Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
14.10.09 14:15

Brrr takova zima a ja pro malyho nemam nic. .. honem to musim napravit. Takze na radu Ivusky pujdu na Merhautku a jeste prosim naky typy na zatepleny gatata, bundu.. vse co je teply :)
Alenko, dej sem nakou fotku chodiciho Tomika, jsem straasne zvedava, jak mu to sluci ;)
Evelinko, mam jen jedny prazdninny, protoze v listopadu pristiho roku bude mit daniel tri, ja budu vystudovana a budu muset nastoupit do prace.. :roll:
Jo ty prava v Plzni.. to je mazec.. uplne mi z toho je zle,kdyz to vidim.. ze jim to neni blby za dva mesice poskocit o nekolik platovych kategorii vys!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.10.09 15:42

Huu sem tu......
sem ještě v práci.......na zítra navrhuju www.veselakavarna.cz, že bysme dali srazík třebas v 11hod?? Mají tam i obědová meníčka :D ???
Bubis - zateplené šusťáky flísem sem kupovala taky na Merhautce......však sama uvidíš co tam všecko mají.
Ale v Essi už prej mají všecky boty vyprodaný 8O , nekupujete někdo přes net? Nemusí být Essiny, třeba Elefanteny nebo Superfity.......

nepřihlášená Iva :wink:

• Citovat
  • Upravit
7374
14.10.09 15:42

Zebrus, my jdem zitra do poradny, takze taky nemuzem :( Mne osobne se teda nechce bubec nikamv tom pocasi, ale pry ma byt pristi tyden lip, tak snad se mi zase nekam bude chtit vyrazit :wink:

Bubis, jo taaaaak. Mne to nejak nedoslo :oops: Takze mas rodicak jen na tri roky, jo? Ja taky, ale my spis premyslime o druhem (ja teda zatim opravdu jen premyslim, druha strana by uz klidne od premysleni presla i k cinum :lol: )
Jinak my jsme se trochu zasobili v Tchibu a doporucuji ty jejich termo leginy, fakt jsou super, jsem z nich nadsena :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.10.09 15:59

termoleginy máááme.....sou super… :D
Iva

• Citovat
  • Upravit
7374
14.10.09 16:02

Ivusho, aby Te v praci nenacapali, ze tu kecas s matkama :twisted: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.10.09 16:02

Tak se domlouvejte - já pomalu frčím z práce…
večer se nabourám babičce do počítače a kouknu jak jste se domluvily.
 Iva

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.10.09 16:03

bleeee, však už končím… :wink:

• Citovat
  • Upravit
24320
14.10.09 16:11

Ahojte,zdravim podlouhe dobe.
Takze mala mela minulej tyden teplotyale jen dva dny jinak mela rymu.Ted trochu pokaslava.
Tak nevim jestli je vhodne jit do kavarny mezi deti. :oops: .Ja bych sla ale nevim jestli je to vhodne.
My musime zitra do mesta tak bych to vzala pri ceste.Tak prosim napiste co ten zitrek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
14.10.09 17:02

Tak jsem vyvolala zbytečnou paniku :oops: :oops: , manžel teď přijel a prý zítra nemusí do práce, takže jen pojedeme na utz a zpět (bude dělat z domu), tak se mooooc omlouvám, ale zítra nemůžu :( :oops: . Ale když půjdete jindy, tak se moc rádi připojíme :)

Kattko , já myslím, že teď soplí všichni v takovým počasí :roll:

Já jsem zatím nakoupila jen punčocháče, ale brzo se chystám na termopunčochy, když je taková zima :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.10.09 17:08

Tak jde tedy nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
14.10.09 19:32

Katko, v plavcu dnes soplily dve deti, ve cvicu taky nejakej usoplik byl, spis aby se Barunka nenachladila jeste vic :| Dnes byl ficak I.nadkategorie..

