Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2753
2.9.09 14:36

kattkka:
ten strach z vysavace (a mixeru a podobne hlucnych veci) chytl malyho zhruba kolem 8 mesice a preslo ho to cca kolem roku. snazila jsem se tyto veci poustet, kdyz u toho byl manzel, vzdy jeden jsme vysavali/mixovali a druhej drzel dite, uklidnoval atd. postupne na to zacal sahat, pod dohledem to zkousel zapnout a behem kratke doby strach odeznel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.9.09 14:58

Cmelda: no potes :lol: dneska byla totiz vyplasena s mixeru ale spise nadavala.
Vcera jsme byli u kamaradky maji doma kozu,kraliky,slepice a psa.A nase bara se bala pro zmenu slepic kdyz se priblizili. :lol: .takze zacina byt veselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
2.9.09 15:40

kattkka: kdyz slepic, to jeste pochopim, ty jsou rychly. ale nas se bal malejch kralicku :roll: :lol: ale vyrostl z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.9.09 15:48

No ke kralikum jsme nedoslli. :lol: .Ale kozy se nebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.9.09 16:14

Krisulko 8O 8O 8O
Jesteze jsem tam nebyla, asi by me to odradilo, talova dalka a pro nic za nic :?
Kounicku jsem teda taky jeste nezkoumala :oops: :roll: Se mi do toho navalu deti teda moc nechce, jsem myslela, ze vsichni chodi na plavani 8O :lol:

Ivusho, takze jsi uz ok?

Jinak voda byla dobra, ale nejaka stojata :roll: Jsme meli pocit, ze pokud nepadlujeme, tak jedeme dozadu :twisted:

No nic, jdu se chystat na grilovacku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
2.9.09 19:36

Evelíno…OK je v mém věku relativní pojem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
4.9.09 10:51

to je hnus, co? :evil: trenink na zimu nejak nedavam - krison nechape, proc trcime doma :roll:

jak u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.9.09 10:52

My pred chvili byli u doktora pro zmenu u meho.Zalezem s barou do perin :lol: :lol: .jinak nemocna nejsu ale ven me nikdo nedostane tak maximalne na nakup vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
4.9.09 11:01

Ano pocasi je vynikajici zvlast na sraz rodin s detma :twisted: Jedeme na cely vikend s dubnovkama, tak jsem zvedava, jestli deti nezbori nase ubytovaci zarizeni :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
4.9.09 20:30

Evelíno, držím palce ať vám špatné počasí nepokazí sraz.

No a co bych tak vtipného.................mno.......a vánoční dárky už máte???? :lol: :lol: :lol:
NEEEEEEE
Božínku…přeskočila sem BURČÁÁÁK 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.9.09 20:37

Burcak mam v lednici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
5.9.09 16:54

Nazdarek vsichni…krapet nestiham a pristi tyden bude jeste horsi..vybirame nahrady v plavani, tak mame krapet intezivku 8O

Krisulko, teda s tim Sokolem jsi me docela sokla..tak jsem se cukla a v Po se budu zkouset zapsat na selesiany..

Bubis..dnes jsem si na tebe vzpomnela pri jizde trolejem, Tomik rval na cele kolo, ze mu nechci nechat zmacknout tlacitko..delala jsem jakoby se me to vubec netykalo :roll: Jo a uspavani vecer uz je taky jako u vas :nevim:

BURCAK :potlesk: jeee holkyyyy, hned valim do vinoteky za barakem a cvaknu par litranku, zavaruju leco, tak me krapatko hrabe..

Evelino, at vas to neodfoukne i s chalupou!!

Ivush uz jsi ready :roll: Vanocni darky… :pankac: Ale mohla bych neco vymyslet..ted teda vymyslim darky pro Toma, narozky se blizi, pak ty vanoce a 1000 lidi se me bude ptat, co mu maji koupit..

Tak a ja jdu zkontrolovat tu teplotu v hrnci, at z leca nemam omajdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.9.09 20:16

Ahojte, tak leco mnam mnam. A zavarovani co to je :lol: . Ne ted vazne u nas zavaruje babicka s dedem.Takze se do toho u nas nikdo nehrne.
Holky co jste davali prckum na jidlo v nasem veku? Mala me zacina odmitat masozeleninove prikrmy nejak ji prestali chutnat. Dneska ji smakovalo ale to protoze jsem delala spenat a nez jsem ho ochutila osolila apod tak jsem ji oddelala.To ji docela elo.Ale jinak ne.Jinak mi uz asi tak pres mesic mame davat lepek.Takze ji obcas neco zahustim moukou nebo dostane piskot do jogurtu ten uz taky od 7mesice muzem ale jinak co se obeda tyce tak by nejrdsi jedla to co mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
5.9.09 21:29

S těma vánočníma dárkama to byl samo vtip, i když sem taky začala přemýšlet co Víťovi - no a třeba takové Lego, není před vánocema vůbec k sehnání. Všechny internetové obchody ho mají vyprodané.
Katko - vzpomínám co s tím jídlem........mlíko na snídu, banán na sváču, sklenička na oběd, jogurt na sváču, kaše na večeři a mlíko do postele. Jinak myslím akorát kukuřičné křupky. Jinak Vítek považuje jídlo za boží trest, takže nějaké závidění našich jídel se u nás nekoná.
Moni - jesle zase změna 8O :D nakonec nás přijala do 5ti denních, říkala že sem taková milá a příjemná, že bych měla vidět jak tam po ní některé maminky křičí. :wink:
Dneska sem strávila celý den v zimní budně v Rosicích na zimáku - manžel měl turnaj v hokeji. Vyhráli tak doufám, že pro velký úspěch maskota nebudu muset s nima jezdit furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.9.09 21:37

Ahoj vespolek!

Marodi už jsou doufám všichni fitózní. :wink:

ad zavařování - u nás provozuje tchýně - a ve velkým. vždycky, když manžel odváží úrodu( máme tady po ní ovocný stromy), tak říkám, že jede do Fruty.Ale nic netrvá věčně,že…asi bych se to měla naučit, ale mě se neeechceee…

Jinak Bára stále bojuje se spánkem. Prostě usínání je u nás většinou velmi dramatické.Jenom si říkám, aby délka uspávání byla aspoň adekvátníé délce spánku, protože přes den prostě víc, jak půlhoˇku naráz nedá. :roll:

A mám takový dojem, že piknikům letos odzvonilo a já jsem zase žádnej nestihla. Ono jich taky myslím moc nebylo,co? No, tak holt příště na kafi,no…

ivusho - paní učitelka tě zjevně odhadla. :lol:
A o vánočních dárcích začínám velmi vážně (zatím) uvažovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová