Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
25.7.09 19:18

díky právě koukám na Polní je to nejlevnější na lesné to stojí 2000 kč za 8 lekcí
díky za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Marry11
25.7.09 19:52

jeste na viniční v židenicích ale nevýhoda je že je to jen v pátek odpoledne nebo v sobotu dopoledne 10 lekci 1500 kc
Kolik to stoji v Řečkovicích nikdo neví nebo v Lužánkách?

• Citovat
  • Upravit
5100
26.7.09 22:04

Ahjoooj holkyyy!

Zdravím ze šumavských hvozdů.
My jsme dva dny grilovali,bylo nás tady zase cca 15, takže mazec. Občas si zalezu s Bárou do pokoje, abych to vstřebala. Tatouch je jak utrženej z řetězu, furt někde lítali s chlapama a teď mu všichni odjeli, tak snad bude konečně ta rodinná dovolená…
Bára se seznámila se sestřenicí Karolínkou. Dávají pokec na dece, pod hrazdou a tak. Každá je úplně jiná nejen vzhledem.
Kája kam jí položí, tam zadudlá a spí, moc nepláče, ale ani nevyvíjí žádné aktivity, spí celou noc. Bára tradičně usíná s řevem a dlouho, fluše dudlíka, furt s sebou mele a chce mít přehled(je jak surikata ma hlídce) a buidí se v noci max. po 3 hodinách. :lol: Je to sranda, jak už teď se ta povaha a temperament rýsují.
Fotek milion, dodám, až budu doma.

Všechny moooc zdravím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
27.7.09 08:19

ahoj holky, poprosim, jestli nemate nektera tip nanejakou dobrou restauraci,nejlepe s detskym koutkem, nekde mimo centrum… nebo referencenapr. na ten detsky koutek v olympii… diky za jakykoliv info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.7.09 08:37

Vím o jedné, ale na druhou stranu.. Je to v Komíně - restaurace u Mocnáře a tam mají dokonce i dětské hřiště.. Tak jsme chodili a bylo to príma…

a nebo vyloženě v Bystrci, Restaurace A3, tam dělají výbornou pizzu a já t am chodila s klukama na meníčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.7.09 08:38

Ahoj,tip ti dam Pohadka v Kralove poli naproti dobraku.Jinak jeste davam dalsi tip tak Ruzovy panter v husovicich ten mel dokonce i neco venku pro deti.Aji vevnitr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.7.09 08:39

To je tolik hospod?U nas je pry taky jedna ale ja tam enbyla tak nedoporucuji ale ma detsky koutek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
27.7.09 13:51

Ahoj Brňandy.....

tak ta Polni vyjde asi nejlevneji…jsem na to zvedava, malej uz ma plavky, ja taky, tak cekame na zari........zaplatila jsem ale 5 lekci…pak budeme muset jinam… :roll:

Lacenko, moc moc moc gratuluji!!!

Tak dnes jsme v Bráně poridili Manducu a nevim.......v obchode to bylo fajn, kdyz mi prodavacka pomahala s nandavanim…malej chvili brecel a pak ok.........
Ted doma jsem si malem vykloubila ruce na zadnim zapinani.......a malej rval jak tur......Chjo a to jsem si myslela, ze bude nadsenej, kdyz je nosící......... :? …snad si zvykne…

Vsechny zdravime.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
27.7.09 19:04

dekuju za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
28.7.09 13:52

Holky, netušíte jak je to s FN Bohunice, konkrétně mě zajímají nějaké informace o prohlídkách porodnice nebo nějakých kurzech ?
Zatím se ptám Vás a když nic nezjistím, tak tam zavolám, ale nechtěla jsem je otravovat, pokud jsou někde nějaké informace na netu či co (zatím jsem nic nenašla :cry: ).

Děkujiii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
28.7.09 14:02

Loli: Já našla tohle http://www.fnbrno.cz/article.asp?… :wink:
Roluj dolů, tam je info z Bohunic. Chystám se tam v brzké době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
28.7.09 15:45

Lolinko , ja tam rodila v breznu, ale na kurz jsem nestihla…Prohlidky jsou myslim ve ctvrtky a v soboty, staci jen zavolat a objednat se tam.......
Kurz 2 hodinovy za 500Kč.Byla tam kamaradka, zjistim jeste u ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
29.7.09 10:16

Ahojte holky,
tak jsem byla na jeden den a noc mimo domov a bez malyho… jeeee to byla pohodicka…Ted dospavam… 8)
Alenko, fakt jsme se tak minuli? To je skoda, ze jste sli tak pozde.. bylo to tam supr, malo deti.. jak teda naprselo, tak uz to tam nema cenu, vsechno mokry. Takze jste neplatili vstupny ne?
Bohunice neznam, neporadim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
29.7.09 19:45

Bubis, no nez se chlapi vypravili :D , Tomik je velkej spac, teda odpoledni, rano vstava v 6 :twisted: Vstupny jsme neplatili, my tam jen nakoukli,vsechno byl mokry, takze jsme to zase otocili. Mno ted travime kazdy dopoledne na Tyrsaku, dnes tam byl i Bertik s babickou, zavislot na pisku je strasna vec :wink: Jo dnes jsem mluvila s kamoskou a rikala, ze na Lesne v plavcu maji na intenzivkach i volno, tak pokud o tom stale uvazujes…

Mischni, teda vy se mate!!! :wink:

Mno a my jdem chrupcit, kde sstéé všicíí??? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
29.7.09 20:17

Ahojky !

Lolinko - prohlídky porodních sálů i s přednáškou jsou ve čtvrtek ve 14h. (tedy pokud to nezměnili). Pamatuji si to dobře - ve čtvrtek jsem rodila a když jsem (ještě bez bolestí - zatím jsem měla jen odteklou plodovku) seděla na posteli na porodním boxu, cpala se krupičnou kaší a vypadala jako obrovský modro - bílý budha, tak mě přišla PA poprosit, zda by se mohly maminky přijít (v rámci exkurze) podívat (na ostatních boxech se už natvrdo rodilo). Tak tam nakukovali a když mě viděli takovou v pohodě a vysmátou, tak museli nabýt dojmu, že porod je naprostá brnkačka :) :) :) :)

Jinak všechny moc zdravím. My se tak různě pohybujeme mezi vycházkama, koupalištěm, chatou apod. Mějte se moc krásně !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová