Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
DĚCKÁÁÁ BLANSKO JE NEJLEPČÍÍÍÍ!!!!!!!!
Sem unešen, všude nerez, nádherné brouzdálko, křišťálová voda, vzadu plac s pískem a prolízkama na každém rohu stánek s pitím. Moc se mi líbily i tobogány, ale to bych asi Víťu utopila.
A ještě se dají půjčit slunečníky.......takže sem se vylodila na břehu brouzdálka, roztáhla slunečník a nemusela se vláčet do stínu někam na druhou stranu koupaliště.
pardon, ale jsem toho plná...................myslím dojmů.
Jinak pršet bude a hoodně. Manžel jede z čech a už tam padají trakaře.
Alenko, tu karimatku běž zkusit na Lidickou na výstavu stanů Husky. Mají jich tam plnej hangár a i plné věšáky těch karimatek, a spacáků.
Origoš husky jsem Víťasovi nekoupila, je to totiž mumie, a po dlouhém hovoru s paní prodavačkou sem koupila dětský od colemana - protože je dekovej (má taky na hlavu stahovací mumii, ale spodek je jako obdélník, a jde celej rozepnout). Jo a ten origoš Husky už nemají, jenom kdybys zapátrala na netu.
Lolinko vítej v „Brně“, v Kuřimi máme babičku. Se mi ji tam úspěšně podařilo vystěhovat z Brna, aby to k nám neměla tak blízko.
Jestli seš ročník 79 tak seš stejně stará jako moje sestra
seš?
Jdu se na týden rozloučit, zítra vyrážíme na šumavu.
Celý den balím, těch krámů pro Báru, to je mazec. Už mám z toho tu větší hlavu vevnitř.
Ale dočítat budu, tak žádný hlouposti,jasný? ![]()
a vítám „vetřelce“ z Kuřimi
![]()
Jasně, tady se žádné hlouposti přece nedějí…
![]()
Užívej čerstvého vzduchu a ne abys lelkovala!!!!!! Hezky hříbky do košíku, ať máš co dát chlapům do polívky.
Loli: Vítej, já v Kuřimi pracuju ![]()
Mmch nechápu, jak se v takovém městečku můžou všichni znát
Je to hrozná drbárna ![]()
Ke kuřimskému bazénu - dnes odpoledne byla zaparkovaná auta v okolí snad jednoho kilometru, nechtěla bych vidět, jak to vypadalo u toho bazénu nebo v něm ![]()
Ivush, no tak to je fajn, ze to slysim, jak je to v Blansku uzasny, az budeme u mamky,tak tam urco zajedeme. Na tu Lidickou zajdu, jeste pred 5 minutama jsem to mela v planu dnes. Mno ale Tomik se ohnal a ja mam zas bryle 2 kusy. Takze valim do optiky si fofrem vybrat nove bryle ![]()
Mischni, uzij si Sumavu a nezapomen si pribalit i zimni hadriky, je to preji jen Sumava ![]()
A ja valim obhlidnout optiky, chjo…
Alenko, to mi Tom kdysi taky udělal a já se nakonec rozhodla, že si na čas raději koupím čočky, neb nové brýle, jsou fakt hodně drahá sranda…
Holky, děkuji za moc milé přivítání ![]()
Ivushka : jojo, jsem ročník 79 ![]()
Zdravim,
dneska jsme vyzkouslei Kravak a jsem spokojena. Malo lidi, cista voda a velkej bazen pro mrnata
Akorat foukalo, tak jsme to zabalili po hodine, ale Stepan si to uzival ![]()
Lolinko, vitej
![]()
Alenka: No jak píše lacenka, zničené brýle jsou drahá sranda, v mém případě tak 6000
Jak u tebe?
chuan - u mě teda ty poslední byli po 20% slevě 4000, takže to je teda nářez co? ale jak říkám, jak se děťátko začne kutálet po bytě a posléze padat a chytat se všeho okolo, nedám na kontaktní čočky dopustit!!! Teď už jsem zase brýlatá, ale jestli bude vše OK, tak příští léto už jdu zas pro čočky…
Nazdarek,
no tentokrat za to Tomik nemohl, bryle jsem uz mela nalomene, takze to byla jen otazka casu. Mela jsem v planu si vybrat driv nez se mi rozpadnou, ale Tomik to urychlil. No dneska byl den blbec, protoze Tomik si usmyslel, ze kdyz nema maminka bryle, tak proc by je nosil on a ulomil si u svych nozicku. Takze jsme v optice objednali novou nozicku ja si vybrala bryle a mam to z krku, pristi tyden budem zas komplet. Sranda me vysla na nadhernych cca 3300 po sleve 7% staleho zakaznika
Tomika nozicka bude nastesti jen 300. Mno a aby toho dnes nebylo malo, tak jsem Tomikovi priskripla rucicku pri prehazovani rukojeti u kocarku…smarja. Jinak o cockach taky uvazuju, zvlast v lete, kdy me slunicko vazne depta. A propo bryle mam detske, pry mam malou hlavu. Tomik ji ma zase velkou, to sme ale rodinka ![]()
Evelinko, jestli bude pocasi, tak jdem na Kravak zitra, kupodivu nam tata nejde do prace ![]()
lacenka, alenka: Tak do miminího rozpočtu připisuju ještě brýle, zhruba jednou ročně
Čočky můžu jen občas, tak 2-3× týdně, častěji je nesnesu
Takže pouze na cvičení, koupaliště a tak.
3300 je krásná cena
I když za dětské
![]()
Holky neví někdo jestli je dětské plavání batolat na zš Herčíkova a případně kolik stojí.
Koukala jsem dle ceníku na Lesné to stojí 2000 kč neví někdo o levnějším zdroju? ![]()
Díky
Ahojky,
Mary ja platila na zari na Sluneti na Polni 1650 za 10 lekci. Taky zdrazili ![]()
Chuanitko, drazsi bryle jsem mela uz temer zakazany, manzel si pred 2 mesici poridil taky novy ale za 5000
Mno a ja jsem holt skromnejsi
Jo a bryle jsou pry teda detsky, ale zase kvalitni, no uvidime, ve Ct si jdu pro ne a pak jsem zase vidici ![]()
Bubis, tak jsme dneska obe byly v Fun parku, obe s kompletni rodinkou, ale nez jsem za tebou dosla, tak jste mi uplachli
Kazdopadne jsme tu sprsku schytali v saline, pak bylo vsechno mokry, tak jsme jen jukli a sotva jsme zavreli vstupni dvere, prisla dalsi sprska, tak jsme to docela vychytali, i kdyz z detskych radovanek nebylo nic ![]()