Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky děvčata moc se vám omlouvám že za váma nepřijdu si chvílu poplkat ale když tu doma mám máti tak raději nesedím u počítaču ale jsem doma a něco dělám než jí poslouchat.
Tak před týdnem mně zjistily že mám těhu cukrovku a musím si dnes píchat do prstu a změřit si kolik tam mám cukru v krvi.
Takže další radost a o jednu strarost více musím jezdit do Brna do Bohunic na KO kvuly tomu.
Ale halvní je že malej zdravej a už se jenom těšit na něj jak se vyklube.
Kometko-Tobě gratuluji k těhu
![]()
A Duben je krásnéj měsíc. ![]()
Sokol na Kouničce začíná druhý týden v září - aspoň si to teda myslím ![]()
Hlásila sem se na pátek - ještě před prázdninama, paní s brejlema říkala, že nás obešle mailem, tak čekám.........
Ahojte,
akurat som si co to pozerala, a nasla som tu vasu diskusiu… tiez som z Brna, a moc mamiciek tu zatial nepoznam, lebo som prisla zo Slovenska. Mam 16 mesacneho kluka Ondreje, a akosi to zacina byt doma nuda. Myslite, ze by som sa k Vam mohla pridat? ![]()
S pozdravom Daniela
Dakujem ![]()
Asi budem najskor citat co najviac dozadu, aby som co to zistila, i ked je to drina takto…
Mam par takych otazok, ze napriklad kde sa stretavate, kolko Vas vobec je, a ci tu nie je niekto zo Zebetina a tak ![]()
V zime po detskych kavarnach v lete v parku luzanky tyrsak a jine.Kolik nas tady je sama nevim.
. A ten zbytek odpovi holky.
Takže jen rychlé info…
Už vím kde je kavárna na kounicově… Nějak jsem instinktivně předpokládala že když počasí je na houby atd… No co tak jsem se srazila s klukama sama, ještě že tam byli jiné děti, klukům se tam moc líbilo ![]()
Ale řeknu vám… Nevím jestli těhu chutě, nebo tak něco, ale horkou čokoládu si tam už víckrát nedám, větší tyf jsem snad ještě neochutnala…Měla paní štěstí, že jí tu lžičku co jsem do sebe nasoukala neposlal malej zpátky… ![]()
Nazdarek vsichnii,
hlasim navrat z naaaaadherne dovolene, byli jsme v Karlove studance, bylo tam uuzzasne, zadny shon, spech, tam se proste zastavil cas. A penzion..hmmmm, lepsi jsem nevidela.. Az mi vyhrkly slzicky, ze odjizdime. Od vcera jen peru a peru. Noo a mam novinky!! Tomik obchazi nabytek!!!!
Taky se naucul jezdit na odrazedle, ujel na dovci pres 2km, taky s sebou skrabl, ale krev nekrev, hned jel dal.. Mozna, ze kdybysme tam zustali o tyden dyl, valil by na maraton ![]()
Tady se koukam skoro nic nedelo ![]()
Kometko, tys me vydesila s tim metrikem ![]()
Kattkko, teda ty si uzivas, snad uz je lip!
Danielo, vitej!! ![]()
Sestry sokolky a lze se prihlasit na cvico i pozdeji, nebo pak uz nemam kvuli obsazenosti sanci? Neb my jeste nejsme chodici ![]()
Bubis, kam jsi zmizela a co v Laa ![]()
Krisulko, uz mas po vsechz dovolenych, nebo zas zmizis? ![]()
zdravim,tak mi zitra jdeme na vyter s krku. Tak uvidime. Od patku muzem chodit tak uz jsme byli. No a abych si to ditko poradne uzila tak mala se ve ctvrtek a v patek probudila okolo pul 12 a chtela si hrat.A pak az okolo pate. Ale uz je zase vesela a blbne.Takze vcera jsme ji nechali u dedy a babicky(tatkove pritelkyne) a spala u nich pry jim spala celou noc kdyz jsem snimi mluvila tak spala do pul 5 a pak jeste usla.No a my s pritelem spali dneska do 10takze jsem konecne dospala ten tyden.My jsme si skocili na dve.A ja jeste s komoskoou do pul 1 na diskoteku.Ale myslim ze uz dlouho nepujdu pac tam byl pak takovej hroznej vzduch fuj jeste ted kyz si vzpomenu tak je mi spatne.Takze nase ditko v pohode zvladlo noc bez mamy a taty.
Coz su rada a doufam ze ji to vydrzi i na pristi rok na letni prazdniny
kdyz to tak pujde dal tak bychom jeli na festak ale to uz predbiham.
Jinak mala si zacla hrat na raka
.
Jdu chystat obed a pak si pujdu dat jeste par nez nam ji na vecer vrati.
Alenko vítej zpátky, to jsou super novinky. Do sokola se můžeš přidat kdykoli, místa je tam spousta.
Katko - tak ty už plánuješ fesťák
, dejte se do kupy holky, v září se tady snad všechny konečně potkáme.
Danielo vítej - Žebětín???? to už není Brno, že ne??
![]()
Právě sem se vrátila z letního kina, byla sem sama na Harryho Pottera…byl dobrej, ale Pohár se mi asi líbil víc.
Nechcete jít někdo se mnou ještě v úterý na „Jménem krále“?? Jestli ne tak pudu stejně ![]()
Bože to je vedro? Daří se vám v těch tropech usnout? Mně jedině když se přikreju mokrým ručníkem.......to stoupá pára
![]()
Tak nic, jdu se začíst do knížky…dobrou.
Sestry Sokolky,
od kolika let /mesicu jste zacli s prckama chodit cvicit??? Na strankach na Kounicove maji, ze az deti od 2 dvou let, tak nevim, jestli nas vezmou i driv????
Popr, jak moc organizovane to tam je???
Dekujuuuu.
ivusho, sama do kina
![]()
Alenko, velka gratulace Tomikovi
A super, ze dovolena se vydarila!!!
Katko, preji male brzke uzdraveni!!!
Kometko, metriky vypadly opravdu desive
![]()
Uzivejte slunce a tepla, my v patek odjizdime na vodu, tak doufam, ze pocasi vydrzi…