Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
můžu čt, pá.......vlastně tady nejsem, nevidíte mně.
jenom přebaluju tašky a pokračujem do středy ještě na chalupu.
Bubis co v Laa??
Alenko gratuluju k celoprospané noci ![]()
Mischni a Katko - co to tady pořádáte?? Soutěž, kdo dřív neunese moji dceru?? ![]()
Takže si vás někde buď ulovím, pokud si manžel veme noťas, nebo vás dočtu ve středu večer. Jdu do čehokoli.......
Byl už ste někdo v Mraveništi na Prýglu? Nebo sem ještě nebyla ani na Dobráku v tom babyparku…no však se dohodněte. Jestli tady vůbec někdo je...........
Vítám všechny navrátilce a přeju pěkné počasí všem, kteří odjíždějí…
Ivi:Soutez byla.Ale bohuzel tedka mi Bara drzi hladovku se ji nedivim ja kdyz su nemocna tak taky nejim.
Jinak kdyz se narodi deti ktere maji pres 4kg tak je to pak sranda
a ze nase Bara byla hodne pres 4kg.Mela 4620 a 54cm.
.
My bysme mohli ve čtvrtek, v poledne máme kožní, tak budem v Brně, tak kdyby se něco dělo, tak se rádi přidáme ![]()
tak jo, tak ctvrtek! dopoledne? luzanky, nebo pisek?
katko, to je mrzute, nemoci v lete… tak at je bara brzo fit!
ivusho, vubec te nevidime, ale peknou chalupu ![]()
mischni, bara roste do krasy ![]()
šikulka Kattka má konečně metřík!!!! Hurrrráááá
Ten čt - zvažujem, jak to vypadá???
tak jo, protoze nepadaji konstruktivni navrhy, navrhuju ja:
ctvrtek 10.00 luzanky
(piknik pod stromem jak loni nebo presun na hriste?…
ok, na pikniku jsem ještě nebyla, co to obnáší? Každý něco donese, nebo co?
A kde tam vás najdu?
Ja Vam zavidim.Ja chci taky.Mala od vcerejska od vecera bez teplot ale hodne spi.Ale uz i blbne a zase se plazi po zemi ale jen chvilku pak chce zase spat.
Holky, a co když bude pršet, dá se tam někam schovat do kavárny nebo někam? Nemůžu najít deštník - hrůza
![]()
OK pokud nebudu ráno blindit pokusíme se přidat stejně musíme do obuvi, tak to spojíme…
Zdravim,hlasim ze jsme se osypali.Takze doktorka stahla ten Ospen a v patek jdem na kontrolu.jo a bl..c jsem ji v pondeli zkusila dat svestko jablecnou presnidavku.
.Ale vypada to na reakci na ten ospen pac se ta vyrazka zvyrazni hlavne po nem.