Ivush, teeda ty riskujes…a jses si jista, ze Vas IT nema programek, kterym by se koukl, co zrovna delas? Ja takovy programek totiz mela a MUSELA jsem kontrolovat studenty, jestli nedelaji ve studovne neco nekalyho :pankac: Jo a to mi ani nerikej, ze v Essi maji vyprodano, ja tam co nevidet pujdu pro sandaly, pry je to jedinej obchod, kde je v zime sezenu, booozee a zimni taky nemame :-(

Evelino, no bodejt by tatka nepremyslel, on to bere jako poteseni, ale hlavu v peru budes mit pak ty doma s detma na krku :wink: Taky premyslime, ale u nas to je na dlouhy lokte.. :?

Bubis, no on Tomik samostatne jeste nechodi. Moc ho to nebavi, takze ho motivujeme tim, ze si ho posilame po pokoji od mamky k tatkovi apod..Foto s jeho samostatnym postojem jeste nemame. Zitra jdem k Vavrusove, tak se desim co mi rekne. Vytaci totiz celkem dost pravou nohu.

Add zimni oblecky, mame z Tchiba otepleny kalhoty a jsou fajn, ale kupovala jsem je na aukru (jak bych ja mohla nekde jinde :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.10.09 08:11

Takze sraz asi nic co?My za chvilku vyrazime do mesta podat zadost o hypotecni uver. :lol: .Akorat nakonec na jinej byt :lol: .Takze i lokalita.Jdeme do popuvek.Drzte palce pac mi musime vzit 100%.ALe pry by nemel byt problem.Teda aspon u nas co mi rikala pani priblizne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
15.10.09 13:29

Ahoj, za chvili jdu balit, ale jeste info z rehabky. No nepotesili me. Vzali si nas do parady dve fyzioterapeutky a pak jeste jedna doktorka. Vsechny se shodly, ze Tomik jeste nema chodit, takze ho v tom nemame podporovat, nozicky na to pry jeste nema dostatecne silne a predcasnym chozenim by mel ploche nohy…no je toho vic, ale zaver je proste takovy. No coz o to, ja to jeste pochopim, ale jak to mam ted pretlumocit tatinkovi, ktery se uz trepal na hokej a fotbal atd.. A co babicky :nevim: Uz ted to s nema bylo k nevydrzeni, neustale jsem poslouchala, ze ho musi bolet nozicky, ze by mel uz chodit, proc by ho jako nemohly vodit za ruce… Dneska zrovna k jedne na par dnu odjizdime, tak mam z toho hlavu v peru, protoze uz me nebavi neustale vysvetlovat, odporovat, prosazovat si svoji......BOOOZEEEE at uz ten kluk chodi, me to fakt nebavi :cry: Kdyby mel nejakou poruchu, tak to budou asi respektovat, ale protoze ma na to proste SVUJ cas, ktery je delsi nez je bezny, tak to nikdo nemuze pochopit… Omlouvam se, jsem toho nejak plna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.10.09 12:54

Lacenka, Staninka: jé, koukám, že jste si tu na mě vzpomněly :)
Děkuju za gratulace :wink: No porod byl rychlý, málem to proběhlo v autě 8O Ale pak nějaké poporodní komplikace, slušné baby blues, až teď jsem jakž takž při smyslech. Stani, to letí… za chvilku budeš mít mimčo i ty u sebe :)

kattka: Popůvky? To bychom byly skoro sousedky :) V té nové zástavbě směrem na Kývalku? U Vintrovny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.10.09 19:02

Ahoj,Chuanitko tak to je parada primo v te zastavbe jsou tam radovky.Takze dneska jsme to byli omrknout byt ma 60m ale pozor mame bonus jsou v predsini na stene schody na pudu ktera je nase a ma 33m takze az nas bude vice se to dela a jsou dva pokoje.Nekteri to kvuli tomu koupili.Takze parada.
Chuanitko a kde tam bydlis?
Ja mam jeste jednu kamaradku v tech baracich a dalsi taky v byte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová