Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1100
24.6.09 13:53

o gravijóze nic nevím...........
ty Hlinky koukám jak tele - VŽDYŤ TO JE MOJE MIMINKO!!!!!! Vždyť sem tam lozila chroštím jak kamzík a zakreslovala všechny stromy, pak zadávala projekt, vyřizovala územko a stavebko, překreslovala všem lidem půdorysy bytů, vybírala barvu oken, žaluzie, výtahy..........no a Víťa vybíral se mnou v bříšku. Na kolaudaci jsem ho měla už v náručí. :lol:
Ježiš, jestli by si někdo z těch lidí ještě vzpomněl, jak jsem jim v kanclu rozměřovala metrem koupelnu, nebo zakázala krb ve 3tím patře.. 8) :lol:
Doufám, že se tam někdy sejdem.........

Dneska jsem byla na Ruské ambasádě vyzvednout vízum pro kámošku v OV, aby nemusela jezdit. No pane trošku mi lepilo........ale naštěstí sem všemu rozuměla, a kdyby Víťas neřval jak tur (bo hodina čekání je pro něho fakt dlouho) tak to bylo bez ztráty kytičky.

Proč jste ten sraz odpískaly? 8O My bysme šli.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.6.09 15:13

ivusho , on se nikdo neozívá a katy nemůže, tak tam nechci sedět sama :? . Ale jestli jdeš, tak my pořád můžem. Potom jedem k ségře, ale tam nemusíme být od rána - už tak to bude náročný :roll: :lol: Klidně můžem rovnou na ty Hlinky, jestli se tam chceš podívat, písek bude asi stejně mokrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.6.09 15:18

Krisulka se urco ozve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
24.6.09 17:15

uz jsem tu!
jj, my muzem! v kolik? 10?

a jeste me reknete, jak se bez zblazneni zabalit na 2 tydny do rozboureneho hrvatska :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
24.6.09 17:22

Krisulko bez zblazneni to nejde, ja loni balila na 2 tydny a to jen tady k nam k Novymu Mestu k rybnikum :lol: :lol:
Do hrvatska jsem letos balila jen chlapy a jen na 5 dni a taky teda stacilo :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.6.09 18:27

Tak teda v 10h. na těch Hlinkách? Nebo jinde? Já už se zítra na net nedostanu :?

A s balením neporadím, já mám problím se sbalit i na cestu do Brna (tak, abych měla všecko, ale zase ne moc věcí :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
24.6.09 18:37

Přítel medard praví, že pršet dopoledne a přes poledne nebude. Já bych riskla Obilňák. Hlinky mně lákají, ale není to vyzkoušený a podle fotek to vypadá dost nóbl. Tak mně trošku děsí, co by tam Vítek všechno zničil.
Zebři píšu SZ s mobilem. nebudeš na netu, ale budeš v kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
24.6.09 19:03

taky jsem pro obilnak!
na hlinkach je to maly, nobl nee, ale asi by to tam borci zbourali… ale zas ty jogurtovy koktejly, mmmmm :-)
tak zitra v 10 na obilnaku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.6.09 19:09

Ahoj holky,

pokud nebudeme oba tak desne protivni jako dneska a bude nam celkove lip, tak bychom se mozna taky ukazali. I kdyz pro me to teda relax asi nebude a budu za Stepanem opet vlat :roll: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
24.6.09 19:35

Tak domluveno v 10 se těším.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
24.6.09 19:57

My tedy na zítra hlásíme A… TOm je ještě stále marod a já konečně dostala MS, takže budem doma válet šunky… Krásně si to užijte a těšíme se na foto… BUdu na dálku rozhánět mraky by jste nezmokli :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.6.09 21:12

Supééér, je to konečně domluvený :lol: :lol: :lol: Tak v 10 na obilňáku. Nabila jsem baterky, tak beru foťák

Ivush , díky za číslo, pošlu ti své. Jen kdyby padaly trakaře, nebo něco. Jinak tam budem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.6.09 20:41

Tak jaký byl srazík??? Nezmokly jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.6.09 21:39

Nezmokly, byl mnou nečekaný pařák :roll: . Takže příště beru asi víc kabelí s oblečením do každýho počasí 8O . Ale bylo do dobrý, Beník se najedl písku a má ho i otlačený na tváři :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
26.6.09 08:36

Jee nazdar holky, ja vcera nemohla, ale na Obilnaku jsem vcera v 10 taky byla, akorat ze na ORL. Kdyz jsem poslouchala ty 8lety deti, jak tam rvou, tak mi doslo, ze se i u nas se ten odpor k doktorum vekem asi nezlepsi. No uvidime. Kazdopadne jsem dostala antibiot.masticku do nosa, pac to vypada na streptokoka…no parada :roll: No a Kris, ted na tebe myslim, pac za chvili jdu opet balit, presouvame se do krasu, mamka je v laznich, tak jdu zkotrolovat chlapy, neco navarit a snad nebude prset a budeme si s Tomem uzivat zahradku za domem. Spojeni se svetem tam je, tak se na vas juknu i tam.
Jinak mam za sebou letosni prvni zavarovani, tchyne vcera necekane dovezla visne a angrest, tak jsem se do 23hod cinila :D kdo to bude jist mi neni jasny, z visni zacali lezt cervici a tak mi je jasny,ze ja se na visne budu divat jen pres to sklo :?
Tak ja valim neco nakoupit a baliiit. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová