Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My nakonec do Brna jedem, ale na piknik asi nepůjdem, Benda sice už horečku nemá, ale je děsně osipanej (není to teda nic infekčního, byli jsme dnes u mudry), ale raději s ním půjdu jen někam na prochajdu do stínu
Piknik si užijte, jestli bude ![]()
Ten zitrek?Pisnem si rano.Ale kdyz jo pisnete se kam tam Vas mam hledat.
Tak my dnes dopoledne nikde lezt urcite nebudem, dejte vedet co treba odpo, vsude je strasny mokro, takze jdem jen na prochazku. Odpo se uvidi, snad to nekde vyschne..
Bourka byla opravdu slusna, divala jsem se na zpravy, Dornych totalne pod vodou, kdyz jsem videla tu reku u nas na Udolni, tak se zas tolik nedivim, nekam to pritect muselo. No sec mazec, chudaci zatopeni.
My tedy taky nic, neb abychom se mohli vypravit potřebujem to vědět aspoň večer dopředu… Tak snad příští týden? Jak to vypadá s dovolenýma a tak? Můžete některý den?
Jakykoliv.Tatka je s nama doma tento tyden.Pristi tyden je v praci maji celozavodni dovcu ale on jde do prace. ![]()
Tak máme virózu ![]()
http://cs.wikipedia.org/…u_a_%C3%BAst
Tak dobře, že jsme s váma nešli, asi je to přenosný, ale prý to není vážný a za pár dní by to mělo být pryč ![]()
Bendu už to doma neba, snad někam brzo vypadnem, jak mu bude líp ![]()
bubis: Amelka byla zlatá!! Z Brna jsme ještě ani neodletěli a malá už spala. Na letišti na Krétě se vzbudila, ale po přesunu do autobusu spala zase. Zpět byla taky super, spala teda jen v letadle a to asi hodinu, ale zabavili sme ji gum. medvídkama, tyčinkama a hodně sme jí ukazovali věci z okna..
Ahoj holky,
tak dnes konecne zadny vedro.. jen kdyby neprselo.. jsme sedeli temer cely den doma. Ja bych to zvladla, povalovat se, ale Daniel uz byl strasne protivnej.. tak uz jsem rada, ze jde spat. Dnes maji prej prijit jeste dalsi bourky.. tolik vody.. Doufam, ze vy co mate domy jste v suchu?!
Acynko, tak to je bezva, ze vam to s tim letem tak vyslo. A Amelka si urcite more uzivala ze? Potkali jsme se s Krisulkou a Krisikem a oba jsou mooc hezky opaleni.. Vy taky co? ![]()
Zebro, jeejda, co to je za viroza, o te jsem nikdy neslysela. Uz se to lepsi?
Nazdarek,
my jsme opet zavitali k babicce, vcera jsme dali zahradni bazenek a grilovacku a dneska jsme zavreni doma. Ale konecne se ochladilo!! Udelali jsme si tady mensi diskoteku, dokonce se zapojil i Tomik
Jsou tu hody, tak porad neco bastime, zitra se do Brna budeme kutalet ![]()
Acy, tak to je uzasny, jak to Amelka zvladla! To predcilo veskere ocekavani, ne? A jak se ji libilo more?
Zebro, teda co to mate
Ani ja jsem o tomto nikdy neslysela. Ale ja koukala i na patou a sestou nemoc, dneska je uz takovych veci ![]()
Už je to lepší, už nemá horečku, ale puchýře a vyrážku ještě jo. Ale mažem to zinkem a je to lepší. Já jsem o tom předtím taky neslyšela
. Doktorka říkala, že má pár dětí, co to mají taky, tak se to asi prostě chytí jak chřipka… ![]()
Ahoj holky,
tak jsme zpet z Jich Cech
Pocasi luxusni, ubytovani taky nadherny, kolo 2× pichnuti a stipancu od komaru nespocet
Proste pohoda
![]()
Chtela jsme se zeptat, jestli byste mi nedoporucily nejake cviceni pro deti, nejlepe s velkou telocvicnou?
Ivush, Krisulko, Vy jste chodily s klukama do Sokola, ze??? Bylo to to http://www.sokolicek.estranky.cz/ nebo neco jineho??? To me docela nadchlo, ale ten Komin je docela z ruky (jsem rozmlsana mit vse v centru) ![]()
evelino, vypada to dobre! „nas“ sokol je na kounicce na stadecu: http://gymnastika.sokolbrno1.cz/index.php?…
holky, to je sileny, sotva jsem pouklizela posledni zbytky bordelu po chorvatsku, kamaradka volala, ze jedem pryc uz zitra
tak zas balim
jedem nastesti az vecer, no ale stejne… tyden krkonose, pak kousek od rybnika zvule a pak jizni cechy - tak v pulce srpna cau ![]()
Teď sem našla chvilku, tak sem to rychle prolítla..........
Vidím, že sem se bájo minula s Krisulkou - tak doufám, že se v průběhu průletu republikou připojí.
Vítám všechny navrátilce, vvšichni ste doufám odpočatí a opálení.. ![]()
Se nám krásně ochladilo.....jako dělané na sraz ![]()
Mi jsme pořád v pořádku a připravení, jen na zítra už srazíkujem jinde, ale jinak máme zatím volno…
My v zasede skoor kdykoliv akorat v tydnu to vypada na utery ze ne.baru si bere na celej den babca jak to vypada.