Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mimochodem ta bourka vypada na dlouho podle mapy pocasi na idnes
![]()
Týýý joooo a leje jak z konve a bude hůř.......
http://www.medard-online.cz/index.php
musíš klikat na ty čtverečky a mraky se budou posouvat podle předpovědi.
Dobre ranko......
my porad zkousime ruzne plenky, kupujeme jen v akci.......Tobík se práve z tech Tesco procuraval, ale byly to 2 a tlacili ho na nozickach......tak zkusime 3 a uvidime.....
Ja kdyz vybalila DM Babylove normalne hrozne smrdely
, kupujeme 3 a jsou drazsi, u 2 se to jeste vyplatilo.......
Tak jsme nachystani ven…aby jsme unikli dopolednimu vedru a leje.......takze nic… ![]()
Na ockovani jsem taky zvedava, a co Báře davas na teplotu?
Tak jdu pouklidit, odpo prijde mamka hlidat a jedeme na prohlidku domku do Rosic.......tak snad to bude stat za to, rusila jsem kvuli tomu Aqua aerobic..... ![]()
Vsem krasny den.......
Davam paralen cipek pulku.Neboj vedro byt nema.Ma byt prijemne.Teploty okolo 20.Kdyz jsou ty vedra tak s etaky snazime chodit ven brzo a pak okolo 4.
dobry ranko,
tak ja uz jsem od pul seste vzhuru… Furt jsem si stezovala, ze Danny vstava moc brzo (cca v sest) a ted si chrape az doted a ja nemam co delat, takze uz jsem umyla kopu nadobi ze vcerejska, nachystala snidani, sunar, udelala ranni rozcvicku.. dnes nezahalim
A co dal? Dneska nemame zadnej plan. to bude dlouhej den.
Vcera jsme byli s kamoskou a s deckama ve FunParku (v arealu koupalisteBrno=Dobrak) a reknu vam, naprosto super. A navic-ani jsme neplatily za deti. Skoro nikdo, hezky atrakce, vrele doporucuju. Sedely jsme si u drinku a decka mely zabavu.
Ivush, my jsme taky na Sunaru a uz asi nenajdes zadnej 800g.. Nechcou ho zdrazovat, tak udelali mensi baleni.. des
JInak ja kupuju Sunar v lekarne v Kaufu a tam je zatim nejlevnejsi.. (teda co ja vim)
Hey a motorku jsi uz teda definitivne schovala?? Stejne je dobrej, ze uz na tom kole zacina..a spadl na tom nebo to zvlada se pridrzet nohama, kdyz ztraci balanc? ja nejsem schopna naucit Daniela na motorce.. furt na tom strida nohy, vubec se neumi odrazet!! To se da taky nejak naucit??
Ali, zviratka ve zverimexu u nas taky velky nadseni
Jsem dokonce zacala premyslet, ze bych koupila krecka.. (aby mel uz od mladi vrely vztah ke zviratkum), ale nevim nevim
Holky nemate nekdo nakyho hoodnouckyho pejska?? Vsichni co znam a maji psa, tak nema moc rad deti, takze se Daniel v podstate jeste nesetkal se psem, aby si ho mohl trochu pomuchlat. Takze by jste mohly nekdy psa vzit na sraz ![]()
Jo a Ali, jezdi Tomik na motorce?? Nam to fyzioterapeutka doporucovala. Kdyz Daniel jeste nechodil, tak jsem mu ji taky brala ven a byl aspon v prostoru, bez kocaru a hezky na ni stridal nohy jako kdyz chodi.. No bohuzel mu to tak zustalo a jeste se neumi odrazet. Ale mohla bys to taky zkusit, teda pokud uz to davno nedelas. ![]()
Nevite kde poradaji naky intenzivni kurzy plavani s deckama?? Chtela bych s malym chodit tyden plavat a nevim, kde neco takovyho delaji.. nebo spis nemam zadny doporuceni. Mame ted spoustu casu a nevim co s nim..
Vcera byla teda poradna bourka… a dneska to venku taky nevypada extra hezky.. zajdem asi taky na zelnak pro nakou zeleninku a pak kdovi co.. naka dvolena by se hodila..
