí už v podstatě sama. Jen když se občas natáhne pro něco moc do strany, tak to nevybere a žuchne. A já jsem chtěla mít klid na to skládání. ![]()