Nazdarek,
Bubis, intenzivni kurzy delaji myslim v kazdem plavacim centru. Ale mam pocit, ze treba na Polni je to uz davno plny. Ale za zkousku nic nedas. Zrovna vcera jsme resili odrazedlo. Doma zadny nemame, ale vcera se mi dve od kamosek nabizela. Akorat vim, ze jsou ruzne vysky, tak to musime otestovat. Nam to nikdo nedoporucoval, tak jsem si myslela, ze je jeste brzy. Ale stejne si myslim, ze na to Tomik nevleze. U mamky jsem vystrachala ve sklepe kacenku jeste po brachovi a on si ji jen vozil, kdyz jsem ho na ni chtela dat, tak rev. Stejne tak na dovci s pujcenym odrazedlem, ale to bylo teda mega velky. Jinak my mame doma kralicka, musim rict, ze se kralicek boji Tomika, ten by ho furt triskal, ale myslim si, ze to ma cosi do sebe. U segry jsme zase testli seznamku s kocourem a kocour si chtel hrat vic nez Tomik. Jo a krecka nekupuj, to radej morce nebo potkana, krecci kousou.
My jdem dnes s kamoskama odpo do Mraveniste v Bystrci, docela se tesim, jen to tam snad vyschne, abych nemusela brat troje kalhoty.
Holky a kdyby bylo rozumne, co zitra dopoledne opet na Tyrsak?
tak nam teda doporucovala, tak mu to pomalu zkousej vnucovat, treba se mu to zalibi, ikdyz ujede jen trebas deset metru (jak to mame by ![]()
No prave, ja moc teda krecky uz nemusim. Jako mala jsem jich mela spoustu, ale stejne jsem si je nedokazala ochocit a pak uz jsem se jich jen bala.. Jsem myslela, ze ted kdyz uz jsem velika, tak to zvladnu ..:)
A kralik je jak narocnej? V jak velke kleci treba musi byt? A mate ho ochocenyho a poustite ho po byte? Vim, ze moje kamoska ho mela pomalu jako pejska.. dokonce se chtel mazlit a poslouchal.. ![]()
Mraveniste je good, ale rikam, co jsem byla vcera ve FunParku..mnohem lepsi..
Tak priste zkuste to. Zitra Tyrsak beeezva.. jsme tam, jak na koni
Tak zitra nemuzem,jsem zapomnela,ze jdu na 11hod k zubari.A co patek?Nebo zitra odpo treba ve ctyri?Bubis
Tak jo, tak to dame odpo, nam je to celkem fuk a ve 4 je zaruka, ze se konecne Tomik vyspi dolibosti, ted jsem ho chudaka nenechala dospat, pac sama akce. Jinak s odrazedlem mi to ted psala i kamoska, ze ho meli nez zacal malej chodit, tak pujdem vyzkouset vysku a jdeme do toho. Kralicek ma klec mega, i kdyz je opravdu zakrslej. Je to celkem inteligentni zvire, poustime ji volne po byte, ale je pod dozorem, protoze se obcas pusti do knizek, kabliky zatim nechala byt. Je nutny byt trochu zabezpecit a pocitat s rozkousanim veci. Treba koberec v predsini kupujeme furt novej. Jinak je nejhezci kralik co existuje, na veterine se z nej muzou zblaznit (plemeno Kastorex), je nadherne sametova. Po prazdninach planujeme svatbu, snad to vyjde a budou mladi, poprve to bylo bohuzel spatny. Tak jeste dame rec a treba si maleho usacka vezmete
Jinak ale doporucuju potkany, ja jsem na ne bohuzel alergicka a rekla bych, ze je to jeste chytrejsi zvire nez kralik, ochocitelny, akorat bobkuje a cura vsude, kralik se nauci na zachod. Potkany jsem chovala, tak vim, o cem mluvim. Jo a krecci se ochocit nedaji, sem teda o zadnem ochocenem nikdy neslysela:-)
Add mraveniste, bylo to super, akorat nas zahnal dest, rozhodne ale testnem ten dobrak na netu to vypadalo super.
Pa pa
ve ctyri budem v Tyrsaku.. My bysme tam byli stejne, tak jako tak. Doufam, ze malej bude spat poradne.. ted uz dva dny chodi spat o pul jedne a ve dve az o pul treti je vzhuru.. ani nestihnu zkouknout celej film. Nevim co se stalo, normalne spal minimalne do tri. ![]()
Ali, a jak je mozny, ze jsi alergicka na potkana a na kralika nejsi?
hele tak jestli budou mladatka, tak jsem hlasim jako zajemce.. Kdyz rikas, jak moc je krasna..
Potkanu se vzdam, ty mne nijak neprirostli k srdci bohuzel. Moje kamoska taky mela, vyborne ochocenyho, ale mne se proste nelibi..
My doufam prijdeme, Tomik ma nakraply hlas a je protivnej, ale treba ho to venku prejde.. Kdyz jsem doktorce rekla, ze jsem si poridila kralika, tak mi vynadala, jak si alergik muze poridit takovy zvire. Ze zacatku nic, kdyz me pozdeji skrabla, tak mi to lehce nateklo, tak nejaka alergie tam asi je, ale rozhodne se nedusim, zatim to teda neresim. U potkanu jsem se pak i dusila, takze nas sklep je pro me tabu ![]()
Takhle vypada mladatko http://prozviratka.cz/…Pb250039.jpg
A takhle nase dospela dama http://prozviratka.cz/…007/Roza.jpg
No mozna vzhledove jsou nekteri kralicci hezci, ale kastorex je znamy svoji sametovou srsti, uplnej plysak. Bohuzel Roza se nenecha nosit, tak hlazeni jen na zemi, ale i tak je to prijemny. Kazdopadne s kralikem je sranda ![]()
Ahooj babulky, zítra s váma nejdu. Manžel ráno odjíždí s Víťasem na víkend na Vranov. Akce 6chlapů a 7dětí
- jedny dvojčata
![]()
Nejstarší 3roky, nejmladší 14měsíců.
Budu poprvé bez mrcasa tak dlouho, jenom jednou sem byla pryč 12hod.
Tak vám v pondělí poreferuju a hodím fotky.
Ad zvířátka..........miluju moooc, ale myslím si že je ještě moc brzo. Víťas má děsnou sílu v pazourech a cokoli menšího než irského setra by rozmáčkl na prach.
A i ten je chudák schovanej u babičky a asi tam už i zůstane.
Ségra pořídila 5ti letému synovci zlatého křečka - nosil ho v kapse u tepláků a jezdil s ním jako s auťákem v patrových garážích. Samo že hlídala, vysvětlovala - nemají z toho ještě rozum. To si myslím já.
Jinak králice je k poňuchňání............
Bubis - žádné padání z kola se neděje. Víťas je děsně opatrnej, v podstatě ještě nepřišel na to že se na kole může svézt s nohama nahoře. Jezdí na tom jako na motorce - furt min jednou nohou na zemi.
![]()
Ivush, teda mas odvaznyho tatku
, hlavne aby to vsichni prezili ve zdravi
Jinak my byli na pisku vcera. Dnes mi prijede babicka, deda, synovec, neter…tak budu delat livance s boruvkama a makem, vzhledem k poctu stravniku asi prosmazim cele Tomikovo spani ![]()
Add zviratka, my meli kralika driv nez se Tomik narodil, ze zacatku jsme branili Tomika, Roza ho preskakovala svyma metrovyma skokama, no a ted ji to Tomik vraci, jsou opravdu vyjimecne chvili, kdy se od nej necha pohladit a to jen na 1-2 vteriny. Ale myslim, ze to ma cosi do sebe, Tomik ji ma rad, strka ji do klece svoje dobroty a myslim si, ze vztah ke zviratkum ma diky tomu dobry a neboji se jich. Mam synovce a ten se nasi kralice boji. Myslim, ze kdyby ji meli doma, tak je to vsechno jinak.
Jo Bubis a co vlastne Danielek na rybicky? Tomik je ma moc rad, no on vsechny zvirata, ale na ryby si nemuze sahnout. Stejne tak na chameleona, to mam obavy, ze bych mela z chama 2 pulky.
Aaa mame v pline aaaa ![]()